sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

studii paranormale unde se poate studia "para" in Romania Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   arizana 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 21 March 2006 - 05:21 PM

Ma numesc Mihaela si sunt noua aici. am cautat cu disperare unde as putea sa studiez fenom peranormale in Romania pentru am dezvolta capacitatile para.
exista diferiti membrii cu diferite probleme si puteri constientizate aici, ceea ce ce eu doresc este sa pot gasi o organizatie, institutie, sau ascotiatie care se ocupa cu fenomenele paranormale in Romania, mai mult care vine ca un ghid in viata celor care abia incep sa se descopere pe ei insisi.
am o nevoie acuta de cineva serios care sa ma introduca in acest doemeniu dar mai mult sa ma initieze, sau sa ma ghideze. nu o sa incep sa vb despre experientele prin care am trecut pana acum, chiar daca e vb de fenomene poltergeist, sau regresii, clarviziuni etc... nu ma intereseaza decat cum ajung sa le stapanesc si mai mult sa pot invata mai mult despre mine.
va rog mult contactati-ma la add: mihaela7planet@yahoo.com si la acelasi nick pe yahoo messenger.

orice detaliu e binevenit.
va multumesc
0

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 21 March 2006 - 05:34 PM

Vezi postareaarizana, la Mar 21 2006, 05:21 PM, a spus:

Ma numesc Mihaela si sunt noua aici. am cautat cu disperare unde as putea sa studiez fenom peranormale in Romania pentru am dezvolta capacitatile para.
exista diferiti membrii cu diferite probleme si puteri constientizate aici, ceea ce ce eu doresc este sa pot gasi o organizatie, institutie, sau ascotiatie care se ocupa cu fenomenele paranormale in Romania, mai mult care vine ca un ghid in viata celor care abia incep sa se descopere pe ei insisi.
am o nevoie acuta de cineva serios care sa ma introduca in acest doemeniu dar mai mult sa ma initieze, sau sa ma ghideze. nu o sa incep sa vb despre experientele prin care am trecut pana acum, chiar daca e vb de fenomene poltergeist, sau regresii, clarviziuni etc... nu ma intereseaza decat cum ajung sa le stapanesc si mai mult sa pot invata mai mult despre mine.
va rog mult contactati-ma la add: mihaela7planet@yahoo.com si la acelasi nick pe yahoo messenger.

orice detaliu e binevenit.
va multumesc

Bine ai venit printre noi.
Vad ca esti din multele persoane care doresc sa stie ...

Imi pare rau daca nu o sa te pot ajuta in ceea ce doresti tu ... dar eu cand am cerut ajutor, mi s-a spus ca pot sa il gasesc la biserica. Citind Biblia ... ti se activeaza anumite capacitati. Prietena mea care este clarvazatoare ... asa m-a indrumat. Apoi, exista foarte multi calugari cu puteri cu care poti sa discuti. Aceasta este o cale ...

O alta cale sunt scolile de initiere care au aparut in Romania din ce in ce mai mult.

Care este calea ta ?
0

#3 Utilizator offline   arizana 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 22 March 2006 - 12:10 PM

eu cred ca am fost destul de clara... Am intrebat clar unde pot gasi institutii de studii, initiere, etc... daca alegeam calea bisericii nu mai eram aici- dar sa fim seriosi numai eu pe peilea mea am trait manipulari de tot soiul la astfel de initieri oculte din partea "Bisericii", ce pot sa spun - preotii din ziua de azi de geaba imbraca sutana neagra ca habar nu au sa purifice energiile negate adunate prin ea. asa ca inca o data intreb: Unde pot gasi un ghid, institutie sau organizatie de initiere in "para"- excluzand alte tehnici de 2 lei: precum Yoga, Reiki, etc... am trecut prin experiente nefaste iar la moment sunt intr-un blocaj spiritual total...daca cineva este destul de serios sa imi spuna unde as putea gasi cele de mai sus, va rog contactati-ma
mihaela7planet@yahoo.com
0

#4 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 22 March 2006 - 12:55 PM

Cred ca sunt multe persoane care ar dori sa gaseasca un asemenea loc! :doh: Postati pe forum sa stie toata lumea ! :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Spyder: 22 March 2006 - 12:56 PM

0

#5 Utilizator offline   slow&sperios 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 22 March 2006 - 06:46 PM

incredibil!
0

#6 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 25 March 2006 - 05:32 PM

Vezi postareaslow&sperios, la Mar 22 2006, 06:46 PM, a spus:

incredibil!

Ce ti se pare atat de incredibil? :doh:
0

#7 Utilizator offline   slow&sperios 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 25 March 2006 - 06:12 PM

foloseste-ti imaginatia
0

#8 Utilizator offline   _hades_ 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 25 March 2006 - 08:07 PM

Puteri "para"? Toti le avem, dupa cum sunt sigur ca vi s-a spus de mii de ori, dar acum va intreb... de ce le vreti? Ca sa va faca viata mai simpla,ca sa fiti in centrul atentiei,ca sa cunoasteti nu stiu ce mister nerezolvat de stiinta? Mai simpla viata nu o sa vi se faca, poate chiar ar putea sa vi se complice, in centrul atentiei....nu prea cred.. si mistere nerezolvate de stiinta? Sa fim seriosi, o sa fiti considerat nebun/a.

Recunosc ca si mie mi-ar placea sa am nu stiu ce putere, sa stiu ca sunt deosebit, dar, daca te gandesti putin... totul la om este deosebit, totul este "paranormal" si stiti cu totii ca fiecare personalitate difera de la om la om.

Sfatul meu: bucurati-va de viata asa cum e...caci toti suntem deosebiti.
0

#9 Utilizator offline   Alla2000 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-March 06

Scris 26 March 2006 - 07:56 AM

Exista intr-adevar magia neagra si magia alba. Pentru magia neagra trebuie sa platesti cu viata...de multe ori, in schimb pentru magia alba, nu.
0

#10 Utilizator offline   Mădălin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 20-March 06

Scris 27 March 2006 - 09:33 PM

Cine te-ar putea ajuta in domeniul asta este thunami,dupa ce am vazut eu,el stie multe despre acest subiect.
Dar de asemenea a spus ca poti sa le dezvolti si singura(as vrea sa stiu cum).
Si spune-mi si mie de ce fel de "puteri" ai avut parte????
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Superstiti -=Scary boY=-  30 10.922
Topic inchis Atasamente Carei zodii apartin tipii cei mai "slabi" la pat? cumintzica  447 61.364
Topic inchis Chestionar:    Atasamente Intamplari sau fenomene nefiresti
Discutii libere despre tema, cu subiecte din domenii diferite ale REAL
mayama34  85 20.216
Topic inchis zodiile si gaurile negre
uuups
Fluturel  33 8.957
Topic inchis Cateva articole despre astrologie Alethia  0 6.058