Locuri bantuite din Romania Fenomene paranormale exista... dar unde le gasim?
Scris 28 November 2008 - 12:10 PM
Scris 08 February 2009 - 12:32 PM
Scris 08 February 2009 - 02:51 PM
Edit: Si pentru cei interesati de poltergeist va invit sa urmariti urmatoarele clip-uri:
Am ales acestea pentru ca sunt singurele care par a fi cat se poate de reale, celelalte sunt fake-uri cu adobe after effects.
Daca mai stiti si voi alte clip-uri in genul la acestea sunt binevenite.
Aceasta postare a fost editata de NicaChristian: 08 February 2009 - 03:15 PM
Scris 22 July 2009 - 01:20 AM
Padurea Baciu
de aceste doua locuri stiu sigur ca sunt foarte stranii..mai ales Padurea!!
Aceasta postare a fost editata de otilia9: 04 September 2009 - 01:01 PM
Scris 19 August 2009 - 10:31 AM
Chiar zilele trecute ma gandeam sa pun in practica sau mai bine spus sa incerc sa combin electronica cu aceasta pasiune pe care o am si eu demult timp.
In primul rand,ca sa facem ceva eficient si organizat,propun sa facem o lista cat mai ampla cu locurile "ciudate",particularitatile lor,nivelul de interes...etc.Apoi ,sau intre timp sa ne documentam ce aparatura ar fi adecvata pentru asa ceva si ce as putea construi eu personal,sa luam legatura cu ceva organizatie similara din strainatate,care poate ne ajuta cumva cu aparatura,apoi sa trecem la treaba formand ceva echipe pe zone geografice.Daca sunteti de acord...hai sa incepem o actiune cat mai de amploare.
Cu respect Bilson-Oradea.
Aceasta postare a fost editata de Bilson: 19 August 2009 - 10:31 AM
Scris 04 September 2009 - 01:00 PM
Intradevar si la noi in tara sunt locuri interesante care ar merita intradevar cercetate, dar conteaza foarte mult si persoanele care merg sa vada in scopul de a se convinge. Sunte persoane cu capacitati extrasenzoriale, pesoane foarte sensibile din acest aspect care intradevar percep acel lucru diferit din zonele respective, mai ales daca nu au experienta de cele mai multe ori se sperie.
Exista persoane care nu au atat de bine dezvoltate simturile si ajung sa fie profund dezamagite in urma unei plimbari in padurea Baciu, sau la Hoia, sau chiar pe Cavnic - dezamagite din cauza ca sunt persoane care intradevar percep vibratiile si prezentele de acolo si descriu ce vad , simt, aud etc, iar altii, sunt ca si la o plimbare in Parcul Herastrau intr-o dupamiaza placuta, si din cauza ca nu regasesc nimic din ce au auzit de la altii refuza sa creada si sa accepte ca intradevar exista, deoarece ei nu vad.
Ideea de a organiza un grup in vederea cercatarii anumitor zone este foarte buna, chiar bine venita. Eu am mai cautat astfel de zone, si sunt dispusa sa contribui cu cunostintele pe care le am in urma experientelor mele.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
interesant |
GrigoGT | 10 | 4.862 |
|
|
acidcromaticle | 305 | 57.617 |
|
Omul miracol? |