Aceasta postare a fost editata de ariana2006: 06 April 2006 - 10:30 PM
Dupa o relatie,ramaneti amici?
Scris 06 April 2006 - 10:24 PM
Scris 06 April 2006 - 10:57 PM
ariana2006, la Apr 6 2006, 11:24 PM, a spus:
Alegerea este a ta. In general se spune ca omul si-o face cu mana lui. Daca inca mai suferi...atunci e doar din vina ta.
Aceasta postare a fost editata de heidy_2006: 06 April 2006 - 10:57 PM
Scris 06 April 2006 - 11:05 PM
heidy_2006, la Apr 6 2006, 11:57 PM, a spus:
S-o crezi tu! Dacă poti spune "Gata, de azi nu-l mai iubesc" înseamnă că nu l-ai iubit niciodată. Într-o zi o să vezi cum e să fii îndrăgostită. Stiu pe cineva care a descoperit cum e să fii îndrăgostită la 28 de ani. Avusese 4 sau 5 relatii, fusese căsătorită deja de 2 ori, stia ce este un orgasm ... Dar îndrăgostită nu fusese niciodată, desi nu si-ar fi imaginat asta despre ea.
Scris 06 April 2006 - 11:10 PM
harald, la Apr 7 2006, 12:05 AM, a spus:
Clar, nu ai inteles nimic din ce am vrut sa zic.
Ca sa il uite mai usor, este sa se rupa defintiv de el, nu sa se mai intalneasca la o pizza ca "intre amici". Fi serios, nu ai cum sa ramai "amic" cu o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul...asta este cea mai mare prostie pe care o poti crede. Unde a fost foc, ramane sigur scrum....sper ca acum m-ai inteles.
Si daca inca il mai iubeste si sufera cand il vede, este doar din vina ei. Doar ea prefera "sa fie amici" si sa se "intalneasca la o pizza", nu?
Scris 06 April 2006 - 11:11 PM
Scris 06 April 2006 - 11:20 PM
Nu pot sa il evit pt ca suntem vecini si nici nu vreau. Dupa 7 ani ar fi pacat ca totul sa se termine cu o lipsa de respect din partea noastra.
Scris 06 April 2006 - 11:20 PM
heidy_2006, la Apr 7 2006, 12:12 AM, a spus:
Ca sa il uite, este necesar sa se rupa defintiv de el, nu sa se mai intalneasca la o pizza ca "intre amici". Fi serios, nu ai cum sa ramai "amic" cu o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul...asta este cea mai mare prostie pe care o poti crede. Unde a fost foc, ramane sigur scrum....sper ca acum m-ai inteles.
Si daca inca il mai iubeste si sufera cand il vede, este doar din vina ei. Doar ea prefera "sa fie amici" si sa se "intalneasca la o pizza", nu?
Heidi,cu tot respectul,dar fiecare om simte si reactioneaza altfel,si e dreptul lui de a reactiona dupa cum ii e mai usor.....astea sunt parerile noastre si gata.
Scris 06 April 2006 - 11:28 PM
heidy_2006, la Apr 7 2006, 12:10 AM, a spus:
Ca sa il uite mai usor, este sa se rupa defintiv de el, nu sa se mai intalneasca la o pizza ca "intre amici". Fi serios, nu ai cum sa ramai "amic" cu o persoana pe care ai iubit-o din tot sufletul...asta este cea mai mare prostie pe care o poti crede. Unde a fost foc, ramane sigur scrum....sper ca acum m-ai inteles.
Îmi mentin părerea, n-ai fost cu adevărat îndrăgostită niciodată. Sau poate bărbatii iubesc altfel. Nu stii cum e atunci când ai vrea să stii că fosta prietenă e fericită, desi acum e cu altcineva. Nu stii cum e să simti uneori că ai vrea să te convingi că totul îi merge bine.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
relatii, sarcina, blabla'uri | Anca/Maria | 27 | 4.130 |
|
vreau help
... dragoste ... |
emmanuel | 15 | 6.219 |
|
unde preferati sa fiti agatat/agatata si cum? | manuela86 | 53 | 9.763 |