Traduceri Cum se procedeaza
Scris 31 March 2006 - 02:09 PM
Cum ar trebui procedat?
Are cineva idee?
Autorul e unul celebru, Lev Tolstoi, dar cartea asta nu a fost tradusa, sau in fine eu unul nu stiu de absolut nici o traducere, toate persoanele pe care le cunosc nici nu au auzit de cartea asta.
Scris 31 March 2006 - 02:25 PM
Nu are rost sa te apuci sa muncesti, daca ei nu vor sa publice.
Vrei sa o traduci tu? Daca le dai ideea si sunt de acord, s-ar putea sa insiste sa fie tradusa de oamenii lor.
Scris 31 March 2006 - 02:30 PM
Shur, la Mar 31 2006, 03:25 PM, a spus:
Nu are rost sa te apuci sa muncesti, daca ei nu vor sa publice.
Vrei sa o traduci tu? Daca le dai ideea si sunt de acord, s-ar putea sa insiste sa fie tradusa de oamenii lor.
Vreau sa o traduca altcineva
Eu nu am acces decat la versiune in Engleza. Am incercat sa ma apuc ca un nebun de traducere si cred ca am terminat cam 2 pagini din primul capitol... dar... merge super greu si... nu sunt profesionist iar asta se simte...
Mi-ar placea daca ar fi vreo varianta prin care sa poata fi convinsa o alta entitate sa o traduca din original.
Scris 31 March 2006 - 03:15 PM
catelusulschiop, la Mar 31 2006, 03:30 PM, a spus:
Eu nu am acces decat la versiune in Engleza. Am incercat sa ma apuc ca un nebun de traducere si cred ca am terminat cam 2 pagini din primul capitol... dar... merge super greu si... nu sunt profesionist iar asta se simte...
Mi-ar placea daca ar fi vreo varianta prin care sa poata fi convinsa o alta entitate sa o traduca din original.
In momentul de fata sint unele edituri care te publica pe banii tai. Adica tu le dai banii si ei publica.
Scris 31 March 2006 - 03:19 PM
dan-marius, la Mar 31 2006, 04:15 PM, a spus:
Tolstoi e mort de mult si drepturile de autor cred ca au o durata limitata in timp.
Scris 31 March 2006 - 06:44 PM
Scris 31 March 2006 - 08:22 PM
Catalin_Pop, la Mar 31 2006, 04:40 PM, a spus:
Unele opere literare au intrat in patrimoiul universal (daca ii pot spune asa) si reproducerea lor e gratuita, nu necesita plata drepturilor de autor. Trebuie cautat daca Tolstoi se afla pe aceasta lista de autori.
Ai putea sa incepi cu asta: http://www.gutenberg.org/
Scris 01 April 2006 - 07:22 AM
Scris 04 April 2006 - 09:02 AM
catelusulschiop, la Mar 31 2006, 03:09 PM, a spus:
Cum ar trebui procedat?
Are cineva idee?
Autorul e unul celebru, Lev Tolstoi, dar cartea asta nu a fost tradusa, sau in fine eu unul nu stiu de absolut nici o traducere, toate persoanele pe care le cunosc nici nu au auzit de cartea asta.
Salut!
Daca e Lev Tolstoi, s-ar putea sa fi fost tradus in Rep. Moldova.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
am inceput sa scriu si eu | Galagie | 13 | 10.679 |
|
fizica | alinutza 16 | 2 | 2.565 |
|
Caut carti sf
va rog sa ma ajutati si pe mine cu problema asta. |
SCRIITORUL | 2 | 8.715 |