sau Inregistrare

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Dupa o relatie,ramaneti amici? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 06 April 2006 - 10:24 PM

Prefer sa fiu sadica 2 ani, decat sa ma prefac apoi o viata intreaga ca nici nu a existat.

Aceasta postare a fost editata de ariana2006: 06 April 2006 - 10:30 PM

#22 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 06 April 2006 - 10:57 PM

Vezi postareaariana2006, la Apr 6 2006, 11:24 PM, a spus:

Prefer sa fiu sadica 2 ani, decat sa ma prefac apoi o viata intreaga ca nici nu a existat.

Alegerea este a ta. In general se spune ca omul si-o face cu mana lui. Daca inca mai suferi...atunci e doar din vina ta. :offtopic:

Aceasta postare a fost editata de heidy_2006: 06 April 2006 - 10:57 PM

0

#23 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 06 April 2006 - 11:02 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Apr 6 2006, 11:57 PM, a spus:

Alegerea este a ta. In general se spune ca omul si-o face cu mana lui. Daca inca mai suferi...atunci e doar din vina ta. :ok:

Pai inca nu au trecut 2 ani :offtopic:

#24 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 06 April 2006 - 11:04 PM

Vezi postareaariana2006, la Apr 7 2006, 12:02 AM, a spus:

Pai inca nu au trecut 2 ani :offtopic:

Pai atunci...suferinta usoara! :ok:
0

#25 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 April 2006 - 11:05 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Apr 6 2006, 11:57 PM, a spus:

Alegerea este a ta. In general se spune ca omul si-o face cu mana lui. Daca inca mai suferi...atunci e doar din vina ta. :offtopic:

S-o crezi tu! Dacă poti spune "Gata, de azi nu-l mai iubesc" înseamnă că nu l-ai iubit niciodată. Într-o zi o să vezi cum e să fii îndrăgostită. Stiu pe cineva care a descoperit cum e să fii îndrăgostită la 28 de ani. Avusese 4 sau 5 relatii, fusese căsătorită deja de 2 ori, stia ce este un orgasm ... Dar îndrăgostită nu fusese niciodată, desi nu si-ar fi imaginat asta despre ea.
0

#26 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 06 April 2006 - 11:10 PM

Vezi postareaharald, la Apr 7 2006, 12:05 AM, a spus:

S-o crezi tu! Dacă poti spune "Gata, de azi nu-l mai iubesc" înseamnă că nu l-ai iubit niciodată. Într-o zi o să vezi cum e să fii îndrăgostită. Stiu pe cineva care a descoperit cum e să fii îndrăgostită la 28 de ani. Avusese 4 sau 5 relatii, fusese căsătorită deja de 2 ori, stia ce este un orgasm ... Dar îndrăgostită nu fusese niciodată, desi nu si-ar fi imaginat asta despre ea.

Clar, nu ai inteles nimic din ce am vrut sa zic. :offtopic:
Ca sa il uite mai usor, este sa se rupa defintiv de el, nu sa se mai intalneasca la o pizza ca "intre amici". Fi serios, nu ai cum sa ramai "amic" cu o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul...asta este cea mai mare prostie pe care o poti crede. Unde a fost foc, ramane sigur scrum....sper ca acum m-ai inteles.
Si daca inca il mai iubeste si sufera cand il vede, este doar din vina ei. Doar ea prefera "sa fie amici" si sa se "intalneasca la o pizza", nu?
0

#27 Utilizator offline   arielle 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 06

Scris 06 April 2006 - 11:11 PM

Si eu am descoperit dragostea tarziu,dupa o relatie de 10 ani esuata si desi nici actuala nu a mers,am hotarat sa ramanem prieteni fiindca nu as suporta sa nu stiu nimic despre el,nu rezist o singura zi fara sa vorbim,ne cunoastem prea bine si ar fi pacat...desi sufar ca nu ma iubeste ,imi e mai usor sa pastrez relatia de prietenie.Probabil ca nu va dura peste ani,dar acum e bine.
0

#28 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 06 April 2006 - 11:20 PM

Nu mai sufar cand il vad. Ma bucur sa il stiu ca ii e bine. L-am iubit mult si isncer mi-am dat seama de asta abia acum. Dar mi-am dat seama ca L-AM iubit, nu ca INCA il mai iubesc.
Nu pot sa il evit pt ca suntem vecini si nici nu vreau. Dupa 7 ani ar fi pacat ca totul sa se termine cu o lipsa de respect din partea noastra.

#29 Utilizator offline   arielle 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 06

Scris 06 April 2006 - 11:20 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Apr 7 2006, 12:12 AM, a spus:

Ca sa il uite, este necesar sa se rupa defintiv de el, nu sa se mai intalneasca la o pizza ca "intre amici". Fi serios, nu ai cum sa ramai "amic" cu o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul...asta este cea mai mare prostie pe care o poti crede. Unde a fost foc, ramane sigur scrum....sper ca acum m-ai inteles.
Si daca inca il mai iubeste si sufera cand il vede, este doar din vina ei. Doar ea prefera "sa fie amici" si sa se "intalneasca la o pizza", nu?

Heidi,cu tot respectul,dar fiecare om simte si reactioneaza altfel,si e dreptul lui de a reactiona dupa cum ii e mai usor.....astea sunt parerile noastre si gata.
0

#30 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 April 2006 - 11:28 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Apr 7 2006, 12:10 AM, a spus:

Ca sa il uite mai usor, este sa se rupa defintiv de el, nu sa se mai intalneasca la o pizza ca "intre amici". Fi serios, nu ai cum sa ramai "amic" cu o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul...asta este cea mai mare prostie pe care o poti crede. Unde a fost foc, ramane sigur scrum....sper ca acum m-ai inteles.

Îmi mentin părerea, n-ai fost cu adevărat îndrăgostită niciodată. Sau poate bărbatii iubesc altfel. Nu stii cum e atunci când ai vrea să stii că fosta prietenă e fericită, desi acum e cu altcineva. Nu stii cum e să simti uneori că ai vrea să te convingi că totul îi merge bine.
0

Impartaseste acest subiect:

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse