Si fiindca veni vorba despre vecini, sa va povestesc cum funcitoneaza vecinii mei. Dimineata plec la cursuri, si de cand ma scol (6 am) pana plec (6:30 am) compu' urla ceva melodii de trezire, puternice. Vecina de langa nu zice nimik, e o batranica tare cumsecade. Vin acasa pe la vreo 3, dau drumul la ceva muzica (daca dau), vine si vecinul de jos, da drumu la combina la maxim (50W*4 boxe), cu ceva manea/hip-hop.. maxim o ora. Perfect, se calmeaza, lasam volumul jos cu totii. Seara vecina mea da drumul la Cjopin/Bach/Mozart, si ne delectam vreo ora pana lasa volumul mai jos. Duminicile si in weekend urca basul la vecinul de jos pana mi se zguduie mie camera, iar vecinul din blocul de vizavi baga muzica ungureasca si incepe sa cante imnul tarii lui de-l aude toata zona. SI cam asta este; vedeti, e un mediu multicultural prin excelenta! Toate genurile sunt binevenite.
Muzica de proasta calitate ce nu iti place si de ce?
Scris 15 April 2006 - 03:59 PM
Si fiindca veni vorba despre vecini, sa va povestesc cum funcitoneaza vecinii mei. Dimineata plec la cursuri, si de cand ma scol (6 am) pana plec (6:30 am) compu' urla ceva melodii de trezire, puternice. Vecina de langa nu zice nimik, e o batranica tare cumsecade. Vin acasa pe la vreo 3, dau drumul la ceva muzica (daca dau), vine si vecinul de jos, da drumu la combina la maxim (50W*4 boxe), cu ceva manea/hip-hop.. maxim o ora. Perfect, se calmeaza, lasam volumul jos cu totii. Seara vecina mea da drumul la Cjopin/Bach/Mozart, si ne delectam vreo ora pana lasa volumul mai jos. Duminicile si in weekend urca basul la vecinul de jos pana mi se zguduie mie camera, iar vecinul din blocul de vizavi baga muzica ungureasca si incepe sa cante imnul tarii lui de-l aude toata zona. SI cam asta este; vedeti, e un mediu multicultural prin excelenta! Toate genurile sunt binevenite.
Scris 08 May 2006 - 04:19 PM
Gata, nu mai aveti muzici si faze? Nimeni nu va mai enerveaza? Uite ca mi-am amintit de un artist pe care nu-l suportam si nici nu il suport inca: Alice Cu Par (:-P) . Nush, parca nu au nici un dumnezeu.. nimic ce sa consider de calitate la ei..
Scris 20 May 2006 - 10:44 PM
Vezi tu serafimule, lumea se plictiseste la un moment dat sa critice. Pentru ca nu e constructiv - si pentru ca nu are rost. Eu prevad moartea topicului asta
(
Scris 20 May 2006 - 10:58 PM
daemon, la May 20 2006, 11:44 PM, a spus:
Vezi tu serafimule, lumea se plictiseste la un moment dat sa critice. Pentru ca nu e constructiv - si pentru ca nu are rost. Eu prevad moartea topicului asta
(
mdea...topicul o crapa...dar iti zic eu...intepaturile sunt vesnice....eu doar am vrut sa adun o colectie de intepaturi pe teme muziclae...sa vezi tu ca pe alte topicuri o sa se trezeasca lumea sa-si dea in cap pe seama preferintelor muzicale....si atunci poate rog dragonul sa adune toate remarcile malitioase intr-un singur topic
dar am si ceva on topic
tokio hotel. mie mi se par naspa. sunt umflati cu pompa...ma oftica la culme vocea solistului. si ma oftica si trendul asta care a aparut in ultima vreme...generatia cool...astia sunt reprezentantii lor. copii de 11 ani care haba n-au pe ce lume traiesc si care se cred adulti si tipa dupa papitoii de pe scena
astept fanii tokio hotel sa-i injure pe aia de la maiden sau pe altii
Scris 21 May 2006 - 10:52 AM
Nu pot sa-mi dau cu parerea inca despre Tokio Hotel, pentru ca inca nu i-am ascultat, doar cateva melodii, si alea in fundal, fara sa fiu atent. Insa nu mi se pare normal ca niste copilasi sa fac muzica si sa devina staruri. Dar asta e drama secolului nostru, explozia celor care se cred artisti. Pentru fiecare mare artist existent, avem 100k de alti artisti care-l inabusa.. Din partea mea, long live rock'n'roll !!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Hip-hop din nordul Basarabiei | Unde | 2 | 1.628 |
|
MTV...cel mai tare post de muzica? | ioana_r19 | 87 | 25.429 |
|
Ce inseamna muzica pentru tine?
Spune-ti in intregime parerea despre muzica! |
Big_brown_eye | 19 | 9.030 |