sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De fapt sunt 13 zodii Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   Distress 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-January 08

Scris 04 March 2009 - 06:42 PM

doamne imi ador zodia , varsator! si 100% mi se potrivesc toate caracteristicile. Este o zodie unica. Nu sunt capricorn, nu am nimic din capricorn ! nu ma intereseaza minunatul horoscop cu 13 zodii. Sunt varsatoare pana la moarte. au innebunit

Aceasta postare a fost editata de Distress: 04 March 2009 - 06:47 PM

0

#62 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 16 March 2009 - 12:22 PM

Cand aveam vreo 8 ani, mi-a cazut in mana o carticica despre zodii...caracteristici generale, influente, compatibilitati si alte chestii de genu`. Atunci, in nestiinta mea, mi-am ales sa fiu rac...credeam ca fiecare om isi alege zodia. Am aflat mai tarziu ca zodiile se aleg dupa data nasterii...si culmea, chiar sunt rac. Cum as putea acum sa spun ca sunt gemeni?!
0

#63 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 16 March 2009 - 12:22 PM

Vezi postareaCristinick, la Mar 16 2009, 12:22 PM, a spus:

Cand aveam vreo 8 ani, mi-a cazut in mana o carticica despre zodii...caracteristici generale, influente, compatibilitati si alte chestii de genu`. Atunci, in nestiinta mea, mi-am ales sa fiu rac...credeam ca fiecare om isi alege zodia. Am aflat mai tarziu ca zodiile se aleg dupa data nasterii...si culmea, chiar sunt rac. Cum as putea acum sa spun ca sunt gemeni?!

Pai nu poti pt ca nu esti gemeni, cum nici eu nu sunt taur. N-am nici in clin nici in maneca cu zodia asta.
0

#64 Utilizator offline   anitana 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-March 09

Scris 24 March 2009 - 11:56 PM

Roportal spune: Iata cum ar fi noua delimitare:
Pesti 12.03-18.04
Berbec 19.04-13.05
Taur 14.05-21.06
Gemeni 22.06-20.07
Rac 21.07-10.08
Leu 11.08-16.09
Fecioara 17.09-30.10
Balanta 31.10-23.11
Scorpion 24.11-29.11
Ophiucus 30.11-17.12
Sagetator 18.12-20.01
Capricorn 21.01-16.02
Varsator 17.02-11.03

Vezi postareaasmera, la Oct 28 2004, 08:59 PM, a spus:

Cum poate fi Ophiuchus intre Capricorn si Varsator, cand de fapt este intre Scorpion si Sagetator, este sarpele de la coada Scorpionului.

ciuboda spune: ""Ophiuchus nu este considerata o zodie ci reprezinta o zona de trecere, un prag spiritual. Ea ocupa ultimul decan din Capricorn si primul decan din Varsator si indica , asa cum am mai zis, un prag spiritual pe care o persoana ajunsa la anumit nivel de constientizare il poate trece in drumul ei spre desavarsirea spirituala.
Mai pe scurt spus o persoana care are influente de la Ophichus (nu doar nascuta in aceea perioada) are posibilitatea de a realiza un pas inainte in plan spiritual (nu conteaza religia sau modul in care il realizeaza). De obicei aceasta persoana a ajuns la un nivel maxim la elevarii sociale si materiale si acum isi indreapta toate eforturile si aspiratiile catre realizarea sinelui. ""

De fapt cand este? Cine are dreptate? Va rog sa va decideti. Am vazut si alti varsatori din aceasta perioada ca pun aceeasi intrebare.
Sa inteleg ca toti varsatorii din aceasta perioada- daca are dreptate ciuboda - am ajuns la un nivel maxim al elevarii sociale si materiale si acum isi indreapta eforturile catre realizarea sinelui?

Daca acesta este nivelul maxim al elevarii mele sociale si materiale... eu stiu? Se prea poate ca nu e tocmai f rau. Dar ca am aspiratii catre realizarea sinelui e FFF adevarat.
Problema mea e ca nu prea stiu cum sa ajung la el, la SINE.

Dar poate incerc un nou subiect pe tema acesta. Poate aflu aici ceva raspunsuri.
Dar pana atunci, va rog, faceti lumina in chestiunea cu perioada.
0

#65 Utilizator offline   Replica mea 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-February 09

Scris 25 March 2009 - 01:28 AM

Vezi postareaCristinick, la Mar 16 2009, 12:22 PM, a spus:

Sunt multe avantaje sa fi rac dar si mai multe dezavantaje...o spun din proprie experienta :blink: .
0

#66 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 26 March 2009 - 02:14 PM

Vezi postareaReplica mea, la Mar 25 2009, 01:28 AM, a spus:

Sunt multe avantaje sa fi rac dar si mai multe dezavantaje...o spun din proprie experienta :D .

Na pai daca o luam asa toate zodiile au avantaje si dezavantaje. :o: Ma intreb ce avantaje zi dezavantaje, sau mai bine zis, ce calitati si defecte o fi avand Ophiucusul... :)
0

#67 Utilizator offline   Lassio 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 27 March 2009 - 08:46 AM

Vezi postareaanitana, la Mar 24 2009, 11:56 PM, a spus:

Roportal spune: ...

ciuboda spune: ...
Ophiuchus nu are o simbolistica proprie ca oricare alta zodie si din acest motiv nu poate fi considerata a 13 zodie. Ea este guvernata de Chiron care este un asteroid (sau o planeta mai mica) care se gaseste intre Saturn (guverneaza Capricornul) si Uranus (guverneaza Varsatorul) si care reprezinta ghidul spiritual , initiatul , cercetarea spirituala.

De fapt cand este? Cine are dreptate? Va rog sa va decideti. Am vazut si alti varsatori din aceasta perioada ca pun aceeasi intrebare.
Sa inteleg ca toti varsatorii din aceasta perioada- daca are dreptate ciuboda - am ajuns la un nivel maxim al elevarii sociale si materiale si acum isi indreapta eforturile catre realizarea sinelui?

Daca acesta este nivelul maxim al elevarii mele sociale si materiale... eu stiu? Se prea poate ca nu e tocmai f rau. Dar ca am aspiratii catre realizarea sinelui e FFF adevarat.
Problema mea e ca nu prea stiu cum sa ajung la el, la SINE.

Dar poate incerc un nou subiect pe tema acesta. Poate aflu aici ceva raspunsuri.
Dar pana atunci, va rog, faceti lumina in chestiunea cu perioada.

Are dreptate Ciuboda, Chiron este doar un aspect (desi nu la fel de important ca Asecendentul si MC) pe care il puteti afla aici: http://www.horoscope.../birthchart.php
Dar a explicat gresit influentele pe care le are acest asteroid asupra hartei natale, trebuie sa cunosti si notiuni de psihologie pentru a le interpreta corect. Eu n-am auzit de oameni care evolueaza social, material si la un moment dat zic: Gata, hai acum si spiritual ! :)

Aceasta postare a fost editata de Lassio: 27 March 2009 - 08:47 AM

0

#68 Utilizator offline   anitana 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-March 09

Scris 27 March 2009 - 10:32 PM

Da, ar fi minunat daca am putea spune: gata de aici incep cu evolutia spirituala. Dar din pacate nu e asa.

Eu voiam de fapt sa cunosc perioada, ptr ca am vazut doua sau trei variante aici pe forum. Unii spun ca este in sagetator, altii ca este in perioada toamnei, altii ca este in februarie.
Exista vreun "document oficial" - sa zic asa - unde se mentioneaza perioada sau aceasta zodie 13?
Ca de ex "giulgiul din Torino": unii spun ca e... alti ca nu e...

Aceasta zodie si perioada ei sunt subiecte controversate?
0

#69 Utilizator offline   Denisée 

• Mystic elegance
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 08 July 2009 - 08:16 PM

CARACTERISTICILE ZODIEI "GHINIONISTE", Ophiucus

Au apărut caracteristicile celei de-a 13-a zodii, care se află în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie.
Cică cei de la times.ro au căzut de acord, după ce au mers pe teren. :blink:)
Şi se pare că zodia asta mirobolantă e privilegiată: are 300.000 de locuri în toată lumea în fiecare an.
”Nativii din această zodie se vor naşte numai în familii aristocrate, vor primi o educaţie aleasă şi nu vor suferi niciodată din cauza sărăciei. Cu alte cuvinte, în această zodie se vor naşte numai oameni interesanţi, superbi, fermecători, cu un înalt simţ al moralităţii, profund dedicaţi ştiinţei şi artelor frumoase”.

Deci de la specialiştii times.ro citire, „în premieră mondială caracteristicile zodiei Ophiuchus„:

”Nativii născuţi în această zodie au ca semn reprezentativ Şarpele, ceea ce înseamnă că, în ciuda răcelii aparente, ophiochusii [ =)) ] vor rămâne încolăciţi în sufletele celor care vor intra în contact cu ei, şi nu numai. Deoarece Ophiuchus se află sub semnul Tămăduitorului toţi nativii acestei zodii vor deveni mari doctori în ştiinţă, vraci şi vrăjitori”.

Piatra preţioasă: calcarul şi cristalele swarovski.
Verb reprezentativ: a coase
Zone erogene: unghiile şi capul
Anotimp preferat: primăvara
Hobbyuri: timbrele, muzica bună, drumeţiile, pasiunea pentru ecologie, lucrul în echipă şi dezvoltarea personală
Aptitudini: navigarea pe net, cunoştinţe word 2007, paint, solitaire, black jack, tetris
Muzica preferata: uşoară
Permis de conducere: categoria B
Maşina preferată: Wartburg

”Persoanele care sunt deja născute în acest moment şi au fost repartizate în zodia Ophiuchus îşi vor schimba cariera la 180 de grade şi vor deveni medici, asistente sociale sau femei de serviciu la spital. Totodată, vor resimţi acute modificări de personalitate, însă aceste deviaţii pot fi ţinute sub control prin tratament cu medicamente anti-micotice”, mai zic specialiştii.

inseamna ca nu mai sunt sagetator sunt Ophiucus?..........:cry:(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Doua ascendente
calcule gresite?
uncetatean  16 2.939
Replici noi Planet Narnia
si conexiunea cu astrologia
Isis_27  0 982
Replici noi Ceva siteuri unde sa citesti un zodiac saptamanal ? marinaru  4 2.036
Hot Topic (New) Cititi zodiile pe chipul celor din jur spider  84 22.673
Replici noi Rac cu ascendent in Scorpion TIoan1607  2 1.639