Burel001, la Jan 2 2010, 03:27 AM, a spus:
E invers-piramidala in coparatie cu o organizare traditionala care avea 1-2 la varf! Iti zic de ce numai daca vrei sa sti!
Apropo... e chiar singura problema pe care o vezi?
Si cei naivi si cei mai putin naivi si cei sceptici doresc sa aiba succes!
Asa e! Prea putini dar asta nu are a face cu norocul ci cu modul in care cei din sistem inteleg MLM-ul! Unii chiar nu sunt facuti pentru MLM, altii sunt facuti dar sunt lenesi dar cei mai multi nu au succes fiindca nu sunt dispusi sa incerce si sa se lase educati!!
Cei care au reusit au avut esecuri! Dar au invatat sa le depaseasca!
Oare de ce? Ti-ai pus intrebarea asta?
Are mai multe avantaje:
-esti sustinut de cei de deasupra ta fiindca daca tu castigi, castiga si ei
-ai posibilitatea de a castiga suplimentar de la cei de sub tine pentru faptul ca ii pregatesti si pe ei sa aiba succes
-ai ocazia de a socializa cu persoane in afara cercului de prieteni in care esti obisnuit
-etc (alege daca vrei sa vezi partea plina a paharului sau cea goala... sau ambele simultan fiindca e cel mai sanatos)
Nu e piramidal! O afacere clasica e piramidala fiindca un singur om sau un grup de actionari castiga de pe munca a multor oameni. In MLM un om castiga doar daca cei de sub el castiga... asta inseamna ca este invers piramidala. E adevarat ca sistemul e mai "dur" la inceput si multi nu fac fata.... eu in primul MLM am esuat... acum incep sa gust ceva realizari.
Nu am calitatile necesare pentru a activa intr-un MLM, si tocmai de asta am intrat in MLM (chiar daca voi esua sau nu, incep sa vad efectele pozitive de ansamblu in viata mea... experienta vanzarilor e una din cele mai valoroase)! Vreau sa invat: sa conduc oameni, sa comunic cu oamenii, sa-mi imbunatatesc viata personala (lucrul cu oamenii te schimba)... Iar cei de deasupra mea au tot interesul sa ma ajute sa devin chiar mai bun decat sunt ei!
Ai niste idei tari! Esti tare simpatic! Nu castig de la unul pe care il aduc in afacere ci de la structura sistemului de afacere. Eu castig fiindca fac cea mai eficienta reclama in raport cu alte forme de reclama (cei care intra in sistem sunt primii care cumpara). Eu castig fiindca invat pe cel de sub mine sa castige. Castig pentru efortul de a face prezentari.
E imoral?
In afacerile traditionale sansele de a reusi cu o investitie mica e mai greu! Nu conteaza ca omul sa fie racolat ci ca acesta sa inteleaga in ceea ce se baga!
Verbul "a racola" are conotatii negative... daca ii dam sensuri apropiate dar pozitive ar putea fi tradus prin:" a atrage", " a convinge", "a lamuri" etc.... lucruri pe care le facem toti in viata de zi cu zi cand incercam sa convingem lumea sa ne accepte ideile, cand incercam sa determinam iubitele sa ne sarute, cand invitam o fata in oras, cand ne angajam... ce e rau in ceva ce facem cu totii pentru a supravietui sau a obtine sentimentul de implinire?
Riscul acesta e oricunde! Cine nu invata din mers sau intradevar nu e potrivit pentru asa ceva nu rezista! Nu toti ajung aviatori, medici, programatori, cizmari etc!
Nimic nu e pe gratis! Nici scoala primara pe care ai facut-o nu e gratuita (a fost platita de stat din taxele si impozitele platite de parinti sau alte persoane) , nu stiu cine te-a mintit si te-a convins cu ideile astea!
Tot ce ai e cumparat sau furat. Chiar si ce crezi ca ai primit pe gratis in realitate a fost cumparat sau furat.
Aceasta postare a fost editata de laursan3: 02 January 2010 - 08:18 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis