Pagina 1 din 1
caut urgent sa vrb cu cineva care se pricepe la mase plastice
Scris 31 March 2006 - 01:16 AM
te rog mult de tot gabi lasa-mi si mie un nr de tel sau da si mie adresa ta de mail pe pisicazit@yahoo.com .multumesc
Scris 05 April 2006 - 02:48 PM
pisicazit, la Mar 31 2006, 02:16 AM, a spus:
te rog mult de tot gabi lasa-mi si mie un nr de tel sau da si mie adresa ta de mail pe pisicazit@yahoo.com .multumesc
Si eu stiu cate ceva! De ce nu iti expui aici problema, uite cate maini ti s-au intins!
Si apoi, poate avem si noi ceva de invatat din problema ta, nu?
Aceasta postare a fost editata de Madalina_: 05 April 2006 - 02:57 PM
Scris 07 April 2006 - 01:56 AM
Stimati domni sa trecem la ce as vrea dori eu sa fac .Vreau sa fac numai geamul pentru stopuri auto dar nu ori ce geam ci sa fie dinacela clar ca geamul .problema este ca efectiv nu stiu nimic despre plastic. as dori sa imi spuneti in primul rind din ce as putea sa fabric matritele ceva foarte ieftin fiinca eu nu fac la scara larga eu fac o pereche sau 2 depinde iar daca as face din materialu clasic adica fier fiinca asa ceva ar fi foarte scump si nu as avea cum sa le fac din punct de vedere al banilor fiinca nu as scoate niciodata bani respectivi si ar dura ceva timp pina se fac matritele si asa mai departe eu dorind sa iau stopul efectiv al masini sa ii desfac geamul si dupa care sa fac matrita eu ma gindeam sa o fac din ipsos sau alceva din care sa pot face eu personal sa nu trebuiasca sa apelez la nimeni.A 2 problema nu stiu ce masina mi-ar trebuii exact .A3 problema este ca nu stiu exact ce plastic imi trebuie pentru a obtine calitatea si claritate acestora (ca de geam ) si nici temperaturile de topire presiunea de injectare si eu stiu ce mai trebuie .In principiu cam asta este ce as dorii eu sa aflu de la dumneavoastra alte probleme nu stiu ce ar mai putea fii daca mai doriti sa va mai dau amanunte va rog sa imi dati un beep pe tel. meu mobil nr este 0724417851 adi DOAR BEEP si va sun eu fara nici o problema .Va multumesc inca o data si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Scris 29 April 2006 - 10:20 PM
salut ai aflat raspunsul la intrebarea care ai adresato?
daca ai aflat e bine daca nu sami zici ca eu am lucret 5 ani in mase plastice ca reglor.
daca vrei sa afli intra pe id meu de mess vicobsc3n
daca ai aflat e bine daca nu sami zici ca eu am lucret 5 ani in mase plastice ca reglor.
daca vrei sa afli intra pe id meu de mess vicobsc3n
Aceasta postare a fost editata de Vicobsc3n: 29 April 2006 - 10:25 PM
Scris 27 May 2006 - 12:22 PM
Colega,
Un material de transparenta sticlei gasesti dar probabil prelucrarea artizanala va fi imposibil de realizat cu tehnologia "pe genunchi" de care dispui.
probabil policarbonatul este ce-ti trebui.
transparenta tine si de profilul piesei si de finisarea matritei, totusi cgiar daca ai avea cel mai "clar" material.
recomand un prototip din folie termocontractibila - nu am insa cunostinte prea multe de unde si ce materiale la modul specific- pe care o poti modela pe un calapod din lemn, incalzind folia cu un feon de putere.
Ca sa faci un prototip!
Sau sticla, pur si simplu!
Se poate modela in mod similar, cu costuri mici ale matritei!
Poate te-am mai lumunat cu ceva, sper!
Marius
Un material de transparenta sticlei gasesti dar probabil prelucrarea artizanala va fi imposibil de realizat cu tehnologia "pe genunchi" de care dispui.
probabil policarbonatul este ce-ti trebui.
transparenta tine si de profilul piesei si de finisarea matritei, totusi cgiar daca ai avea cel mai "clar" material.
recomand un prototip din folie termocontractibila - nu am insa cunostinte prea multe de unde si ce materiale la modul specific- pe care o poti modela pe un calapod din lemn, incalzind folia cu un feon de putere.
Ca sa faci un prototip!
Sau sticla, pur si simplu!
Se poate modela in mod similar, cu costuri mici ale matritei!
Poate te-am mai lumunat cu ceva, sper!
Marius
Scris 02 June 2006 - 10:57 PM
deci stimate coleg in primul rand un far auto nu-l poti face din orice material.
sunt niste norme europene pe care trebuie sa le respecti altfel nu se stie care va fi urmarea!
materialul cel mai des folosit in tehnica , transparent este polistiren, . acuma pentru sticla de far nu stiu precis dar promit ca ma voi interesa
referitor la "calapod" caci altceva nu poate fi vorba, ar trebui vazut prima data cate faruri dintr-un anumit model doresti sa faci, si cate modele diferite doresti?
normal ti-ar trebui ceva ieftin si care se prelucreaza rapido varianta ar fi aluminiul
problema masinii de injectat depinde si de marimea farului
sunt cateva probleme majore de care treb sa se tina seama
voi reveni
sunt niste norme europene pe care trebuie sa le respecti altfel nu se stie care va fi urmarea!
materialul cel mai des folosit in tehnica , transparent este polistiren, . acuma pentru sticla de far nu stiu precis dar promit ca ma voi interesa
referitor la "calapod" caci altceva nu poate fi vorba, ar trebui vazut prima data cate faruri dintr-un anumit model doresti sa faci, si cate modele diferite doresti?
normal ti-ar trebui ceva ieftin si care se prelucreaza rapido varianta ar fi aluminiul
problema masinii de injectat depinde si de marimea farului
sunt cateva probleme majore de care treb sa se tina seama
voi reveni
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
BOXE PIONEER | griveteanu | 1 | 2.728 |
|
5610 xpress music | WeRRoniX | 1 | 1.468 |
|
Exista extraterestrii ?
Ce parere aveti ? |
Damyanos | 108 | 18.689 |
|
Laureate plus 1,4 sau Ambition 1,6
Vreau un sfat obiectiv despre aceasta dilema.Multumesc anticipat |
lau0678 | 10 | 11.808 |
|
Cum sa mori intr-un Ford Focus strivit de o caruta...!?
Poze socante! Soferul a murit pe loc. |
webber | 8 | 9.806 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis