Sarbatoarea castanelor & altele
Scris 23 September 2004 - 07:46 PM
In Baia Mare incepe in 24.09.04. (vineri) Sarbatoarea castanelor. I SUPER! Tine 3 zile. Sunt carusele, circ, standuri, expozitii cu flori... 3 zile de strazi full. Daca reusiti pana duminica sa veniti la Baia Mare ar fi super. Merita! :dee/
Scris 23 September 2004 - 08:29 PM
Hm, in Oradea weeca-end-ul asta este TARGUL PALINCARILOR:) Or fi castanele bune, dar cand e vorba de palinca de Bihor, hmmm...
Apropo, eu sunt mare fana a castanelor, dar am fost asa de ocupata ca nici nu am trecut prin piata sa vad daca au aparut sau nu. Misto, trebuie sa trec neaparat sa imi iau.
Multumiri pentru informatii, Tudor
Apropo, eu sunt mare fana a castanelor, dar am fost asa de ocupata ca nici nu am trecut prin piata sa vad daca au aparut sau nu. Misto, trebuie sa trec neaparat sa imi iau.
Multumiri pentru informatii, Tudor
Scris 27 September 2004 - 08:10 PM
sa-a terminat Sarbatoarea Castanelor in Baia Mare. Recunosc ca m-am si imbatat odata. In fiecare zi a fost cate un concert. Au cantat si Bere Gratis(mor dupa ei) :mrgreen: . Totusi (pentru blacca cat) in afara de bere nu beau nimic (alcool)
Scris 27 September 2004 - 08:14 PM
Nici eu nu beau mai deloc alcoale - decat cele care incep cu litera V- mai precis: vin, visinata si sampanie.
In fine, adevarul e ca nici nu am avut timp sa ajung pe la targul palincarilor, in schimb weeca-endul acesta - 1-3 octombrie- in Oradea va fi festivalul vinului si am de gand sa profit
. Dupa care pe 12 va fi ziua orasului, cu focuri de artificii si tot tacamul:)
Va mai tin la curent, iar daca vrea sa vina cineva in vizita sa anunte pisicile din timp. DA?
In fine, adevarul e ca nici nu am avut timp sa ajung pe la targul palincarilor, in schimb weeca-endul acesta - 1-3 octombrie- in Oradea va fi festivalul vinului si am de gand sa profit
Va mai tin la curent, iar daca vrea sa vina cineva in vizita sa anunte pisicile din timp. DA?
Scris 28 September 2004 - 01:07 PM
["Blacca CAT" a scris]Nici eu nu beau mai deloc alcoale - decat cele care incep cu litera V- mai precis: vin, visinata si sampanie.
[/quote]
imi place ca ai zis de cele ce incep cu V, mai exact Sampania.... :
: :
:
[/quote]
imi place ca ai zis de cele ce incep cu V, mai exact Sampania.... :
Scris 28 September 2004 - 04:19 PM
Vezi ca te-ai prins roportal. Bineinteles ca da - din urmatoarele motive
1. Sampania - respectiv Champagne - este o indicatie geografica, si numai bauturile produse aici se pot numi cu adevarat sampanie. Si sunt foarte scumpe...
2. La noi se gaseste numai vin spumant, chiar daca pe eticheta apare altceva...
concluzia: vine cineva la Oradea?
1. Sampania - respectiv Champagne - este o indicatie geografica, si numai bauturile produse aici se pot numi cu adevarat sampanie. Si sunt foarte scumpe...
2. La noi se gaseste numai vin spumant, chiar daca pe eticheta apare altceva...
concluzia: vine cineva la Oradea?
Scris 29 September 2004 - 07:26 PM
Vreau sa ma lamuresc:
la i g i u sa (imi pare rau daca te-am botezat iarasi) a spus: Poate il conving pe Bogdan? la ce te-ai referit?
:?: :?: :?:
la i g i u sa (imi pare rau daca te-am botezat iarasi) a spus: Poate il conving pe Bogdan? la ce te-ai referit?
:?: :?: :?:
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Romania produce genii dar ... | roportal | 12 | 8.810 |
|
Just do it! | Liviu. | 11 | 4.664 |
|
Il face haina pe om? | rauldor | 36 | 12.112 |
|
cum sa sterg un cont roportal si gapo? | mo089 | 1 | 1.588 |
|
ce ai face daca ai obtine bani pe gratis?
Incearca si tu eu NU am reusit. hahaha |
razvan200 | 9 | 8.067 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis