sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Muzica de proasta calitate ce nu iti place si de ce? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-December 04

Scris 09 April 2006 - 10:55 PM

bai hai sa fiu si eu ontopic o data. nu ma enerveaza nici un gen de muzica, punct. am un hard generos, un raftu cu cd`uri si mai generos, vecini cumsecade, o pereche de casti si mai cumsecade. pe scurt, ascult doar ce`mi pofteste mie inimioara si ce`mi dicteaza entelectu. nu am teveu, nu ascult radio decat foarte rar(forta de imprejurari la job dar si acolo am casti), deci nu are ce sa ma enerveze. nu merg decat in localuri in care se asculta muzica pe placul meu. nici macar la grohoteci nu mai merg pentru ca m`am saturat de acelasi playlist obositor si monoton.
serafimovici, tie ti-ar prinde bine o intalnire cu kierkegaard. sa-ti explice dânsu` cum e cu esteticu`, eticu`, si religiosu`. poate te dumiresti si ce e cu my dying bride cei atat de deprimanti. muzica are ca scop reflectarea starilor noastre sufletesti, si daca tu n-ai experimentat deprimarea in toata splendoarea ei ai trait degeaba. ciorăni-m-as. daca e sa merg mai departe, niciodata arta nu s-a nascut din prea-plinul vietii. din exaltarea elanului vital. arta s-a nascut din angoase, din intrebari si din framantari. intreaba-l pe shakespeare, pe dosto` sau pe byron.
0

#12 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 10 April 2006 - 12:06 AM

perfect de acord cu ce ai spus in legatura cu arta care nu se naste din prea plinul vietii. am si eu melodiile mele de suferinta dar eu consider ca muzica trebuie sa fie in ton cu mine si nu eu in ton cu ea. si my dying bride nu ma bucura..ma deprima si sincer nu vreau sa experimentez genul de depresie ce-l simt eu in muzica lor. am fost destul timp deprimat,destul cat sa-mi dau seama ca vreau sa caut fericire...dar vai ...sunt off topic :o: gata...sper sa nu se mai repete.
p.s. apreciez ca s-a prins cineva de pronuntia numelui meu :tease:
p.s.2 parca tot kierkegaard s-a exprimat si in legatura cu semnatura mea(am aflat si eu de curand, ca eu am luat-o de la megadeth :o: )
0

#13 Utilizator offline   Anticon 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 10 April 2006 - 02:09 AM

Ma irita hiphop-ul mainstream in mare parte.. Spun "in mare parte" pt. ca sunt cazuri izolate in care inca mai exista ramasite artistice, mai ales in materie de productie. E pacat ca aceasta imagine unilaterala creata de media eclipseaza o intreaga revolutie artistica confirmand sintagma "the revolution will not be televised". Aesop Rock surprinde ft. bine aceasta stare de fapt: "If the revolution ain't gonna be televised, then fuck... I'll probably miss it."
Label-uri ca Anticon, Mush, Lex, Def Jux, Epitaph, Ninja Tune, etc. intruchipeaza un Don Quijote contemporan iar piata aferenta un Sancho Panza. Amatorii de crunk, gangsta, etc. sunt, evident, morile dependente de vanturi. Cam asta-i distributia unui film... ce nu va fi televizat.
0

#14 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip

Scris 10 April 2006 - 09:08 AM

Vezi postareaseraphimovic, la Apr 10 2006, 01:06 AM, a spus:

p.s.2 parca tot kierkegaard s-a exprimat si in legatura cu semnatura mea(am aflat si eu de curand, ca eu am luat-o de la megadeth :P )

ce treaba are kirki cu south park :yahoo:
0

#15 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 10 April 2006 - 11:26 AM

oh ye of little faith....nu te-ai putut abtine sa n-o bagi p-asta cu south park. hmmm....kirki ....asta e tovarasul tau de bautura , nu? :P . zicea cineva mai sus de hip hopul mainstream. mda..tre sa spun ca pentru mine este din ce in ce mai dezamagitor ce vad la tv....reteta e cam aceeasi: se ia o gagicuta care arata de la bine in sus si care canta ca o privighetoare :doh: si i se ataseaza un nenea rapperu celebru gen fat joe sau busta rhymes care ne spune el ce masina bengoasa are, ce mult o iubeste pe gagicuta si ce gangst este el.....hmm..suna un picut a manea... :yahoo:
p.s. trilulilu...daca tot ai remarcat semnatura mea poate dai o tura si pe topicul respectiv :doh:

Aceasta postare a fost editata de seraphimovic: 10 April 2006 - 11:32 AM

0

#16 Utilizator offline   Anticon 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 10 April 2006 - 01:22 PM

un picut mai mult :yahoo:
0

#17 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 13 April 2006 - 08:31 PM

