Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Hot NEWS din Phoenix, Arizona

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Azi dimineata, 30 Januarie 2013 la orele 10:30 orasul Phoenix a fost zguduit de sirenele pompierilor si altori masini de urgenta, helipoctere de stiri si de politie, alergand intr-un complex de birouri din centrul Phoenixului de unde s-au auzit impuscaturi, rezultind cu 1 mort, 2 raniti si altii doar speriati de la evenimentele in care s-au prins fara sa-si dea seama. Faptasul, un barbat de 70 de ani, veteran foarte specializat in armele cele mai periculoase, inca n-a fost gasit. A evadat din fata locului cu o masina alba noua-nouta si a mai tras pe un urmaritor pe care nu l-a nimerit, dar ala a renuntat automatic la munca lui Cojak voluntar, ceea ce i-a servit mare noroc ca acum ne poate povesti despre cele intimplate. Se afla in cladire avind o problema legala de litigat iar solutionarea a iesit cam acra din cate se vede, ca n-a fost in favoarea lui, si atunci a luat el legea in mana. Ma mir cum de n-a fost controlat la intrare intr-un birou de avocati ca de acolo se poate iesi cu tot feluri de nervi ... dar un mosneag de 70 de ani avea drept sa poarte arma ca locuieste intr-o zona destul de naturala in desert, pe langa ca este aproape de centru dar orice-i poate sari in fata, un sacal, un cayote, un sarpe cu clopotel, o tarantula, deci arma este bine justificat la centura cetateanului calificat sa-l foloseasca. Avand in vedere ca in birouri de Stat este strict interzis de intrat cu arma, intr-un loc mai privat cum au fost si aceste birorui de avocati, nu se aplica acelas lege din comoditate precis.

Pana la ora asta, 12 ore dupa evenimentul fatal, inca n-a fost gasit faptasul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca n-a fost gasit faptasul, nu se vorbeste cine-l cauta si ce metode foloseste pentru a-l gasi, insa se imagineaza ca nu este o simpla vanatoare de vulpe. Se cauta pe cel mai talentat soldat cu vehime in munca mai mare decat 3 agenti au varsta din cei care-l cauta!!!

El daca se vrea prins se preda am impresia, sau si armata a intervenit, daca nu ne spune n-avem de unde sti, insa altfel se apropie de tema media decat alta data cand un criminal oarecare trage aiurea. In acest caz se foloseste multa pauza ... tacere si iar se spune nimic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×