hai sa va spun eu ce am patit cand m-am dus la dentist: ma durea o masea (aia de minte). trebuia sa fie scoasa. m-am dus la cabinetul stomatologului, m-a pus pe scaun si a inceput sa lucreze. Am stat o juma' de ora pe scaun, erau vreo 3 asistenti rezidenti, iar eu stateam cu ochii pe tavan si ma rugam sa termine mai repede ca incepusem sa ma plictisesc ingrozitor.
Pentru initiatoarea topicului: alege-ti un medic din alta parte.
Ce am patit la stomatolog... mi se pare incredibil...
Scris 22 March 2011 - 02:12 PM
Etherial, la Feb 18 2010, 02:10 PM, a spus:
hai sa va spun eu ce am patit cand m-am dus la dentist: ma durea o masea (aia de minte). trebuia sa fie scoasa. m-am dus la cabinetul stomatologului, m-a pus pe scaun si a inceput sa lucreze. Am stat o juma' de ora pe scaun, erau vreo 3 asistenti rezidenti, iar eu stateam cu ochii pe tavan si ma rugam sa termine mai repede ca incepusem sa ma plictisesc ingrozitor.
Dupa cateva intamplari nefericite..
*dupa consultatie mi-a explicat ce si cum (am plecat cu informatii f importante vis-a-vis de problema mea).
*are rabdare, este grijuliue si atenta ( mi-a exlplicat ce inseamna..cum se face..etc)
*preturile nu se difera cu mult fata de alte cabinete.. ori daca au ceva un pic mai scump.. au altceva mai ieftin fata de altii..
*am observat faptul ca este sigura pe ea, inseamna ca stie meserie si ca nu o face strict pt bani
*de fiecare data mi-a acordat timp si m-a intrebat, mi-a explicat ce si cum,
* cabinetul este curat ( aspect f important si cred ca nu doar pt mine ), aparatura noua.
Sunt niste medici grozavi la Artex Dental (e pe langa piata 1 Mai, Ion Mihalache).
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 22 March 2011 - 06:42 PM
Motiv editare: 'inchis' citat
Scris 22 February 2012 - 11:59 PM
revin pe un topic mai vechi lansat vad de voi referitor la clinicile asa zis de renume din bucuresti in cazul meu velvet dental si repet si eu NU alegeti IN NICI UN CAZ!!!!!! velvet dental.sa relatez experienta pe care am avut-o la clinica velvet dental o experienta neplacuta si care a lasat traume majore.am avut nevoie de o lucrare protetica pe implant esuata complet din cauza greselilor dnei doc leontina kosma care a procedat la slefuirea bontului protetic pe care se monteaza coronita.dupa aceasta slefuire s-a produs o supraincalzire si sudare a bontului de implant si ca sa fie treaba completa m-am ales cu o infectie de toata frumusetea si pierdere masiva de os.astfel de la un implant pus corect si vindecat ca la carte in 6 luni de vindecare completa(bineinteles pus in alta parte)protetica care este o parte mult mai simpla a stricat totul ducand la compromiterea implantului.am luat legatura cu cei din conducere dar desi si-au recunoscut greseala pe baza unei comisii nu m-au ajutat la rez pb ba chiar au incercat sa se descotoroseasca de mine cum au facut si cu dna doc care nu mai lucreaza in prezent in clinica pt a se exonera de orice responsabilitate.nu lansez afirmatii eronate pt ca inainte de orice abordare am consultat si alti medici unii chiar si din cadrul clinicii care au confirmat ca este vb de un malpraxis evident deoarece bontul nu se slefuieste DELOC,coronita trebuind sa se potiveasca perfect pe bont fiind gresita ajustarea cu freza a bontului.cel mult se procedeaza la trimiterea din nou in laborator pt retusarea coronitei nu a bontului.astfel eu m-am ales cu 2 aditii de os,un implant pierdut (totul platit din buzunarul proriu) si cu o lucrare greu de retusat chirurgical chiar am ramas cu sechele pe viata.nu va lasati impresionati de un contract pe care il semnati in principiu sau de zambetul larg cu care sunteti intampinati pt ca in cazul unei pb ca a mea clinica nu va ofera nici o garantie.pt ei nu sunteti pacienti ci cel mult simpli clienti.totul este marketing iar sanatatea dvs nu primeaza;chiar mi s-a spus cu tupeu ca nu exista asa ceva in stomatologie termenul de GARANTIE.nu mi s-a parut normal mai ales la preturile practicate si la renumele fals creat ca sunt cei mai cei si am verificat la alte clinici si chiar si la noi in tara sunt cabinete care ofera garantie(nu zic nume ca sa nu credeti ca fac reclama) 7 ani la implant si 5 la protetica.am fost tratata cu o lipsa de etica si neprofesionalism major nefiind dispusi a-mi rez pb chiar si in cazul unei greseli grosolane si evidente.intrebarea mea vine pe final:va face sa credeti ca cei de la velvet ar fi mai grijulii cu dvs?cu copilul dvs?mai ales ca in timpul petrecut pe salile de asteptare ale clinicii am remarcat ca nu sunt singura pacienta cu pb.va dau un singur exemplu pe care il cunosc indeaproape:mamei mele i s-a slefuit maseaua antagonica naturala si fara pb pt ca o lucrare nu cadea bine iar muscatura nu era corecta in loc de a trimite lucrarea la tehnician pt a fi retusata.oricare dintre dvs va dati seama chiar si nefiind medici ca se comit porcarii de catre medici pe care nici un strungar nu le-ar face iar astia o fac pe seama pacientilor,pe sanatatea lor.clinicile aceastea care arata frumos pe dianafara unde "performeaza" in marea majoritate medici prea tineri si neexperimentati nu ar trebui sa inspire siguranta.mie lucrurile imi sunt clare si de aceea nu as mai alege NICIODATA aceasta clinica chiar daca la suprafata totul este ok. sfatul meu daca imi permiteti:aveti grija de alegerea medicului pt de asta depinde viata,sanatatea si chiar si confortul moral al dv. si....INFORMATI-VA INAINTE DE TOATE!!!! ps.despre Velvet DENTAL mai pe intelesul tuturor:o taraba frumoasa in piata sau pot sa spun mai mult fara a fi rautacioasa o casa de toleranta unde dai banii inainte si nu stii cu ce prbleme majore sau alte afectiuni pleci si asta pe bani muuuuulti ca ei se considera clinica de lux.evitati-i pe bune!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Aparat dentar in Bacau? | Kanpeki | 1 | 1.556 |
|
Cand mergeti la stomatolog?
cine respecta regula controlului si detartrajului la 6 luni? |
ioana_s | 16 | 8.844 |
|
Nu te-ai spalat pe dinti? Risti accident cardiac sau cerebral | Luminita27 | 9 | 1.844 |
|
Dinti incalecati | Pescka | 0 | 1.015 |
|
Chiar trebuie implant? | szp | 4 | 4.486 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS