MariaB, la Apr 6 2006, 01:09 PM, a spus:
pentru ca acesta este nivelul de intelegere al unora
care unii ca sunt sute, sute! (stii bancul, nu?)
MariaB, la Apr 6 2006, 01:09 PM, a spus:
aici si tu dai dovada de o intelegere gresita!
si parintii trebuie sa dea exemple, si profesorii... si totusi, cati o fac?!?
daca are o haina sau o demnitate in plus, de ce consiri automat ca este si perfect pentru asta
la fel este cu demnitatea de credincios, de om...
n-am considerat ca daca e intr-o functie, e automat si potrivit sau perfect pentru atributiile functiei. ca dovada ca la continuarea "intelegerii gresite" mi-ai dat dreptate.
am spus ca daca pentru un profesor prost, un medic prost, un..orice...prost, care nu-si indeplineste in parametri treaba cu care e insarcinat, se gasesc solutii, pentru un preot care apare la televizor si spune o asemenea ineptie nu se ia nici o masura?
a devenit deja o scuza permanenta pentru cineva care nu-si face treaba aceasta expresie - "e si el om si-i supus greselii". mie, personal, nu-mi place treaba asta. a gresit, sa fie luat de manuta frumos si reintrodus in sistemul de invatare, nu sa fie lasat sa bata campii.
si aici nici macar nu-i vorba de o actiune in sine, ci de un concept. pot accepta un preot care nu-mi da exact un citat din Biblie, dar cum sa-l accept pe unul care n-a inteles nici macar cu ce se mananca religia pe care, cica, o propovaduieste de zor?
revenind, ca nu asta vroiam sa comentez efectiv, de ce spun oamenii mereu "da-mi Doamne !" ?!? si de ce se roaga numai cand au nevoie de ceva? sau de ce se roaga in marea lor majoritate pentru bunuri materiale? da-mi Doamne bani, da-mi Doamne masina, da-mi Doamne un cal cu pene!
de ce nu zic si "ia Doamne"? ia lauda, ia multumiri... cand se vad cu sacii-n caruta, gata! Dumnezeu trece pe planul doi.
si de ce asteapta sa le bage Dumnezeu in san? "lasa c-o sa aiba Al de sus grija de mine"... de ce? pentru ca Isus a spus ceva de florile campului si de pasarile cerului si de grija zilei de maine? pai mai este ceva scris in Biblie "sa nu ispitesti pe Dumnezeu". tot Isus a spus-o, cand diavolul l-a indemnat sa se arunce de pe zidurile cetatii, ca o sa-l salveze ingerii. cu asta cum ramane?