Ai facut vreodata orice fel de magie, vrajitorie, etc...?
Scris 10 May 2006 - 09:13 AM
Vraja nu am incercat sa fac niciodata. Am incercat sa descant desi habar nu am ce ar trebui sa spun. Am zis "Tatal Nostru" de 3 ori si cred ca a avut efect. (sau poate ca era efect placebo
Scris 11 May 2006 - 01:23 PM
...bunica mea stie sa ghiceasca viitorul in cartile de joc ceea ce pe mine ma deranjeaza f mult ptr ca nu e un lucru bun ... stie sa citeasca in palma, am invatat si eu cateceva(timiditate, noroc, dureri de cap) dar mai stie daca o fata e sau nu virgina, numai daca se uita la ea cand zambeste:)
...tot de la ea mai stiu un descantec care face sa dispara bubitele/basicutele/herpesul de pe limba
...tot de la ea mai stiu un descantec care face sa dispara bubitele/basicutele/herpesul de pe limba
Scris 17 May 2006 - 06:00 PM
si eu am facut woodu ...in viata trecuta 
Magia sei nvatza sau este un har ?
crissyorsb., la Apr 19 2006, 12:03 PM, a spus:
Ghicitul viitorului nu este cel mai usor de ghicit. Este direct legat de gradul de evolutie a persoanei care ghiceste. Toate persoanele vad viitorul dar unii se opresc la un punct ... altii pot vedea mai departe. Sa va dau un exemplu cat se poate de simplu. Exista mai multe persoane care vad viitorul, fiecare avand un grad de evolutie diferit.
Prima poate sa spuna X va muri maine
Apoi vine a doua X va muri maine intr-un accident de masina
Vine a treia si zice X va muri maine in drum spre spital in salvare ...
si tot asa
Si poate veni si a zecea si sa zica X va avea un accident de masina va fi dus la spital si se va face bine
Acum ceea ce este adevarat este ca absolut toate persoanele AU DREPTATE ! Pentru ca ele spun ceea ce vad.
Mult succes in continuare.
Exact.
si tot asa
Si poate veni si a zecea si sa zica X va avea un accident de masina va fi dus la spital si se va face bine
Acum ceea ce este adevarat este ca absolut toate persoanele AU DREPTATE ! Pentru ca ele spun ceea ce vad.
Exact.
Magia sei nvatza sau este un har ?
Scris 18 May 2006 - 10:27 AM
Fluturel, la Apr 19 2006, 12:00 PM, a spus:
QUOTE(mirelut @ Apr 18 2006, 07:59 PM)
Poti sa-mi ghicesti si mie viitorul?
Ghicitul viitorului nu este cel mai usor de ghicit. Este direct legat de gradul de evolutie a persoanei care ghiceste. Toate persoanele vad viitorul dar unii se opresc la un punct ... altii pot vedea mai departe. Sa va dau un exemplu cat se poate de simplu. Exista mai multe persoane care vad viitorul, fiecare avand un grad de evolutie diferit.
si tot asa
Poti sa-mi ghicesti si mie viitorul?
si tot asa
Da,dar si sentimentul de deja-vu este o prezicere a viitorului si totusi nu poti sa continui.Acesta se intempla doar o fractiune de secunda.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum te aperi de "raul" si vrajile trimise dupa tine? | Crista Ioan | 28 | 9.811 |
|
Sunt pe jumatate demon/inger
pentru cei ce cred sau chiar sunt..... |
Stefan-Alexandru | 120 | 6.810 |
|
90% din cazurile celor care ies din trup atrag şi duhuri necurate cu ei? | Dimineata | 102 | 13.252 |
|
|
Bagherra | 42 | 8.565 |
|
|
Bagherra | 272 | 33.616 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS