Buna seara.
revin cu niste vesti super, pentru ca sunt atat de incantata ca trebuie sa va spun si voua ce am aflat. Am vb la telefon cu sponsora mea, care s-a inscris pe 14 martie.
Mi-a zis ca are comenzi bune, facute la munca, la coafor unde s-a tuns, la un magazin unde a intrat, etc........si ca, datorita grilelor de bonusare stabilite de firma, la comanda asta, are bonusuri 5 parfumele mici de 11ml, despre care se vorbea mai sus.
A iesit in castig deja, cu vreo 3 milioane, asta inafara de bonusuri, care sunt pana acum vreo 6 parfumele mici si unul mare de 50ml.
Cica, asta inafara de punctele care se dau ca salariu la sfarsitul lunii, si inafara de cei 15 euro pe care ii castiga pentru ca a inscris 6 oameni

)))
Deja am intrat in priza, sunt asa de entuziasmata, mai ales ca imi povesteste mereu cum a fost acolo, si lumea a cumparat imediat sapunuri, creme, saruri de baie, si alte cele.....
Incep sa fiu si eu convinsa asa cum se scria la inceputul forumului, ca se castiga din asa ceva. Prietena mea, cea mai buna de altfel, nu ma minte, asta este cert, deci, nu mai am de ce sa ma indoiesc.
Asa ca, la atac!!!!!!!!!!!!!!!!\
O seara buna va doresc!!!!! Cel putin asa de buna ca a mea!