Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Eclipsa de Soare din 10 Mai 2013

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eclipsa de Soare din 10 mai va zdruncina fundamentul afacerilor și va amenința lichiditățile

 

 

Autor: Urania Marţi

07 Mai 2013

 

 

TRAVERSĂM TAURUL, o zodie puternică pentru tot ceea ce ține de Păm

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oră eclipsă soare România

Astăzi toți românii se pot bucura de eclipsa parțială de soare care este un fenomen astronomic, rar vizibil. Iată la ce oră trebuie să ne uităm pe cer, dar și cum putem privi spre soare în condiții de siguranță!

ochelari eclipsa de soare  Ochelarii de eclipsă ne pot ajuta să vedem eclipsa parțială de soare!

Aici n-a fost pomenit nici la stirile de seara desi am rabdat sa ascult si sa vad toate alea cu ce tot ne indoapa de alegerile din Noiembrie.

https://redactia.ro/la-ce-ora-va-avea-loc-eclipsa-partiala-de-soare-vizibila-azi-in-romania-cum-ne-putem-uita-la-ea-239645?utm_source=capitalpozitie2_[2]&utm_medium=Referral&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

The total solar eclipse Monday August 21, 2017 in Madras, Oregon. Some counties in Texas have issued a disaster declaration ahead of the total eclipse that will occur on April 8.   Aprilie 8, 2024 

Soarele va trece prin Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Missouri, Illinois, Indiana, Ohio, New York, Pennsylvania, Vermont,

New Hampshire si Maine inainte sa ajunga peste North Atlantic.   Noi o sa vedem spectacolul doar la TV dar se recomanda 

a se aproviziona cu alimente, apa si benzina in masini ca nu se stie ce fel de efecte va avea asupra anumitor firme electronice.

E bine sa fie gatit mancare gata de incalzit care se poate face si pe 3 surcele in curte sau si pe un gratar mic cu carbuni.

Se poate face si cafea pentru o saptamana ca sta bine in frigider in sticle, nu cred ca va fi foarte cald niciunde.   

Nu strica nici luminari mari sau lampa de petrol de pe vremuri in caz ca s-ar opri curentul.  Precautii ca pentru cutremur.

Va fi o zi buna de dormit daca se faca total intuneric  :o:

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

MTG, Sitting Congresswoman, Says Earthquake and Eclipse Are Warnings From God

MTG, Sitting Congresswoman, Says Earthquake and Eclipse Are Warnings From God

Jidanca asta are curaj sa debiteze asa ceva ca Eclipsa de Soare si Cutremurele sint Atentionari de la Dumnezeu!!!   Evreii chiar cred ca ne vor controla CREIERUL???

Sa bage acel deget in chizda ma-sii si nasul ala mare dupa, scarbenia asta.   Oare ce fel de semne mai primim din Biblie???  prin evrei pentru restul Lumii.

Credeti ca nu mi-e scarba deja de chestii biblice etalate pentru noi restul care nu facem parte din Marea Armata al Jidanilor.

msn.com 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

A sosit si ziua mult asteptata de multi, Eclipsă Totală de Soare din 8 aprilie 2024.  

La noi nu stiu cat o sa fie vizibil dar avem noroc cu NASA ca ne face viata mai usoara si ne scuteste de calatorii inutile, pe care nu le as face

chiar daca niciodata n-as experimenta asa ceva.   Precis o sa dorm, ca din casa nu ies, va fi haos parca prevad si voi lasa si pisicii in casa,

le prepar locuri unde se vor ascunde sa se simta in siguranta.   Peste scaunele din bucatarie pun material sa fie pana jos acoperit din 3 parti,

si se vor ascunde acolo pana se vor cere afara.  Asa am facut mereu cand afara este vreme cu tunete si fulgere mari in vara, de Anul Nou

cand se trage cu arma de fericire sau se arunca in aer acele artificii de cei nepriceputi care doar galagie fac ca si de 4th of July in fiecare an.

La noi Soarele apune pana la orele 19:00 vremea va fi noroasa peste zi deci mai inunecoasa, cu un pic mai mult, nici nu se va observa.

Astronauts aboard the ISS will be able to see the eclipse as it passes through Maine and New Brunswick on Monday. Google Maps  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Stare de urgență în America, înainte de eclipsa totală de Soare.
Autoritățile au cerut oamenilor să își facă stocuri de alimente, apă și combustibil, etc.
 
"Săptămâna trecută, vineri, Guvernatorul Sarah Huckabee Sanders din Arkansas, a declarat Stare de Urgență în legătură cu ECLIPSA totală de soare de astăzi și a deblocat 100.000 de dolari pentru a ajuta statul să reacționeze".
 
*Pentru ca se asteapta ca populatia sa se dubleze in acest moment istoric in acel Stat, si sa nu ramana lumea fara alimente si benzina in masini, doar la asta s-a referit, nu la alte conditii de urgenta.
Exclusiv dintr-un singur Stat American s-a facut asemenea declaratie, nu din Casa Alba spre toate Statele Americane, care-i o diferenta foarte mare!!!
In loc sa se bucure ca are un venit imens LEGAL din turism, face declarati nu exact pe intelesul tuturor.   Cateodata engleza americana este greu de interpretat la ce se refera ceea ce au spus!!!   Locanicii nu prea stiu mai departe decat atat, cu ei nu-i nici o problema de intelegere gresita, europeeni insa inteleg altceva si au mai fost exemple si pe forum din asta cand toti stiau mult mai bine engleza ca unii din noi, doar ca n-au inteles DREPT ce inseamna ce au citit la stiri, insa luptau ca au dreptate ca tradus in romaneste fiecare cuvant inseamna ce au inteles ei.*    
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La orele 16:00 au inceput sa transmita de la NASA traiectoria Soarelui, la mine sint acum 18:10 spre seara, Soarele arde din toata puterea, deloc nu seamana cu Eclipsa inca nimic afara iar la orele 18:53 Soarele apune, dupa programul/calendarul zilnic al astrului.   Sint doar 22*C afara desi credeam ca macar pe partea dinspre west va fi mai cald, ca altadata.

Deci nu se stie dinainte NIMIC cum se vor comporta astrele si ce se va intampla pe Pamant.   Deloc nu m-am uitat azi la TV, am dormit un pic si mereu am treaba prin casa.   Cred ca acest eveniment doar pe Yahoo o sa-l vedem de pe Video oficial mai tarziu. 

Dupa cum a fost prevazut, Soarele a apus natural, n-am ajuns la faza Eclipsei nici o secunda, ca acum trecem pragul de orele 18:53 si inca nu este intuneric prpriu zis, dar Soarele nu mai este pe cer, desi luminile pe stalpii strazilor deja se aprind automatic.   Cu nimic nu ne-a afectat viata acest eveniment si ma bucur ca n-am auzit de accidente grave sau mai rau cu ocazia asta.   Nici pisicii nu aveau nevoie de adapost special, au stat la soare toata ziua

Nicu Covaci are nevoie de multe ganduri bune si energie pozitiva sa treaca de acest prag in calea vietii.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×