:spiteful: Yo, dudes and dudetes (ne cunoaştem, serafimule?), wazza? SO, trebe să incinerez muzica şi artiştii care mă calcă pe bătături? Ok atunci, să încep cu hip hopul românesc, unde au apărut ca ciupercile după ploaie nume noi de rapperi care numai ceva de calitate nu cântă; trupe sau artişti gen Zale, Bitza, CTC, Chucho, Indecent şi alţii. În plus şi Paraziţii exagerează la capitolul înjurături pe Comfort3, pe lângă că au făcut din aniversarea lor un eveniment mare mediatic. Nee fraţilor, nu muşc momeala, tot vă ripui şi nu vă cumpăr! La manele nu înfierez pe nimeni în mod special pentru că genul nu-mi pferă nimic şi deci nu am ascultat prea mult din el.. am însă obiecţii în legătură cu remixarea unor melodii house pe ritm de manele - asta mă scoate din sărite. De asemenea mă enervează foarte multe din videoclipurile scoase de rapperii americani, fiind repetitive (bani,maşini,femei,cartier). În rock sunt multe trupe care mă enervează şi lista ar fi lungă, dar uite o selecţie: AcDc (aceleaşi ritmuri pe enşpe albume), iced Earth (trash sănătos, s-o iau la fugă după 10 minute), 6 feet under (au măcelărit melodii faine cântându-le ca tribut..).. Stratovarius (prea power metal.. gusturile nu se discută!).
Seria Buddha Bar mi se pare penibilă ca şi concept.. nu are nici un Dumnezeu muzica lor, e inducere în e(o)roare pe faţă.. şi mai caut.. deşi mi se pare că nu prea are rost să zicem numai ce nu ne place.. ar fi ideal să zicem şi de ce.. dar atunci am avea posturi de 10 metri per căciulă.. nu?
0

#18 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip

Scris 13 April 2006 - 08:40 PM

da mai, ma enerveaza budabar ala. si aia care se dau culti ascultand asa ceva. si ma mai enerveaza sax for sex. in genere muzica asta cu destinatie precisa ma enerveaza. pt citit ziaru, pt stat pe buda, pentru meditatie, pentru sex, pentru spalat vase.
din rocareala ma enerveaza trupele de gofic cu formula clasica 'growling male vocals/clean soprano female vocals' . ma rog, sunt cateva exceptii.
ma mai enerveaza manowar si in genere toata muzica gay.
ma enerveaza gregorian.
ma enerveaza bjork.
0

#19 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 14 April 2006 - 10:17 AM

Hmm.. albumul Sax & sex l-am ascultat si eu, dar nu stiu daca as fi asa de categoric in privinta lui. Adica.. nu zice nici unde ca trebe sa ti-o pui pe muzica lor, nu? Oricum, saxofonul chiar mi se pare un instrument care induce sensual desires, asa ca nu vad problema in a face un album din asta.

Si.. trilulilu.. definesti te rog metalul gay? Recunosc, Manowar nu-s straluciti, dar e ceva in muzica lor care ma atrage.. (dak vrei sa ma explic, PM).. si nu mi se pare gay. Gregorian la fel, is..interesnti ca experiment,desi nu ma omor dupa ei. In rest, pace si pretenie!

Si uite ca am mai sapat dupa trupe care le am pe CD dar nu le ascult deloc.. <=> ma enerveaza muzica lor: Albumul de colinde de la Cargo (yucks!), Nightwish (aproape acelasi stil pe toate albumele..+ prea multa mediatizare), Richard Clayderman (mai ales tributurile, in rest pare ok), Apocalyptica (ce naiba, Metallica is genii sau ceva, de ii plagiaza?).. Tot genul drum & bass mi se pare irelevant in cultura muzicala, ca nepurtand nici un mesaj.. still digging!
0

#20 Utilizator offline   cristache35 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 14 April 2006 - 12:46 PM

Dom'le draga ma scoate din minti house-ul(aproape la fel de tare ca manelele)si toti rahatii aia de dj-isti gen tiesto cu fata aia a lui de porcusor isteric.Ma scoate din minti Stefan Hrusca de care am fost traumatizat:inainte de rascoala vecini mei de deasupra si-au cumparat pick-up si disc(da aveau unu singur) ghiciti ce!Corect:S.Hrusca-"Un copac cu flori".Asa ca seara ma culcam in copac iar dimineata ma trezeam in acelas loc.Bineinteles ca am luat masuri:am pus Darclee-ul(radio foarte vechi pe lampi destul de puternic)pe programul Romania2 unde se dadea in majoritatea timpului muzica clasica da' nu de orice fel-compozitori romani contemporani,l-am dat la maxim si am plecat.A avut efectul scontat:seara cind m-am intors acasa a venit la negocieri.I-am zis:tata rezolva cu copacu' si opresc si eu lautarii.Si a rezolvat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum se face radio pe internet? WeRRoniX  3 4.869
Hot Topic (New) Provocare pentru melomani: Intrebari de cultura muzicala Baby_Blue  207 32.840
Hot Topic (New) Plagiat
melodii vs melodii
OacOac  23 6.702
Hot Topic (New) MTV...cel mai tare post de muzica? ioana_r19  87 25.429
Hot Topic (New) Vom avea LEGE ANTIPLAYBACK !
Idee de nota 10 !
_cata  28 10.600