sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spania Pls help :) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   uituca 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 05

Scris 04 April 2006 - 05:15 PM

Am si eu o rugaminte :spiteful:
Dak se poate sa-mi recomandati site-uri cu si despre Spania :poze,obiceiuri,obiective turistice....
Am cautat pe google,da nu am gasit nimic interesant...e pentru un proiect.
Merci frumos :P
0

#2 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 04 April 2006 - 06:03 PM

cauta biserica sagrada familia din barcelona - este cel mai renumit monument din barcelona..si cunoscut in toata lumea
http://ro.wikipedia.org/wiki/Madrid
http://ro.wikipedia.org/wiki/Barcelona
http://www.travelwor...spania_poze.php
http://www.brodyaga....ain/w_spain.htm
http://www.wayoutthe...orld/Spain.html
http://www.fotos-informationen.de/spanien/....html?Barcelona

sper sa fie bune ...daca cauti gasesti..o parte din imagini sunt cam mici depinde cum faci tu proiectul si la ce rezolutie ai nevoie de ele...poti foarte usor sa vezi ce anume e reprezentat in imagine si sa cauti pe google la imagini altele :spiteful:

Masa de Craciun in Spania

In perioada Craciunului, pe mesele spaniolilor predomina produsele “de pamint”, cum ar fi sofranul, uleiul de masline sau otetul de Jerez. Majoritatea preparatelor traditionale sint pe baza de fructe uscate: migdale in supa, nuci si migdale in prajituri si seminte de pin in varza rosie. Fructele uscate sint o mostenire lasata de arabii care au locuit in multe regiuni ale Spaniei timp de opt secole. Acestia au marcat bucataria spaniola, aducind mai multe produse, cum ar fi orezul, portocalele si, in special, migdalele.
Varza rosie nu poate sa lipseasca din meniul de Craciun, pregatita foarte simplu: fiarta si aromata cu usturoi. In unele case, varza este aromata cu seminte de pin si stafide si stropita cu vin Riebera del Duero, pentru mai multa savoare si culoare.
Foarte multi spanioli gatesc peste de Craciun, lucru explicabil avind in vedere ca Spania este a doua tara consumatoare de peste din lume. Il prefera prajit, alaturi de cartofi si ceapa si decorat cu patrunjel si sofran. Pestele poate fi imbracat cu un sos de sherry si piper. In unele zone se adauga si usturoi taiat foarte fin, usor calit in ulei. Craciunul nu poate fi conceput de spanioli fara pregatirea unei prajituri traditionale, numita "touron", preparata din ciocolata, nuca de cocos, inghetata de praline, pasta de migdale. La sfirsit, se glazureaza cu ciocolata, in combinatia cu ulei de masline, in loc de unt, fructe uscate, nuci si migdale intregi.

spor la treaba
0

#3 Utilizator offline   uituca 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-May 05

Scris 04 April 2006 - 07:55 PM

SUPER! merci muuuult muuult de tot!!!!! I LOVE YOU :P
e kiar c am nevoie...
hugs and kisses :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de uituca: 04 April 2006 - 07:55 PM

0

#4 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 04 April 2006 - 08:02 PM

ma bucur ca sunt bune ..oricand :spiteful:
0

#5 Utilizator offline   Hanah 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-May 07

Scris 12 June 2007 - 01:04 PM

Citeam aiurea pe forum si am dat de topicul tau..chiar ma gandeam ca e singurul despre Spania, care e o tara cu foarte multe lucruri de aratat. Zilele trecute cautam ceva informatii despre Salamanca, vreau sa il fac orasul meu de destinatie in concediul asta si am dat de Salamanca Guide. Foarte bine structurat, cu multe informatii la zi si tipsuri utile.

Ah, de asemenea, tot legat de Spania, gasisem mai demult un site cu versuri in spaniola, Spanish Song Lyrics, structurat alfabetic, in functie de numele artistului. :focus:
0

#6 Utilizator offline   ava774 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 27 June 2007 - 01:11 PM

Hehe, yo am stat cam 1 an in Salamanca... zooper. Trebuia sa stau mai mult dar asta este. Va dau siteul pe care intram eu aproape zilnic. http://www.jcyl.es/ . Si acum mai intru din cand in cand ca sa-mi aduc aminte ;)
Poate ma duc iarasi, macar asa in vacanta, ca mai am cunostinte pe acolo.
ciao

Aceasta postare a fost editata de ava774: 27 June 2007 - 01:13 PM

0

#7 Utilizator offline   ionana75 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 02-February 08

Scris 02 February 2008 - 11:14 AM

am nunta pe 4 mai mai si ne gandim sa mergem in luna de miere in tenerife, spania. dar nu stim cum e vremea acolo la inceputul lui mai...cine va care a fost poate a ma ajute?! sezonul e deschis...dar sa nu fie ca la noi la mare in luna mai :tease: astept rasp voastre, multumesc
0

#8 Utilizator offline   alina_tenerife 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 04-February 08

Scris 04 February 2008 - 11:09 PM

Vezi postareaionana75, la Feb 2 2008, 11:14 AM, a spus:

am nunta pe 4 mai mai si ne gandim sa mergem in luna de miere in tenerife, spania. dar nu stim cum e vremea acolo la inceputul lui mai...cine va care a fost poate a ma ajute?! sezonul e deschis...dar sa nu fie ca la noi la mare in luna mai :yam: astept rasp voastre, multumesc

Daca vreti excursie free in tenerife dati mail pe alina_tenerife@yahoo.com
trebuie sa va rezolvati doar pretul biletului de avoin ( circa 160 - 400 euro).
Cazare in apartament de 5 stele cu pat matrimonial.
0

#9 Utilizator offline   apollo91 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-February 08

Scris 23 February 2008 - 09:52 AM

Daca ma puteti ajuta, am si eu nevoie d niste informatii despre orasul san sebastian din spania, si mai ales despre catedrala buen pastor si despre insula santa clara. am cautat p google si nu am gasit nimic. va rog mult, daca ma puteti ajuta... scriu o carte, si am nevoie d cat mai multe informatii despre orasul san sebastian. plsssss..
0

#10 Utilizator offline   Rebella84 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-March 09

Scris 31 March 2009 - 02:58 PM

salutare la toata lumea...
imi poate cineva recomanda o plaja ok in Spania? unde se poate face plaja .. ..? si daca e ok pentru plaja asa inceputul lui IUNIE, cam ce temperaturi sunt ...
multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Concediu Kusadasi