Akon - I just had sex
Muzica de proasta calitate ce nu iti place si de ce?
Scris 12 March 2011 - 11:12 AM
Obselete, la Mar 12 2011, 10:30 AM, a spus:
Eşti prea mică... ma rog domnului ca la vremea protrivită sa alegi calea luminii !!!
Am spus ca e o parere personala...Muzica de proasta calitate tine mai mult de gusturi.Mie nu imi place muzica aia,deci nu o ascult.
Nici mamei mele nu ii place si ea nu mai e mica(am dat doar un exemplu).
Eu mi-am spus parerea...cum o fac si altii. ....
Scris 25 July 2011 - 11:39 PM
manelele, clar.
pe urmă...muzica de petrecere, n-am suportat niciodată... muzica aia veche gen common sava sau macarena, clişeurile ăstea fumate gen gaşca mea ... īn general muzica de la nunţi e de caca.
nu-mi place nici genul de muzică ce-i acuma la modă īn
, toată hausăreala aia, toate melodiile care par identice, aceleaşi voci sincronizate, acelaşi stil...mi-e dor de muzica veche romānească din anii '98-'05 .
pe urmă...muzica de petrecere, n-am suportat niciodată... muzica aia veche gen common sava sau macarena, clişeurile ăstea fumate gen gaşca mea ... īn general muzica de la nunţi e de caca.
nu-mi place nici genul de muzică ce-i acuma la modă īn
Scris 11 August 2011 - 09:41 PM
muzica aia agasantă şi obositoare care se bagă īn cluburile de drogaţi, muzică din care nu īnţeleg decāt beat-ul de ''bucii-bucii-bucii-bucii'' .
Scris 16 August 2011 - 03:39 PM
Ma bucur ca scrieti. manelele sunt idioate, Andreea Balan/Banica imi displac total, si mai sunt trupele care scot o melodie buna, si apoi mor. Cum a fost Crazy Win cu spunem adio.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Instrumentistii clasici
pareri |
dark_pearl | 7 | 4.790 |
|
Pe ce criterii ne place muzica? | moon_angel | 28 | 12.140 |
|
Pirateria muzicala la nivel mondial