sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

far cry 2 pe 20 cd-uri sau 4 dvd -uri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Becali Laurentiu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-March 06

Scris 21 March 2006 - 06:05 PM

cica prin 2007 va aparea far cry 2 , jocul va contine 200 de planse , si va avea o grafica tun

am auzit pe un site din italia

ce parere aveti exista vreun joc mai tare ca far cry 1?
0

#2 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 21 March 2006 - 06:26 PM

Ei, cum sa nu existe . Aici se aplica mereu principiul "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie" . Iar cerinta de 20 de cd-uri e , dupa parerea mea , o gogomanie . Cine naiba l-ar mai cumpara ?
0

#3 Utilizator offline   Becali Laurentiu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-March 06

Scris 21 March 2006 - 10:18 PM

eu unu sunt fan infocat al celor care produc jocuri marca ACTIVISION ,iar cand va aparea il voi lua nu conteaza pe cate cd-uri sau dvd-uri va fi.....tu ce jocuri preferi?

poate nu-ti plac fps-urile
0

#4 Utilizator offline   Master_Best 

• Om serios
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-December 05

Scris 21 March 2006 - 11:09 PM

Vezi postareaBecali Laurentiu, la Mar 21 2006, 09:18 PM, a spus:

eu unu sunt fan infocat al celor care produc jocuri marca ACTIVISION ,iar cand va aparea il voi lua nu conteaza pe cate cd-uri sau dvd-uri va fi.....tu ce jocuri preferi?
poate nu-ti plac fps-urile

Mai bine intreaba-l dac ii plac jocurile :doh:
Unde ai mai vazut tu un joc pe cd?Doar putine, dar majoritatea sunt pe dvd...Apropo, jocu se scoate pe dx10... va avea efecte pe PS 4.0...
0

#5 Utilizator offline   the_brigander 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-March 06

Scris 25 March 2006 - 11:30 PM

In 28 martie 2006 va aparea ar Cry Instincts Predator pe xbox 360.

Far Cry are un game play asa cum imi doresc de la orice shooter, adica gen counter strike. Asta presupune un engine gen Unreal 2 sau Quake 3, dar zice`se ca ca au dezvoltat un engine original si prorpiu (ma refer la crytek engine).
Desi grafica e mai metalizata si mai sumbra, mi-a placut mult si HL2 precum si CS Source (acelasi engine de baza si grafic). As zice ca HL2 e chiar mai complex ca si game play decat Far Cry, dar prea sinistru (cine vrea ceva placut ochiului si benefic psihicului i-as recomanda Far Cry in primul rand).

F..E.A.R. a fost iarasi o mare revelatie pentru mine ca si efecte (pret mic in varinata originala, acum doar 1,3 mil.), mult mi-a placut Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay (cea mai tare grafica, vezi si pe gamespot.com nota 10, 9.3 nota generala, F.E.A.R. are nota 9 la grafica).

Curios, jocuri de elita ca cele de mai sus, precum si Doom 3, au preuturi mici, de 1,3 mil, iar o gramada de porcarii, aparute in aceeasi perioada, bat spre 2 milioane. Oare de ce? Eu oricum prin cate librarii m-am plimbat eram singurul in raioanele respective care admira mostrele de jocurioriginale (mai era si supraveghetorul din magazin).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis HELP mariusienci  0 2.206
Topic inchis Zuma deluxe 1.0.0.1
Name & serial number...
Mamaitza  1 6.307