sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

crestin condamnat la moarte Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 22 March 2006 - 09:30 AM

Vezi postareaslow&sperios, la Mar 22 2006, 07:07 AM, a spus:

Ciudat ca nu am vazut nici o demonstratie de protest din partea musulmanilor, in care sa condamne tribunalul care a dat verdictul.
De aici pot trage doua concluzii: ori musulmanii aproba tacit ceea ce se intampla, ori pur si simplu nu dau doua drahme pe viata unui crestin.
In ambele situatii, comunitatea musulmana este condamnabila, iar exemplul dat de Iman este doar o poveste despre toleranta islamului

Mai devreme ti-am pus o intrebare: Daca fratele tau (ca persoana) ar fi criminal sau hot l-ai denunta la politie sau nu? Poti sa raspunzi la ea?
0

#22 Utilizator offline   slow&sperios 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 22 March 2006 - 11:28 AM

Nu vad legatura cu subiectul, dar daca insisti, probabil ca pentru o crima l-as denunta.
Atentie, vorbim despre o crima, nu despre o carte interzisa.Tu l-ai fi denuntat pe tatal tau ca asculta Radio Europa Libera?
0

#23 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 22 March 2006 - 11:50 AM

Vezi postareaslow&sperios, la Mar 22 2006, 11:28 AM, a spus:

Nu vad legatura cu subiectul, dar daca insisti, probabil ca pentru o crima l-as denunta.
Atentie, vorbim despre o crima, nu despre o carte interzisa.Tu l-ai fi denuntat pe tatal tau ca asculta Radio Europa Libera?

Are foarte multa legatura cu subiectul pentru ca din cite am inteles ceea ce a facut barbatul a fost privit ca o crima de catre familiei si cei din jur. E acelasi lucru ca si luarea unei vieti pentru voi, crestinii. Deci era absolut normal sa fie denuntat.
0

#24 Utilizator offline   Maximus 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 22 March 2006 - 11:54 AM

Vezi postareadan-marius, la Mar 22 2006, 01:50 PM, a spus:

Are foarte multa legatura cu subiectul pentru ca din cite am inteles ceea ce a facut barbatul a fost privit ca o crima in ochii familiei si ai celor din jur. E acelasi lucru ca si luarea unei vieti pentru voi. Deci era absolut normal sa fie denuntat.

Oricum problema este legea absurda.
Daca cititi articoul cu atentie i se ofera iertarea in schimbul reconvertirii la Islam.
Juridic nu au ce sa faca: asa zice legea, daca iti parasesti credinta musulmana esti condamnat la moarte.
Legea e absurda nu oamenii. Ei trebuie sa o aplice.

Ei lasa ca in afara de crima si viol nu as denunta pe nimeni pentru nici o infractiune. Mi se pare barbara denuntarea asta. Dar denuntarea nu reiese din articol. Zice ca in timp ce politia media disputa pentru custodie a reiesit ca este crestin si ca avea o Biblie asupra lui. A fost arestat imediat. Nu s-au dus ai lui la politie sa il dea in gat. Cel putin nu reiese din articol.
0

#25 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 22 March 2006 - 12:10 PM

Vezi postareaMaximus, la Mar 22 2006, 11:54 AM, a spus:

Oricum problema este legea absurda.
Daca cititi articoul cu atentie i se ofera iertarea in schimbul reconvertirii la Islam.
Juridic nu au ce sa faca: asa zice legea, daca iti parasesti credinta musulmana esti condamnat la moarte.
Legea e absurda nu oamenii. Ei trebuie sa o aplice.

Din punctul multora de vedere da, e absurda. Dar nu si pentru ei (sau cel putin o mare parte dintre islamici).

Vezi postareaMaximus, la Mar 22 2006, 11:54 AM, a spus:

Ei lasa ca in afara de crima si viol nu as denunta pe nimeni pentru nici o infractiune. Mi se pare barbara denuntarea asta. Dar denuntarea nu reiese din articol. Zice ca in timp ce politia media disputa pentru custodie a reiesit ca este crestin si ca avea o Biblie asupra lui. A fost arestat imediat. Nu s-au dus ai lui la politie sa il dea in gat. Cel putin nu reiese din articol.

Oricum tot o crima ramine.
0

#26 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 22 March 2006 - 12:24 PM

io am cunostinte din Afganistan si chiar vorbeam cu "EA" despre discriminarea crestinilor , si a zis asa ; sunt unii care sunt batuti in cap ( dupa religie) la fel ca si unii crestini si sunt unii care nu le pasa ;

toti trebe bagati in aceesi oala ?
0

#27 Utilizator offline   Maximus 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 22 March 2006 - 12:25 PM

Vezi postareaJoanna, la Mar 22 2006, 02:24 PM, a spus:

io am cunostinte din Afganistan si chiar vorbeam cu "EA" despre discriminarea crestinilor , si a zis asa ; sunt unii care sunt batuti in cap ( dupa religie) la fel ca si unii crestini si sunt unii care nu le pasa ;

toti trebe bagati in aceesi oala ?

Si la noi unii sunt batuti in cap si altii nu. Dar din fericire legea noastra nu e asa de tare batuta in cap.
A lor cam da :doh:

Aceasta postare a fost editata de Maximus: 22 March 2006 - 12:49 PM

0

#28 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 22 March 2006 - 12:40 PM

Vezi postareaMaximus, la Mar 22 2006, 12:25 PM, a spus:

Si la noi unii sunta batuti in cap si altii nu. Dar din fericire legea noastra nu e asa de tare batuta in cap.
A lor cam da :doh:

Si crestinismul a avut faza asta inainte ca sa o lase mai moale. Este posibil ca islamicii sa faca la fel, dar ar insemna sa o ia pe un drum infundat.
0

#29 Utilizator offline   slow&sperios 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 22 March 2006 - 12:40 PM

Vezi postareadan-marius, la Mar 22 2006, 12:50 PM, a spus:

Are foarte multa legatura cu subiectul pentru ca din cite am inteles ceea ce a facut barbatul a fost privit ca o crima de catre familiei si cei din jur. E acelasi lucru ca si luarea unei vieti pentru voi, crestinii. Deci era absolut normal sa fie denuntat.

Alooo, Daneeee, care noi crestinii?
In doo sute de posturi sustin ca sunt ateu ce naiba tu chiar nu citesti ce se scrie pe forum?
Cioanas a lasat asa mari traume in urma lui?
0

#30 Utilizator offline   dan-marius 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 22 March 2006 - 01:06 PM

Vezi postareaslow&sperios, la Mar 22 2006, 12:40 PM, a spus:

Alooo, Daneeee, care noi crestinii?
In doo sute de posturi sustin ca sunt ateu ce naiba tu chiar nu citesti ce se scrie pe forum?
Cioanas a lasat asa mari traume in urma lui?

Esti ateu dar moralitatea acestei tari este inca tributara crestinismului. Presupun ca ai fost educat in Rromania?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Un Univers ordonat Pixelut  11 6.762
Replici noi este catolicismul erezie?
poate face cineva o comparatie pertinenta si obiectiva?
ROrtodox  14 6.440
Hot Topic (New) Rai sau/si Iad? dasefx  225 17.465
Hot Topic (New) Divinitatea versus Dumnezeu din Biblie
Asa cum ni-L prezinta faptele sale!
Soimos  227 25.450
Topic inchis O zi din viata unui pusnic assiris  21 7.038