sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

studii paranormale unde se poate studia "para" in Romania Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   heaven 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-January 05

Scris 08 December 2006 - 03:38 PM

Am inteles ca exista intruniri ale paranormalilor din Romania.Nu stiu exact daca si persoanelor obisnuite le este permis sa asiste,dar am inteles ca la unele da.
Totodata stand printre ei poti sa dezvolti si tu anume capacitati si in acelasi timp ti-ar putea da si informatiile de care ai nevoie.
0

#12 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 08 December 2006 - 03:45 PM

sau sa ti se foloseasca energia in alte scopuri ...
0

#13 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 December 2006 - 12:03 PM

Vezi postareaarizana, la Mar 22 2006, 12:10 PM, a spus:

eu cred ca am fost destul de clara... Am intrebat clar unde pot gasi institutii de studii, initiere, etc... daca alegeam calea bisericii nu mai eram aici- dar sa fim seriosi numai eu pe peilea mea am trait manipulari de tot soiul la astfel de initieri oculte din partea "Bisericii", ce pot sa spun - preotii din ziua de azi de geaba imbraca sutana neagra ca habar nu au sa purifice energiile negate adunate prin ea. asa ca inca o data intreb: Unde pot gasi un ghid, institutie sau organizatie de initiere in "para"- excluzand alte tehnici de 2 lei: precum Yoga, Reiki, etc... am trecut prin experiente nefaste iar la moment sunt intr-un blocaj spiritual total...daca cineva este destul de serios sa imi spuna unde as putea gasi cele de mai sus, va rog contactati-ma
mihaela7planet@yahoo.com

Deja esti prea plina de tine.Ti se pare ca experientele tale extraordinare te fac deosebita?Daca deja subapreciezi orice mana intinsa ,cu greu vei gasi o cale fie ea si de 3 lei!Ai trecut prin evenimente nefaste tocmai pentru ca esti asa de semeata iar aceste incercari iti amplifica si mai mult egoul si parerea pozitiva despre cat esti tu de dotata si extraordinara.Poate un pic de umilinta nu ti-ar strica,Ce zici?
Daca trebuie sa fii ajutata vei fi altfel nu.Excroci poti gasi peste tot nu doar pe forum.Doar forta care dezvolta acele fenomene le poate opri sau explica.Cere-i cu umilinta si fermitate sa inceteze.Dupa ce te vei linisti vei putea lua decizii in cunostinta de cauza,nu impinsa de la spate de frica sau mister.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente OZN
tot ce stim despre ele, ce am citit, vazut, auzit