Mancarea favorita
Scris 04 February 2005 - 02:44 PM
ITI, la Feb 1 2005, 02:12 PM, a spus:
Cartofi prajiti cu chiftele. Asta as manca tot timpul.
[snapbacca]25723[/snapbacca]
[snapbacca]25723[/snapbacca]
Da, da, da - chiftelutele preferatele mele: cat mai mici si mai crocante, asa aurii...de fapt imi place mult carnea tocata, mai ales in musaca...N-am gusturi prea sanatoase din pacate.
Scris 04 February 2005 - 10:08 PM
mie imi plac supele si ciorbele la nebunie ! de toate felurile si de toate culorile !
Vara in special fac o supita de legume minunata si aproape numai asa ceva mananc toata ziua !
de obicei cand sunt in "pofte" de ceva (stiti senzatia cand simti ca ai manca ceva si nu stii ce si vizitezi frigiderul din 5 in 5 minute
atunci mananc de obicei (si in cantitati apreciabile) paste , pizza sau cartofi prajiti cu salata de rosii !
mananc de obicei destul de mult si des si nu reusesc sa pun niste kile pe mine - sunt slaba , foarte slaba (la 1,64 am 46 cag )
voi ce mai mancati cand va e pofta de "ceva bun"?
Vara in special fac o supita de legume minunata si aproape numai asa ceva mananc toata ziua !
de obicei cand sunt in "pofte" de ceva (stiti senzatia cand simti ca ai manca ceva si nu stii ce si vizitezi frigiderul din 5 in 5 minute
mananc de obicei destul de mult si des si nu reusesc sa pun niste kile pe mine - sunt slaba , foarte slaba (la 1,64 am 46 cag )
voi ce mai mancati cand va e pofta de "ceva bun"?
Scris 05 February 2005 - 09:56 AM
am aterizat si aici....dupa multe ocoliri.....deoarece dulciurile sint slabiciunia mea.... trebuie sa marturisesc ca "cheesecacae" (este pe baza de creamcheese(philadelphia), oua, zahar si poate fi de ciocolata si alte multe varietati cu fructe, caramel ......cred ca exista cel putin 20 de feluri.... usor de facut ...si totusi nu am facut-o niciodata..... este cea mai ispititoare si la care nu ma abtin..... ma cam oftic ca nu pot minca mult odata.....deoarece brinza folosita este foarte grasa....este foarte satioasa..... in rest gust din toate ( nu ciorba de burta)....
dar cred ca mincarea tailandeza este pe primul loc in mintea mea.....si foarte "spicy"....si cea vietnameza urmeaza....
dar cred ca mincarea tailandeza este pe primul loc in mintea mea.....si foarte "spicy"....si cea vietnameza urmeaza....
Scris 09 February 2005 - 10:47 PM
Mda... multe feluri, care mai de care mai exotice si abracadabrante. Dar din bucataria traditionala "din Ro", cum iti place tie sa scrii, nu preferi nimic?
Scris 13 February 2005 - 01:30 AM
hmmmm, din "traditia Ro" cred ca-mi place cel mai mult cozonacul.... fac odata pe an si maninc pina "imi iese pe ochi"..... cred ca si pateurile cu brinza dulce imi plac de nu ma pot abtine.... si gogosile romanesti sint cele mai bune, nu-mi plac doughnuts la americani deloc... americanii au varietate de-ti sta mintea in loc.... poate si romanii au ceva dar nu-mi aduc aminte bine....
deci chestia cu mine este ca prefer ceva care pot cumpara repede cind vine pofta.... ca daca fac ceva dulciuri in casa, pina nu le termin numai maninc altceva....
cit despre mincaruri nu cred ca am vreuna favorita... ciorba de perisoare(si de vegetale in general) este cea mai frecvent facuta,( la 2, 4 saptamini) felul de a gati la americani este mult mai rapid si in 30-45 min. poti avea un dinner gata cu luminari, vin, etc.... nu prea imi place sa gatesc elaborat... decit sa gatesc 3, 4 ore, prefer sa nu mai maninc..... dar avind familie trebuie sa inventez ceva....
deci chestia cu mine este ca prefer ceva care pot cumpara repede cind vine pofta.... ca daca fac ceva dulciuri in casa, pina nu le termin numai maninc altceva....
cit despre mincaruri nu cred ca am vreuna favorita... ciorba de perisoare(si de vegetale in general) este cea mai frecvent facuta,( la 2, 4 saptamini) felul de a gati la americani este mult mai rapid si in 30-45 min. poti avea un dinner gata cu luminari, vin, etc.... nu prea imi place sa gatesc elaborat... decit sa gatesc 3, 4 ore, prefer sa nu mai maninc..... dar avind familie trebuie sa inventez ceva....
Aceasta postare a fost editata de fire: 13 February 2005 - 01:40 AM
Scris 20 March 2005 - 12:18 AM
creier pane, masline, cartofi frantuzesti si creveti... plus... juncafood
:">
Scris 20 March 2005 - 02:00 AM
Mie imi place friptura cu garnitura de cartofi la tava. :pee Cand ies in oras imi place sa mananc Pizza.
A... piure cu friptura de pui... yum! Mama mea face mancaruri super!!! In rest... beau mult lapte.
Trec la dulciuri: daca nu imi iau "ceva dulce", macar o data la doua zile, simt ca traiesc degeaba si ma apuca tristetea.
Imi plac: ciocolata, chipsurile, prajiturile, placintele
. Nu le trec pe toate ca ori o sa va plictisiti citind, ori o sa ma injurati ca v-am facut pofta.
"
Trec la dulciuri: daca nu imi iau "ceva dulce", macar o data la doua zile, simt ca traiesc degeaba si ma apuca tristetea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Snitelul, regina preparatelor culinare
un roman – regele snitelului in Germania! |
The Unknown | 2 | 3.336 |
|
Inghetata...... |
Vladutz23 | 252 | 29.057 |
|