Ce parere aveti oare se va extinde Mecatronica?
Mecatronica Stiinta microsprocesoarelor
Scris 03 April 2006 - 11:07 AM
Ce parere aveti oare se va extinde Mecatronica?
Scris 14 April 2006 - 06:54 PM
"Mecatronica a aparut in China!"-gresit aceasta stiinta a aprut in Japonia la mijlocul aniilor 70.Este interfata intre Electronica Aplicata si Mecanica Fina.Este deja extinsa de nu se poate .Caci in US(cu toate ca sint un "bombardierus"
Scris 15 April 2006 - 09:57 AM
Scris 15 April 2006 - 03:04 PM
stud_out, la Apr 15 2006, 10:57 AM, a spus:
Daca te pasioneaza toate acestea mergi si fa facultatea de electronica.Daca vrei sa inveti despre emitatoare radio si tranzistoare citeste reviste Tehnium din vremea lu Ceashca
Scris 15 April 2006 - 03:24 PM
stud_out, la Apr 15 2006, 10:57 AM, a spus:
Esti culmea! faci misto? esti pasionat de electronica si vrei sa-ti povesteasca cineva pe forum cum functioneaza un tranzistor? nu pot sa cred....
Scris 16 April 2006 - 11:13 AM
Mecatronica nu este stiinta microprocesoarelor cum a facut niste precizari din care se subantelege acest lucru, bombardieru'. Meca-nica combinata cu elec-tronica = mecatronica.
Bineinteles ca aceste lucruri nu pot fi intelese fara a sti ce este un tranzistor si cum functioneaza el. Se invata la fizica , eu am invatat prin clasa a x-a sau a xi a nu mai tin minte exact. Oricum inainte de a stapani un aparat matematic de un anumit nivel si inainte de a avea un bagaj minim de notiuni de chimie si fizica nu are rost sa iti explice cineva cum functioneaza n tranzistor ca nu vei intelege nimic. Dar daca nu ai timp sa citesti.... pe forum chibitzam nu facem stiintza.
Aceasta postare a fost editata de Gabriel Paduraru: 16 April 2006 - 11:18 AM
Scris 16 April 2006 - 08:34 PM
Madalina: sunt pasionat de orice, dar nu am timp pt toate...
Ps: m-am mai uitat si prin Tehnium dar e prea complexa pentru mine
Scris 17 April 2006 - 08:39 AM
stud_out, la Apr 16 2006, 09:34 PM, a spus:
Madalina: sunt pasionat de orice, dar nu am timp pt toate...
Nici eu nu am invatat in liceu despre tranzistoare....abia in facultate....
Stud_out, a sunat cel putin ciudat sa spui ca esti pasionat de electronica si sa vrei sa-ti povesteasca cineva cum functioneaza un tranzistor, este ca si cum ai spune : sunt pasionat de muzica, ziceti-mi si mie, ce-i cu gamele astea?
In rest, felicitari, imi plac oamenii pasionati! Pasiunea presupune insa multa documentare, nimic din ce-ti vor povesti altii nu va avea acelasi efect cu ceea ce citesti sau studiezi tu insati....stiu, materiale sunt cu toptanul, timpul nu ajunge pentru toate....pasiunea cere sacrificii....
Scris 17 April 2006 - 03:26 PM
Madalina_, la Apr 17 2006, 09:39 AM, a spus:
Stud_out, a sunat cel putin ciudat sa spui ca esti pasionat de electronica si sa vrei sa-ti povesteasca cineva cum functioneaza un tranzistor, este ca si cum ai spune : sunt pasionat de muzica, ziceti-mi si mie, ce-i cu gamele astea?
In rest, felicitari, imi plac oamenii pasionati! Pasiunea presupune insa multa documentare, nimic din ce-ti vor povesti altii nu va avea acelasi efect cu ceea ce citesti sau studiezi tu insati....stiu, materiale sunt cu toptanul, timpul nu ajunge pentru toate....pasiunea cere sacrificii....
Scris 19 April 2006 - 06:38 PM
stud_out, la Apr 17 2006, 04:26 PM, a spus:
darga stud_out ai dori sa-mi dai un email al tau as dori sa-ti scriu sa ne cunoastem personal mai bine
stud_out, la Apr 17 2006, 04:26 PM, a spus:
darga stud_out ai dori sa-mi dai un email al tau as dori sa-ti scriu sa ne cunoastem personal mai bine
poate ai id pe yahoo msg ar fi mai bine sa vb in direct
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Teoria Haosului | mihhaic | 40 | 34.093 |
|
Măna de ajutor!
Locul unde cereţi sau daţi o mănă de ajutor! |
siller | 14 | 9.443 |
|