autonomie si regionalizare MAGHIARA
Scris 01 April 2006 - 06:40 PM
jó napot!
Am revenit. Pregatiti-va caci am idei zdrobitoare impotriva altor idei ale celor ce se pun autonomiei maghiare si nu in ultimul rand am revnit cu idei pasnice asupra "regionalizarii" /---prietenii stiu dece. éljen gondolatszabadság !
a viszontlátásra!
Am revenit. Pregatiti-va caci am idei zdrobitoare impotriva altor idei ale celor ce se pun autonomiei maghiare si nu in ultimul rand am revnit cu idei pasnice asupra "regionalizarii" /---prietenii stiu dece. éljen gondolatszabadság !
a viszontlátásra!
Scris 01 April 2006 - 08:00 PM
TSZ333TamásKónya, la Apr 1 2006, 07:40 PM, a spus:
jó napot!
a viszontlátásra!
a viszontlátásra!
Orice idee pasnica si care implica un dialog real si calm intre parti ( chiar si aici pe un forum) este bine-venit!
Scris 01 April 2006 - 08:26 PM
si ce o sa faceti cand o sa trebuie sa acceptati o regionalizare a intregii romanii si ca si urmare maghiarii vor avea autonomie, veti protesta si nu ii veti lasa ?
ati dori decat autonomia celorlalte regiuni cu exceptia maghiarilor? eu asa traduc antimaghiarismul
ati dori decat autonomia celorlalte regiuni cu exceptia maghiarilor? eu asa traduc antimaghiarismul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ultimul FLASHMOB inainte de | Ben Ami | 0 | 3.722 |
|
spectacol pt sarbatorirea victoriei... in alegeri | simplu | 3 | 4.753 |
|
Sanepidu European matrozu si gunoiu
poveste interactiva |
Sikaryan | 3 | 2.795 |