Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: "Seara ardeleana" la Hotel Ceres din Geoagiu-Bai

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Magdalena SerbanConducerea Hotelului "Ceres" din Statiunea Geoagiu-Bai le ofera turistilor, in fiecare seara, un program special de divertisment.Detine 245 locuri de cazare "Nu se poate sa nu organizam ceva nou, dupa ce de 10 ani nu s-a facut nimic...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se poate oferi o serata zilnic toata vara la cei in statiunea asta daca ar exista si spirit de organizare sau ar fi studiat si business cel responsabil cu functiunea hotelului. In zona traiesc elevi care stiu sa ofere program de dansuri ca au dansat la scoala mereu si pentru foarte multi asta este Ardeal mai mult decat mici pe gratar!!! Ardelenii/ungurii ma refer canta opera de mici, ar putea prezenta in orice limba ceva si o piesa de teatru ca la fel cunosc rolurile ca au facut-o la scoala pentru serbari si ar fi foarte fericiti sa performeze pentru acel public in vizita. Balet, glume, cantece de toate felurile dar dansul face top-ul serii oriunde ai fi, ca-i dans popular sau rock, reopotriva ar fi binevenita. Tineretul stie sa combine baletul cu rock-ul si iese o minune de performanta chiar de aplaudat.

Ar trebui folosite in acest fel si talentele locale la instrumente muzicale, de toate varstele si ar deveni chiar renumit statiunea.

Incurajarea la viata artistica, performante de amatori este calea cea buna spre viitor pe langa o cariera de baza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×