Mi-a ciocanit maseaua pe care o indicasem eu, am sarit in sus de durere de-am crezut ca-mi sta inima in loc si doctorita a replicat taios "las' ca stiu ca nu te doare"...si "nu mai misca picioarele ca imi strici scaunul"...Am crezut ca nu aud bine...
Credeti ca dentista a avut un comportament adecvat sau eu sunt paranoica si nu stiu cum trebuie sa se poarte un doctor?
Plus ca manusi in maini nu avea...Nici nu s-a spalat pe maini dupa mine la urmatorul pacient...am vazut cu ochii mei. Cum a terminat cu mine, a pus mainile pe ustensilele sterilizate si hai urmatorul...si eram de fata. Oare asa o fi facut si cu mine? Ce sa fac? Mi-e o frica de mor...
Vi se pare normal ce mi s-a intamplat sau sunt eu obsedata?
Fiul ei este tot stomatolog, el ar fi trebuit sa se ocupe de mine in ziua aia, dar nu a reusit sa ajunga la timp in localitate si a lasat-o in locul lui pe maica-sa, cea pe care sunt eu furioasa acum. Trebuia sa plec, sa nu stau dar nu mai puteam de durere...de unde sa stiu eu ce o sa urmeze...
La el e o placere sa fii pacient. Nu simti nimic, nu te contaminezi cu nimic. Dar la ea e risc maxim...si nu aveam de unde sa stiu, mai ales ca in tineretile ei a fost unul dintre cei mai buni stomatologi din Braila. Numa' cand ma gandesc si imi vine sa o impusc...
Am voie, nu am voie, nu stiu, dar eu ii dau numele...Sibiescu Aurelia...
Contact
Facebook
Twitter
RSS