Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: Cu regionalizarea nu e de joaca

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"In cazul in care regionalizarea nu ar fi bine gandita, am putea constata ca in loc sa avem o descentralizare, avem de fapt o centralizare, dar cu centrul la regiune si nu in capitala tarii. Cu aceste lucruri nu-i de joaca. Cred ca trebuie sa le...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Primul considerent este ca populatia romaniei a scazut semnificativ si nu mai sint necesare acele forme marunte de administratie publica locala care inca sint actuali pe teritoriul tarii care nu prezinta nici un interes decat pierdere de bani pentru mentinerea acelor cladiri de birouri si personalul care nici nu serveste ca lumea populatia rurala.

 

Inca exista acei angajati cu miile pe statele de plate romanesti care absolut nu fac nimic decat ridica salariul, sint si destul de needucati pentru locul pe care-l ocupa, n-au etica necesara de a fi in contact cu publicul si platitorii de taxe din localitatile din care face parte, dar nici cu cetatenii care si-au stabilit domiciliu in alte tari n-au o maniera de a vorbi doar in batjocura ca ei au putere prin functia pe care-l ocupa.

 

De aceste persoane trebuie scapat cat mai repede, iar Primarul sa fie unu activ langa masa de birou sau pe teren, depinde de actiunea care necesita prezenta lui, nu sa angajeze 4-5 secretare si el sa nu fie gasit cu lunile niciunde!!! E de lucru pe acolo dar pana favoritismele primeaza, nu va fi ca-n Germania sau Elvetia nimic din pacate.

Regionalizarea este foarte importanta actiune de prima necesitate!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×