SALUT PE TOATĂ LUMEA !
Am o problemă căreia nu reuşesc să-i dau de cap:conectând televizorul (care are video-in tip RCA-composite) la placa video (care are TVout tip S-Video),imaginea de desktop care apare pe TV este alb/negru.Cred că am făcut toate setările necesare (clone,B/PAL,etc) mai puţin rezoluţia pentru TV caream înţeles că se setează automat.Singurul semn de întrebare este cablul.Acesta face trecerea de la S-Video la composite lipind pur-şi-simplu firul pentr semnalul de luminanţă cu cel pentru semnalul de crominanţă (care altminteri,sunt separate) ceea ce nu mi se pare chiar în regulă.
S-a mai "lovit" cineva de această problemă ? Mă poate ajuta cineva să o rezolv ?
Mulţumesc pentru eventuala atenţie !
Pagina 1 din 1
Placa video nVidia GeForce FX 5200 Conectarea TV-ului la PC
Scris 08 April 2006 - 05:31 PM
Daca TV-ul nu are optiune s-video (acolo unde ai pe telecomanda butonul pentru AVi ...... si restul) atunci nu vei putea sa vezi color !!! Nu este o problema de setare a placii video ci este una a televizorului!
Scris 11 April 2006 - 08:21 PM
nu e din cauza tv`ului sau la placi cumpara un cablu RCA cu RCA in ambele capete si ia un adaptor S-video cu RCA e de vina adaptoru cu care ai cumparat placa legaturile din acest adaptor nu se potrivesc cauta in comertz asa ceva http://www.svideotor...m/svrca1in.html dupa care seteaza iesirea de pe placa pe PAL ONLY ca asata e norma europeana pt TV`uri la noi
Scris 13 September 2006 - 08:39 PM
incearca sa pui PAL ONLY si schimba pe extend my windows monitor pt identificare monitorului 2 si pune si la view sittings pe dual view.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Parola solicitata la formatare HDD | Istodor | 2 | 1.977 |
|
Probleme cu hardul unui laptop Acer Aspire 5536G
ajutati`ma va rog...am probleme cu laptopul |
Alecz94 | 2 | 1.682 |
|