Mancarea favorita
Scris 05 December 2004 - 05:06 PM
Pizza mamei e cea mai buna, imi place si salata boeuf, dar cel mai mult imi place combinatia de cartofi prajiti, cat mai crocanti si o pulpita de pui facuta in sange, cu o salata de varza si o portie mare de clatite ca desert! As manca asta zilnic!
Scris 06 December 2004 - 10:15 AM
Citeaza
Pizza mamei e cea mai buna, imi place si salata boeuf, dar cel mai mult imi place combinatia de cartofi prajiti, cat mai crocanti si o pulpita de pui facuta in sange, cu o salata de varza si o portie mare de clatite ca desert! As manca asta zilnic!
Cam asa ar arata un meniu de vis :
Acum sa vorbesc serios......si mie imi place pizza dar cea facuta de mine :winca: . ce sa mai zic de salata boeuf
Ceea ce mananc des este pui la gratar, este si sanatos si bun :winca:
Scris 06 December 2004 - 11:40 AM
Imi place la nebunie sa mananc sea-food,pregatit sub orice forma! :dee
Scris 06 December 2004 - 11:52 PM
Un schnitel imens, cartofi fierti in coaja, (decojiti), cu smantana pe ei, o salata de rosii cu castraveti, doua - trei feliute de branza telemea maturata de vacuta, un vin alb demisec sau rosu de la mosu de la tara :dee , iar la desert, o placintica cu branza si stafide, cu un vin alb dulce. Sa continui? :dee
Scris 07 December 2004 - 09:20 AM
:socca: :socca: Nu NU
, eu sunt la servici si mai am pana ajung acasa
Scris 07 December 2004 - 09:08 PM
Bine, bine, nu mai contnui si iti doresc sa ajungi cat mai repede acasa + pofta buna!
Scris 26 January 2005 - 01:54 PM
Imi place foarte mult carnea de pui la gratar, mai ales pieptul si copanelele... Insotite, eventual, de o salatica de sfecla rosie.
Nici supa de pui nu e rea.. ma asteapta acasa.. nu mai pot de nerabdare..
Si imi place si branzica insotita de mamaliguta calda.
Mi-am dat seama ca nu sunt prea pretentioasa in domeniul culinar...
Nici supa de pui nu e rea.. ma asteapta acasa.. nu mai pot de nerabdare..
Si imi place si branzica insotita de mamaliguta calda.
Mi-am dat seama ca nu sunt prea pretentioasa in domeniul culinar...
Scris 01 February 2005 - 02:05 PM
Mancarea favorita este cea facut de mine adica friptura de pui (pus vin sa se fragezeasca) si cu garnitura de cartofi.
Scris 02 February 2005 - 07:26 PM
Manacrea mea preferata? Pui la gratar intodeauna! in special aripioarele imi plac, dar si pieptul impreuna cu cartofi pai cat mai crocanti si cu o salata de sfecla rosie ..mmm, nu mai zic ca mi se face pofta! In rest, mananc aproape orice(comestibil sa fie) in afara de ciorba de burta..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Apa plata sau carbogazoasa?
|
roportal | 189 | 51.125 |
|
ce mancare i s-ar potrivi azi celui de sus... |
Andruta* | 529 | 34.694 |