Sari la conținut
Forum Roportal
Diegote

Cum fac UPDATE DE SOFT la un BLACKBERRY 9300 CURVE 3G?

Postări Recomandate

Salut. Am un telefon Blackberry 9300 Curve 3G si doresc sa ii fac upgrade de soft la versiunea 6. Cum fac upgrade-ul? Deci,din ce am citit pe alte forumuri,exista si versiuni neoficiale,si exista si versiuni oficiale penttru cele codate pe Orange,Vodafone etc. Telefonul meu nu este codat. Am gasit o versiune pe site-ul oficial,si nu e o versiune pentru modelele codate. e buna asta oare? telefonul meu a fost initial codat pe Vodafone. deci, ce versiune sa descarc, pentru modelul codat pe Vodafone sau pentru modelul care nu e codat? daca instalez versiune gresita se poate intampla ceva? Multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă vei instala versinea de soft codată de la Vodafone nu vei putea folosi altă reţea decât Vodafone pe telefonul respectiv.

Dacă instalezi suita de programe de la Blackberry şi vei conecta telefonul îşi va alege singur sistemul de operare corect.

Dacă telefonul tău a fost iniţial codat şi l-ai decodat, dacă vei face upgrade la sistemul de operare vei pierde decodarea dacă a fost făcută din soft.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×