sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

dragoste imposibila? se poate intampla asta vreodata???? Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 02 April 2006 - 08:14 AM

Nu conteaza fizicu conteaza ce are acolo in inima ei!!Acolo este adevarata frumusete! :crazy:
0

#42 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 02 April 2006 - 09:01 AM

E prea devreme sa disperi, indiferent care ar fi motivele pentru care tu te consideri urata. Ai o gramada de timp in fata in care multe din aspectele fizice se pot schimba si sa devii un suflet frumos.
Pot sa-ti spun ca nu aspectul fizic conteaza! Nu sunt o frumusete, dar arat extrem de bine pentru varsta mea si tinand cont de faptul ca am avut si o sarcina pe parcursul careia luasem 32 de kg! Si cu toate astea sunt singura si neiubita de nimeni chiar daca exista barbati care si-ar dori sa petreaca o noapte cu mine...Am colege care au de cel putin 3 ori greutatea mea...si toate si-au gasit perechea, s-au casatorit si sunt fericite! Am colegi care si-au luat neveste nu tocmai frumoase (daca le comparam cu fotomodelele!).
Asa ca uita de faptul ca ar conta atat de mult aspectul fizic. :crazy:
0

#43 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 02 April 2006 - 09:04 AM

Vezi postareaflori de camp, la Apr 2 2006, 10:01 AM, a spus:

E prea devreme sa disperi, indiferent care ar fi motivele pentru care tu te consideri urata. Ai o gramada de timp in fata in care multe din aspectele fizice se pot schimba si sa devii un suflet frumos.
Pot sa-ti spun ca nu aspectul fizic conteaza! Nu sunt o frumusete, dar arat extrem de bine pentru varsta mea si tinand cont de faptul ca am avut si o sarcina pe parcursul careia luasem 32 de kg! Si cu toate astea sunt singura si neiubita de nimeni chiar daca exista barbati care si-ar dori sa petreaca o noapte cu mine...Am colege care au de cel putin 3 ori greutatea mea...si toate si-au gasit perechea, s-au casatorit si sunt fericite! Am colegi care si-au luat neveste nu tocmai frumoase (daca le comparam cu fotomodelele!).

Vorbesti de persoane mature, dar sa nu uitam ca ea sufera acum nu proiecteaza suferinta in viitor
0

#44 Utilizator offline   why_people_don't_love??? 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 02 April 2006 - 12:47 PM

Vezi postareaflori de camp, la Apr 2 2006, 10:01 AM, a spus:

multumesc! ma rosi de tot :cry: 8) :cheer: :good: :o: :doh:

Vezi postareamicalutza, la Apr 1 2006, 11:16 PM, a spus:

A, nu? Si mie mi se paruse ca te recunosc. :o:
Probabil doar o impresie....sau nu. :o:

si cine crezi ca sunt?
0

#45 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 04 April 2006 - 07:20 PM

Inchis la solicitarea 'proprietarului'.
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis SUNT INSARCINATA CE MA FAC?
PARINTII NU-S DE ACORD CU RELATIA NOASTRA
BUGSY 83  39 7.762
Replici noi pur si simplu ... dragoste ellla  17 5.077
Topic inchis Bursa sexuala
eu , tu , ea ...noi... facem ceva? :D
Dudu79  49 8.772
Hot Topic (New) Ce pot face ...
impreuna, dar totusi separati ...
soarele  24 5.943
Hot Topic (New) Inchiriez
Apartament pentru nevoile de moment....
Simplu_X  57 9.382