sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

prietene binevoitoare Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   condors 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 05 April 2006 - 06:11 PM

Vezi postareaarielle, la Mar 23 2006, 08:03 PM, a spus:

Dragii mei,de cateva zile sunt in stare de soc..am nevoie de parerile voastre.Cum vede un barbat si cum vede o femeie ceea ce va voi spune mai jos.Ati patit si voi asa ceva ?......

Salutare, eu... mai nou ...pe aici pe la voi si imi exprim si eu parerea la acest subiect:

Eu unu nu incurc borcanele. Prietenii sunt prieteni, iubita e iubita. Nu am nici macar un singur motiv sa vorbesc cu cineva despre iubita mea, ce este este intre mine si ea si nu priveste restul lumii. Poate ca asta ar fi trebuit sa faci si tu, daca aveai ceva de vorbit vorbeai cu el nu cu prietenele. Plus ca pe acea "prietena" a ta cred ca ar trebui sa o tii la distanta cu informatiile si totusi sa iti fie aproape ca sa nu te poata lucra iar pe la spate( stii vorba: tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape :blink: )
0

#42 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 05 April 2006 - 08:01 PM

Vezi postareaarielle, la Mar 25 2006, 11:39 AM, a spus:

uitandu-ma acum in urma,imi dau seama ca aceasta prietena facea ce facea si afla mereu totul despre mine,desi viata ei avea multe mistere pentru mine....acum sunt furioasa pe mine ca nu am vazut adevarul,l-am tradat pe cel care a fost langa mine,m-a spirijinit si m-a facut fericita....cum va avea incredere in mine din nou,umbra cuvintelor rostite va ramane vesnic intre noi.....aceasta femeie a spus ca nu stiu sa o apreciez si ca mi-a vrut binele....etc...eu nu am jignit-o niciodata asa...off,e asa de grea viata......

Pot să-mi permit să sugerez că afla totul despre tine beneficiind de largul tău concurs ?

Eu mă aflu de partea cealaltă a baricadei, am fost de mai multe ori în situatia de a mi se povesti "ce gândeste" prietena mea despre mine. Dincolo de toate prostiile pe care le auzeam, rămânea mereu întrebarea: de ce naiba avea nevoie prietena mea să i se confeseze prietenei ei ? (cu tot cu detalii intime, dacă e să fiu sincer până la capăt).

Am văzut ce ajunge să se discute într-un birou de contabilitate cu personal exclusiv feminin (8 la număr :blink: ) si mă întreb si acum dacă e normal ca femeile să povestească prietenelor si colegelor de serviciu pozitiile experimentate în noaptea precedentă. Bărbatii nu povestesc astfel de lucruri, cu atât mai mult dacă e vorba de sotie sau de prietena "oficială".
0

#43 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 05 April 2006 - 08:03 PM

Doamne sfinte...sunt doamne ca isi povestesc pozitiiile???/
Looooooooooool :blink:
0

#44 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 05 April 2006 - 08:10 PM

Vezi postareadark_light, la Mar 25 2006, 09:05 PM, a spus:

tu stii ca atunci cand iubesti, acorzi totul si nu exista obstacole sau sacrificii prea mari, nu-i asa?
sa stii ca si reciproca e valabila si dupa asta iti poti da seama daca ce ti-e insirat pe tava e sentiment curat sau comedie ieftina. daca incep motivatiile si eschivarile, ceva nu-i in regula. invariabil !

Hei, subiectul se referea la prietenele binevoitoare, lasă obstacolele si sacrificiile :good:

Vezi postareamirelut, la Apr 5 2006, 09:03 PM, a spus:

Doamne sfinte...sunt doamne ca isi povestesc pozitiiile???/
Looooooooooool :blink:

Oh, nu. Nu există asa ceva, m-a înselat auzul. :o: Se discută numai despre râuri de lapte si miere, plimbări pe sub smochini etc. Asa, cam ca la Martorii lui Iehova, numai despre lucruri linistitoare ...

Si, oricum, eu spusesem "personal feminin", nu "doamne" :o:

Aceasta postare a fost editata de harald: 05 April 2006 - 08:12 PM

0

#45 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 05 April 2006 - 08:15 PM

Vezi postareaarielle, la Apr 5 2006, 06:47 PM, a spus:

Din pacate...nu ne iubim...adica el spune ca nu ma iubeste asa cum ar vrea si cum as vrea si ca e mai cinstit sa ne despartim....eu am suferit mult si inca imi e dor de el,dar se pare ca m-am indragostit de o iluzie...si ce e mai trist,va pleca in curand in alt oras...asa ca ne ramane doar e-mailul.....suntem prieteni ,dar nu stiu pana cand,atunci cand ajungem la subiecte sensibile amandoi le evitam.....e trist,foarte trist....nu am avut noroc sau m-am aruncat cu ochi inchisi.....am vrut doar sa iubesc si sa fiu iubita.....

Ai fi preferat sa se eschiveze decat sa-ti spuna adevarul? Sa te fi lasat si mai mult timp sa crezi ca va iubiti si este iubirea ideala?
E trist ca tu ai pus atata sentiment....dar nu un capat de tara. daca l-ai iubit cu adevarat, ai sa-l ierti si vei aprecia faptul ca nu a fost las si a spus ce simte. Decat o iluzie mai bine adevarul!

Nu vreau sa inteleg gresit...l-ai iubit pentru ca aveai nevoie de el asa cum este sau pentru vroiai sa iubesti si sa fi iubita?
0

#46 Utilizator offline   arielle 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 06

Scris 05 April 2006 - 08:24 PM

Vezi postareaharald, la Apr 5 2006, 09:01 PM, a spus:

Pot să-mi permit să sugerez că afla totul despre tine beneficiind de largul tău concurs ?

Eu mă aflu de partea cealaltă a baricadei, am fost de mai multe ori în situatia de a mi se povesti "ce gândeste" prietena mea despre mine. Dincolo de toate prostiile pe care le auzeam, rămânea mereu întrebarea: de ce naiba avea nevoie prietena mea să i se confeseze prietenei ei ? (cu tot cu detalii intime, dacă e să fiu sincer până la capăt).

Am văzut ce ajunge să se discute într-un birou de contabilitate cu personal exclusiv feminin (8 la număr :blink: ) si mă întreb si acum dacă e normal ca femeile să povestească prietenelor si colegelor de serviciu pozitiile experimentate în noaptea precedentă. Bărbatii nu povestesc astfel de lucruri, cu atât mai mult dacă e vorba de sotie sau de prietena "oficială".

Sorry,eu nu am ajuns la detalii intime,erau chestii nevinovate pe care el dorea sa le pastreze secrete..si recunosc ca am gresit.....oricum se pare ca relatia nu ar fi mers...

Vezi postareaflori de camp, la Apr 5 2006, 09:15 PM, a spus:

Ai fi preferat sa se eschiveze decat sa-ti spuna adevarul? Sa te fi lasat si mai mult timp sa crezi ca va iubiti si este iubirea ideala?
E trist ca tu ai pus atata sentiment....dar nu un capat de tara. daca l-ai iubit cu adevarat, ai sa-l ierti si vei aprecia faptul ca nu a fost las si a spus ce simte. Decat o iluzie mai bine adevarul!

Nu vreau sa inteleg gresit...l-ai iubit pentru ca aveai nevoie de el asa cum este sau pentru vroiai sa iubesti si sa fi iubita?

sincer ? nu mai stiu...atata am analizat totul......si eu aveam nevoie el si el de mine..pana la un punct....a fost frumos si ma bucur ca am ramas prieteni,e ceva special...
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Seductie