sau Inregistrare

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Locuri bantuite din Romania Fenomene paranormale exista... dar unde le gasim? Evaluare topic: - - - - -

#121 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 28 November 2008 - 12:10 PM

Pai e o biserica in Brasov, care e inscriptionata pe exterior, si pe dinauntru e incuiata .... cred ca acolo isi faceau veacul satanistii ..... (biserica e pe langa teatru si primarie )
0

#122 Utilizator offline   king4aday 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-February 09

Scris 08 February 2009 - 12:32 PM

satanistii nu merg in biserici sa-si faca veacul :roll: ...aia-s niste oameni plictisiti de viata, n-au cu ce sa-si ocupe timpul...satanismul e cu totul altceva :D ... cineva a mai scris inaintea mea, ca in cele 13 pagini abia gasesti informatii in legatura cu tema topicului...sunt sigur ca filmuletzele nu au fost postate cu rea intentie, insa tind sa cred ca acele sunt doar povesti, avand in vedere PROstieTV si Antena1 etc.,,,,.ar fi cazul sa scrieti adrese , sau macar locatii despre care si stiti ceva mai in detalii, si nu doar vorbe de la unu la altu, cum ca sigur ar fi un loc bantuit...asa se face ridicol tema asta, si nu cred ca asta e ce se vrea pe forum...ca unii cred, sau nu, e treaba lor...nu toti au ocazia sa se intalneasca cu asa ceva in viata, si multi sunt care s-au intalnit, doar pur si simplu nu au realizat faptul, pentru ca sunt prea ancorati in "realitatea" lor....e mult mai complexa tema asta, incat sa fie discutata pe nivele de cred sau nu cred...in plus, nu e joaca;)
0

#123 Utilizator offline   NicaChristian 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-January 09

Scris 08 February 2009 - 02:51 PM

Mai am vazut si eu o data pe acasa tv la povestiri adevarate dar mai de mult cum intr-o soba se auzea o pisica care facea urat, bagau oamenii si lemne in soaba si le dadeau foc, si tot asa facea...daca mai stie cineva o inregistrare va rog sa o postati

Edit: Si pentru cei interesati de poltergeist va invit sa urmariti urmatoarele clip-uri:

Am ales acestea pentru ca sunt singurele care par a fi cat se poate de reale, celelalte sunt fake-uri cu adobe after effects.
Daca mai stiti si voi alte clip-uri in genul la acestea sunt binevenite.

Aceasta postare a fost editata de NicaChristian: 08 February 2009 - 03:15 PM

0

#124 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 08 February 2009 - 03:42 PM

Mi-a placut asocierea "What a hell - Jesus Christ !" :roll:
0

#125 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 08 February 2009 - 07:39 PM

pff... dragut filmuletul :roll:
0

#126 Utilizator offline   Anku;x 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-July 09

Scris 22 July 2009 - 01:20 AM

[b]Templul de la Sinca Veche
Padurea Baciu

de aceste doua locuri stiu sigur ca sunt foarte stranii..mai ales Padurea!!

Aceasta postare a fost editata de otilia9: 04 September 2009 - 01:01 PM

0

#127 Utilizator offline   Bilson 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-August 09

Scris 19 August 2009 - 10:31 AM

Salutare la toti forumistii pasionati de paranormal.
Chiar zilele trecute ma gandeam sa pun in practica sau mai bine spus sa incerc sa combin electronica cu aceasta pasiune pe care o am si eu demult timp.
In primul rand,ca sa facem ceva eficient si organizat,propun sa facem o lista cat mai ampla cu locurile "ciudate",particularitatile lor,nivelul de interes...etc.Apoi ,sau intre timp sa ne documentam ce aparatura ar fi adecvata pentru asa ceva si ce as putea construi eu personal,sa luam legatura cu ceva organizatie similara din strainatate,care poate ne ajuta cumva cu aparatura,apoi sa trecem la treaba formand ceva echipe pe zone geografice.Daca sunteti de acord...hai sa incepem o actiune cat mai de amploare.
Cu respect Bilson-Oradea.

Aceasta postare a fost editata de Bilson: 19 August 2009 - 10:31 AM

0

#128 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 28 August 2009 - 10:36 PM

Vezi postareaHerodias, la Nov 28 2008, 02:10 PM, a spus:

Pai e o biserica in Brasov, care e inscriptionata pe exterior, si pe dinauntru e incuiata .... cred ca acolo isi faceau veacul satanistii ..... (biserica e pe langa teatru si primarie )

:P cat de amuzant e mesajul asta
0

#129 Utilizator offline   Coco cea Verde 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 09

Scris 30 August 2009 - 01:55 PM

Unul din locurile "bantuite"in Romania ar fi Padurea Baciu. :)
0

#130 Utilizator offline   Theona_2009 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-September 09

Scris 04 September 2009 - 01:00 PM

Buna, si ma bucur ca am gasit acest forum.
Intradevar si la noi in tara sunt locuri interesante care ar merita intradevar cercetate, dar conteaza foarte mult si persoanele care merg sa vada in scopul de a se convinge. Sunte persoane cu capacitati extrasenzoriale, pesoane foarte sensibile din acest aspect care intradevar percep acel lucru diferit din zonele respective, mai ales daca nu au experienta de cele mai multe ori se sperie.
Exista persoane care nu au atat de bine dezvoltate simturile si ajung sa fie profund dezamagite in urma unei plimbari in padurea Baciu, sau la Hoia, sau chiar pe Cavnic - dezamagite din cauza ca sunt persoane care intradevar percep vibratiile si prezentele de acolo si descriu ce vad , simt, aud etc, iar altii, sunt ca si la o plimbare in Parcul Herastrau intr-o dupamiaza placuta, si din cauza ca nu regasesc nimic din ce au auzit de la altii refuza sa creada si sa accepte ca intradevar exista, deoarece ei nu vad.
Ideea de a organiza un grup in vederea cercatarii anumitor zone este foarte buna, chiar bine venita. Eu am mai cautat astfel de zone, si sunt dispusa sa contribui cu cunostintele pe care le am in urma experientelor mele.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 28 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Carti ce merita citite
interesant
GrigoGT  10 4.862
Hot Topic (New) Atasamente Piramidele din Egipt acidcromaticle  305 57.617
Hot Topic (New) Atasamente Joao de Deus
Omul miracol?
Lion79  39 22.127
Hot Topic (New) Atasamente Padurea Baciu
paranormal
mickey mouse  1.414 159.553
Hot Topic (New) Atasamente Un baiat neobisnuit prezice mari catastrofe pe Terra in 2009 si 2013
Incredibil...dar nu se stie cat de adevarat!
Spyder  190 75.187