Salt la continut


Fotografie
- - - - -

VAND APARAT MEDICAL-CERAGEM


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
Nu exista raspunsuri la acest subiect

#1 Lucia Manta

Lucia Manta

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 10 mesaje

Scris 09 January 2013 - 09:35 AM

CERAGEM este un aparat adus din Coreea, este un aparat l de termomasaj portabil care combină efectele de presopunctura şi căldură produse de becurile infraroşii, emisă prin componente de jad (generând efectul de moxibustiune – metodă tradiţională chinezească care se refera la încălzirea anumitor puncte din corp în urma arderii unor plante medicinale ).
CERAGEM este atestat mai ales in bolile coloanei vertrebrale si sistemului digestiv, dar si cu efecte de vindecare si in alte boli.
CERAGEM Compact este special proiectat pentru a îndepărta efectele negative ale stresului acumulat zilnic în corp şi restabilirea stării generale de bine a organismulu si asigură următoarele:

1.Relaxează muşchii din zona în care se aplică.

2.Asigură stimularea punctelor considerate vitale din jurul coloanei vertebrale

3.Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi revitalizeaza forta interioara a Qi-ului (Qi provine din limba chineză, reprezentând vitalitate, forţă de viaţă şi putere)

4.Îndepărtează tensiunile cauzate de stress.
O sedinta tine 30 de minute in care se sta intins pe un pat, iar cu aparatul prin incalzirea acestor pietre de jad se face masaj pe coloana verticala acolo unde sint punctele corespunzatoare fiecarui organ din corp.

S-au obtinut cu acest tratament vindecari de la cele mai usoare boli ,pina la ameliorarea celor grave si in unele cazuri vindecari totale

PREDARE PERSONALA IN BUCURESTI.
Cei interesati il pot sun ape tatal meu la nr.: 0723.067.644. (Manta Gheorghe).
  • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST