sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Boxer Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ralu1 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-April 06

Scris 07 April 2006 - 09:21 AM

Fisier atasat  Linda_1.JPG (95.87K)
Number of downloads: 64Fisier atasat  Linda_2.JPG (26.58K)
Number of downloads: 44[font=Times New Roman][size=7]
Sunt Linda o boxerita metis in varsta de 6 ani. Sunt castrata, vaccinata si am carnet de sanatate. Am suferit foarte mult. Am fost abandonata de stapan cand aveam 2 ani, am stat in curtea interioara a unui bloc pana la inceputul acestui an cand am fost ridicata de hingheri. Doua doamne care ma iubesc m-au salvat din acel loc odios, dar pentru ca nu au avut posibilitatea sa ma pastreze (au deja prea multi catei) m-au tinut 2 luni intr-un garaj, iar acum sunt la un adapost de catei. Sunt foarte, foarte... trista ca nu am si eu un stapan pe care sa-l iubesc si sa-i daruiesc intreaga mea recunostiinta. Stau mai mult in cotet si te astept sa ma iei acasa daca ai posibilitatea. Ai face un gest nobil. Te rog daca cunosti pe cineva interesat disemineaza informatia. Multumesc anticipat.

:offtopic:
e-mail: rbogzianu@yahoo.com
0

#2 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 07 April 2006 - 01:02 PM

Cred ca ar fi util sa mentionezi localitatea :offtopic:
0

#3 Utilizator offline   ralu1 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-April 06

Scris 07 April 2006 - 01:18 PM

Scuze am uitat sa mentionez.
Localitatea BUCURESTI
0

#4 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 19 May 2006 - 02:57 PM

Se implineste un an si cateva zile de cand mi-a murit boxerasul . Avea 8 ani juma`. A avut cred un cancer galopant. Dupa analize.. .a reiesit ca nu-i mai functionau(din toate organele interne) decat rinichii. Avea valori (la analizele de sange) de 100 de ori mai mari decat cele admise. M-am straduit cat am putut sa il ajut....la un moment dat ma costa tratamentul 300 000 pe zi. Dar nu incepea sa manance...in fine.a murit tarziu... seara..si cu tot intunericul...m-am dus sa-la ingrop acolo unde mi-am jurat ca o voi face....unde il duceam (vara) cate-o ora juma`...si eu citeam ziarul...si el zburda..cu caini vagabonzi...era un camp..la 1 cam de blocul meu. Era mascul ,insa era un caine echilibrat, nu a muscat pe nimeni in viata lui...era sociabil..si jucaus. Si mi-e dor de el.
0

#5 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 19 May 2006 - 03:24 PM

cred ca oricine a avut privilegiul de a avea un caine te intelege,si stie ce inseamna durerea pierderii unui caine.
cam acelasi lucru am patit eu cu un ciobanesc german. la un moment dat nu am mai suportat sa-l vad
suferind[avea durerii atroce] asa ca l-am eutanasiat,si acum mi-e dor de el,nu il voi uita niciodata.
poate ca e momentul sa-ti iei un alt caine,pe mine m-a ajutat enorm faptul ca atunci cand deschideam usa....erau celelalte animalute care ma intampinau.gandeste-te ca totusi cainele tau a avut o viata frumoasa,iar viata are valoare nu prin durata,ci prin calitatea ei. eu nu cred[sau nu vreau sa accept] ca ne despartim definitiv de fiintele iubite,asa ca fie rai,fie reincarnare....sufletul lui va gasi o cale sa fie iar langa tine.
0

#6 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 May 2006 - 03:30 PM

:good: Sincer m-a podidit plansul cand am scris ultimile cuvinte. Decamdata nu pot sa-mi iau un alt animalut..Am o droaie de poze si filme cu el..si INCA nu pot sa ma uit la ele...merci insa pentru sfat. Adevarul e ca vin direct de la "mormantul" lui..inca nu pot :o: .
0

#7 Utilizator offline   mihai_ladaru 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 22 May 2006 - 11:46 AM

nu dispera, mai sunt caini draguti si jucausi pe lumea asta care te pot face sa te simti bine in compania lor, nu crezi? :flowers:
0

#8 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 22 May 2006 - 03:10 PM

Bine ai venit Mihai la noi. Ai dreptate, dar mai tre` sa treaca un pic de timp..
0

#9 Utilizator offline   calcis 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 13 February 2007 - 08:00 PM

Vezi postareamareexecutor, la May 19 2006, 04:57 PM, a spus:

Se implineste un an si cateva zile de cand mi-a murit boxerasul . Avea 8 ani juma`. A avut cred un cancer galopant. Dupa analize.. .a reiesit ca nu-i mai functionau(din toate organele interne) decat rinichii. Avea valori (la analizele de sange) de 100 de ori mai mari decat cele admise. M-am straduit cat am putut sa il ajut....la un moment dat ma costa tratamentul 300 000 pe zi. Dar nu incepea sa manance...in fine.a murit tarziu... seara..si cu tot intunericul...m-am dus sa-la ingrop acolo unde mi-am jurat ca o voi face....unde il duceam (vara) cate-o ora juma`...si eu citeam ziarul...si el zburda..cu caini vagabonzi...era un camp..la 1 cam de blocul meu. Era mascul ,insa era un caine echilibrat, nu a muscat pe nimeni in viata lui...era sociabil..si jucaus. Si mi-e dor de el.

a fost primul meu animal ... :jester: si acum cand mi-aduc aminte...poate avem un suflet mare...ae fi bine :crazy:
0

#10 Utilizator offline   drutaregina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-November 06

Scris 24 February 2007 - 12:12 AM

Ultimul caine (care avea 1 an cand mam nascut eu la chemat Graf, in rusa inseamna conte
Numele i se potrivea, la inceput a fost mic dar dupa asta sa facut mare......cat un vitel de mare ( era un boxer) ( cel mai mare din cate am vazut)
A murit de batranete in septembrie 2006 ( avea 12 ani si jumate) a murit de batranete
Cand am auzit ca a murit nu mia venit sa cred ( nu am putut sa merg acolo deoarece bunicii mei stateau foarte departe) ( merg acolo doar o data pe an)
Dupa asta am inceput sa ma tot gandesc la asta si mereu incepeama sa plang ( lam iubit fff mult)
sunt ff atasata de animale( pot sa zic ca uneori le iubesc chiar ai mult decat oamenii)
Stiu ca e aiurea dar tot timpu imi imaginez cum ar fi dak el ar aparea intotdeauna IN VIATA MEA
Mie prea dor de el, ma gandesc tot timpu la el shi ma apuca plansu :P
AJUTOR
Shi imi pare raw de pisica ta
am inceput sa plang cand am vazut clipul
Iubesc fff mult animalele ( uneori chiar mai mult decat oamenii)
Mie mila de animalele abandonate sau omrate cu sange rece
Mie mi se pare ca atunci can omori un animal este ca si cand ai omori un om :P

Bunicii mei stiau ca lam iubit enorm de mult si miau luat de craciun un caine boxer de pluj (mult mai mis decat Graf dar fie) Ma comport cu jucaria aia de parca ar fi Graf

PS: eu il alintam GRAFULEA
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Transport... Lee_slurp  5 6.995
Replici noi Concurs foto cu catei
cel mai frumos catel al lunii