sauna slim sau sauna belt au vreun efect?
Scris 02 April 2006 - 01:31 AM
salut!as vrea sa stiu si eu care are sauna belt sau sauna slim daca are vreun efect!voi care aveti ati dat jos burtica vizibil?cum ,in cat timp, cat si tot asa
!pls ziceti-mi si mie daca e bine sa imi iau! si inca ceva!e vreo diferenta intre sauna belt sau sauna slim?care dintre ele merita mai mult?merci pt sfat (vreau sa imi iau si eu dar intai as vrea sa ma asigur ca nu dau banii degeaba!)multam mult!
Scris 05 April 2006 - 09:17 PM
pai asta intreb si eu!daca e vreo diferenta si daca e buna vreuna dintre ele !
Scris 10 May 2006 - 11:13 PM
vsm, la Apr 22 2006, 05:19 PM, a spus:
Acelasi efect : te lasa cu mai putini bani in portofel ! In rest : apa de ploaie .
Mai bine nu! eu am asa ceva si singura forma in care ar putea avea rezultate ar fi daca ai combina cu o crema anicelulitica sau termoreducatoare.....
Oricum, sunt alte solutii mai bune:
http://www.1001case.ro/Electrostimulator_R..._12__p5030.html
sau
http://www.1001case.ro/Electrostimulator_R...lus__p5031.html
Bafta! Si sport!
Scris 20 May 2006 - 01:25 PM
Citeaza
salut!as vrea sa stiu si eu care are sauna belt sau sauna slim daca are vreun efect!voi care aveti ati dat jos burtica vizibil?cum ,in cat timp, cat si tot asa
!pls ziceti-mi si mie daca e bine sa imi iau! si inca ceva!e vreo diferenta intre sauna belt sau sauna slim?care dintre ele merita mai mult?merci pt sfat (vreau sa imi iau si eu dar intai as vrea sa ma asigur ca nu dau banii degeaba!)multam mult!
NU FUNCTIONEAZA
Aceasta postare a fost editata de equillibrium: 20 May 2006 - 01:26 PM
Scris 20 May 2006 - 06:08 PM
fie-va mila de un om batran si bolnav, iar peste toate vreo 9 kg, pe burtica...SI RASPUNDETI ODATA LA INTREBAREA DIN TOPIC!
Scris 10 August 2006 - 04:38 PM
DAAAAAAAAAAAAAA.................AU AVUT EFECT AMBELE !!!
Pentru cei care ati urmarit stirile PRO TV din data de 10 august 2006.Sper ca v-ati lamurit cu aceste CenturI minune.Un om,saracutzul de el, a vrut sa de-a jos burticica si a folosit una dintre cele doua "aparate".Rezultatul nu a fost nici pe departe cel asteptat,s-a ales cu niste arsuri,basici de toata frumusetea.Bineinteles ca a mers la OPC si a declarat cele intamplate.Deocamdata e cazul pe masa.Cand mai aflu ceva revin cu noile informatii.
Pentru cei care ati urmarit stirile PRO TV din data de 10 august 2006.Sper ca v-ati lamurit cu aceste CenturI minune.Un om,saracutzul de el, a vrut sa de-a jos burticica si a folosit una dintre cele doua "aparate".Rezultatul nu a fost nici pe departe cel asteptat,s-a ales cu niste arsuri,basici de toata frumusetea.Bineinteles ca a mers la OPC si a declarat cele intamplate.Deocamdata e cazul pe masa.Cand mai aflu ceva revin cu noile informatii.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
teme combinate |
Brindusa | 261 | 94.655 |
|
de ce te ingrasi dupa 30 de ani avind in vedera ca pina atunci aveam o silueta de invidiat | werssus | 7 | 6.624 |
|
|
Barbiebrunette | 142 | 16.176 |
|
ajutati-ma sa imi ajut prietena
prietena mea cea mai buna a ajuns sa isi urasca viata |
snow white | 28 | 29.116 |
|
genoflexiuni? | Jenicutza | 0 | 883 |
Contact
Facebook
Twitter