sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa te placa profii ? Evaluare topic: - - - - -

#81 Utilizator offline   Itsi Bitsi 

• Verva
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 30 April 2012 - 09:26 AM

Vezi postareaKrush, la 02 February 2012 - 01:30 AM, a spus:

Cu toate ca eu unul nu fac asa ceva si nici nu-mi plac oamenii care o fac,am ceva idei pentru tine :
-fii atent la ore,si fa-te ca pari concentrat,interesat de subiect
-pune cat mai multe intrebari,chiar daca sunt absurde,astfel profesorul va crede ca esti interesat
-nu uita din luna in luna sa ii duci un buchet de flori [nu oricare],un pachet de cafea select,sau alta atentie.
-poti,la sfarsitul orei,sa te duci la catedra profesorului si sa ii pui o intrebare,sau mai multe,despre ceva legat de lectia predata sau ceva de care esti curios,si bineinteles,are legatura cu materia pe care o preda
-fii lingusitor[chiar daca urasc sa dau sfatul acesta].
-nu exagera cu pupincurismul ; o sa-si dea seama
-participa la concursuri,olimpiade
Depinde si ce profesor ai.Daca ai unul "comunist",nu te machia,nu veni cu cercei,frizura,imbracaminte exagerata.
Ai grija sa nu te prinda in offside,ba ca nu ti-ai facut tema,ba ca nu esti atent la ore.
Cam atatea imi vin in minte acum,sper ca ti-am fost de folos.

din tot ce ai amintit mai sus, singurele relevante sunt urmatoarele:

Citeaza

-fii atent la ore,si fa-te ca pari concentrat,interesat de subiect
-pune cat mai multe intrebari,chiar daca sunt absurde,astfel profesorul va crede ca esti interesat
-poti,la sfarsitul orei,sa te duci la catedra profesorului si sa ii pui o intrebare,sau mai multe,despre ceva legat de lectia predata sau ceva de care esti curios,si bineinteles,are legatura cu materia pe care o preda

Bineinteles, ideal ar trebui sa nu fie ipotetice variantele de mai sus. Adica, eu consider ca daca un profsor observa ca elevul chiar e implicat in activitatea pe care o intreprinde, nu are cum sa nu-l respecte. Bineinteles ca profesorilor nu le plac elevii lenesi, adormiti, superficiali, galagiosi (in afara subiectului lectiei) si alte atitudini de acest gen. Nu vi se pare normal ca un profesor sa "se lege" de voi daca voi nu ii acordati nici minimul de respect?
Ideile acelea de a maguli profesorii sunt deseori inutile. Sunt de aacord cu faptul ca exista si profesori care aprecieaza linguseala si complimentele si cadourile, insa majoritatea sunt cei care doresc doar elevi responsabili si implicati.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sociologie(stiinte sociale) admitere la liceu sfaturi pls Anreea  5 2.566
Hot Topic (New) Scoala militara
help...
teleX  29 12.148
Replici noi Eseu la Psihologie
eseu la psihologie
veruna  2 3.670
Replici noi Inscriere la Facultatea de Medicina
Am niste intrebari cu privire la aspectele admiterii
oparia  0 400
Replici noi Slogan
:)
Aallynnaa  0 449