qusay, la Jul 18 2006, 06:57 PM, a spus:
Protector, daca acceptam ca totul are o cauza ce ar putea atrage in campul/viata unor oameni astfel de manifestari? Ce rezonante se creaza?
Intr-o noapte invatam pentru facultate si am auzit clar tarsait de pasi in camera si o respiratie greoaie langa mine. Nu m-am speriat. Poate "fiinta" nici nu dorea asta. Poate mi s-a parut. Cert este ca nu m-am speriat. Am avut sentimentul ca nu e nimic periculos si am invitat-o sa ma lase sa invat. Apoi n-am mai simtit-o. Nu mi s-a intamplat sa aud batai cu regularitate. Dar cu regulatitate am auzit mobila trosnind, fara nici un motiv. Am vazut campuri (cum sa le numesc? lumini, vibratii?) care interferau in camera unde ma aflam. Dar foarte clar am vazut cum frica schimba intensitatea, miscarea si culoarea acestor campuri. Cum foarte repede ceva luminos poate deveni intunecat si invers. Aata m-a uluit. Apoi am vazut ca cu cat focusez atentia pe ceea ce ma sperie cu atat acel "ceva" devien mai intens si mai "prezent".
Eu am imbratisat ideea ca ce apare in viata noastra reflecta ceea ce suntem. Cand ma confrunt cu emotii sau situatii neplacute imi spun ca ele reflecta partea mea slaba si atunci capat incredere, imi propun o altavarianta. Raspunsul nu se lasa asteptat si "turbulentele" dispar. Dar nu totdeauna am puterea sa virez spre incredere si optimism. Dar stiu ca nimic din afara nu ma opreste.
Qusay
Este exact ce am afirmat. Cu cat tie mai multa teama cu atat mai mult ii faci moftul...
1) Din punct de vedere biblic si crestin, la o asemenea intamplare sau mai bine zis intalnire, nu ti se poate intampla nimica atat timp cat arati indiferenta, afirmand indirect: " Din partea mea te toti stramba ,eu sunt copilul lui D-zeu si ma ocroteste"
2) Din punct de vedere stiintific- parapsihologic, nu ti se intampla iara nimica ( NU INCURCATI CU FILMELE DE HOLLYWOOD)dar daca nu ai ideia crestinului te poti pierde foarte repede, si ti se poate provoca si un infact.
3) Din foarte multi martori care au avut asemenea experiente , multi de frica li se parea ca sunt atinsi sau atrasi.Nu cunosc nici un exemplu, astfel reiese ca si in timpul fricii iti joaca si pshihicul un joc....cu tine...
4) Am auzit multe cazuri in sate, unde se afirma ca au fost impinsi si urmariti de fantome.... dar credibilitatea este foarte mica, deoarece omul mai pune ceva in plus..sa para interesant.
5) Statistic crestinii sunt cei mai putin oameni care au experiente de acest gen.Aicea fiecare interpreteaza cum vrea...
Sper sa fii multumit cu raspunsul meu,
cu stima si respect
protector
Contact
Facebook
Twitter
RSS