sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cancer la pancreas topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Adnas1974 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-January 11

Scris 14 March 2011 - 06:23 PM

Vezi postareaBagherra, la Mar 13 2011, 02:03 PM, a spus:

Din pacate despre Tarceva am citit tot ce se putea citi.
Daca nu ar fi si alte afectiuni am fi incercat si noi cele de mai sus. La un momendat am incercat chiar sa-i dau sucuri de fructe dar cand glicemia a ajuns la 500 (are diabet insulinodependent) am renuntat.
Daca ar fi fost descoperita boala intr-o faza incipienta posibilitatile erau mai multe. Dar din pacate pt noi a fost descoperita in stadiul 4 si erau cuprinse si alte organe. Iar acum au aparut si metastazele.
0

#52 Utilizator offline   MirceaStr 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-March 11

Scris 17 March 2011 - 12:20 PM

Eu nu prea am incredere in tratamentele astea naturiste
0

#53 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 17 March 2011 - 06:43 PM

Vezi postareaMirceaStr, la Mar 17 2011, 12:20 PM, a spus:

Dar in ce ai incredere?
0

#54 Utilizator offline   RaulDuke 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-March 11

Scris 17 March 2011 - 09:11 PM

Vezi postareaMirceaStr, la Mar 17 2011, 12:20 PM, a spus:

nu inseamna altceva decat ca esti o persoana cu capul pe umeri si cu o educatie buna. tratamentele "naturiste" pentru cancer sunt fie naivitati fi minciuni menite sa aduca bani unor sarlatani fara morala. tratamentele "naturiste" nu au nici un efect. nu doar ca nu este demonstrat, dar in cele mai multe cazuri, au fost testate si s-a dovedit ca nu au nici un efect. singurele asazise raportari sunt de fapt tot minciuni sau in cel mai fericit caz coincidente.
e un lucru sanatos sa nu crezi in medicamente "naturiste"
0

#55 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 31 March 2011 - 12:03 AM

Mai,ratoiul Donald...in afara de circotit mai ai si altceva de spus p'aci? :blink:
Adnas...ce treaba au alte afectiuni cind e vorba de naturism si tratament holistic?
Papadia este insulina naturala si e cel mai indicat remediu pentru pancreas deci,tine sub control si diabetul. :roll:
Cind medicina alopata se declara neputincioasa in ce aveti incredere? :eek: Sau ce aveti de pierdut mergind pe naturism?
Eu,as hrani-o cu papadie fiarta si as merge pe "Resveratrol","curcumin","stemxcell" si ceaiuri...
Sucuri...doar cele permise in cazul diabetului.
Fisier atasat  Antioxidanti - Resveratrol.pdf (672.73K)
Number of downloads: 2

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 31 March 2011 - 12:06 AM

0

#56 Utilizator offline   Adnas1974 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-January 11

Scris 08 June 2011 - 03:20 PM

As fi vrut sa vin cu vesti bune pe aici... Mama s-a stins din viata in 12 mai.
0

#57 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 June 2011 - 07:35 PM

Vezi postareaRaulDuke, la 17 March 2011 - 09:11 PM, a spus:

nu inseamna altceva decat ca esti o persoana cu capul pe umeri si cu o educatie buna. tratamentele "naturiste" pentru cancer sunt fie naivitati fi minciuni menite sa aduca bani unor sarlatani fara morala. tratamentele "naturiste" nu au nici un efect. nu doar ca nu este demonstrat, dar in cele mai multe cazuri, au fost testate si s-a dovedit ca nu au nici un efect. singurele asazise raportari sunt de fapt tot minciuni sau in cel mai fericit caz coincidente.
e un lucru sanatos sa nu crezi in medicamente "naturiste"

Ma intreb acum,dupa ce persoana in cauza nu mai este printre noi(Dumnezeu s-o ierte) si te intreb si pe tine domnule raul sau cum naiba te-o chema:cat de eficient a fost tratamentul clasic si cat de buni au fost medicii?
0

#58 Utilizator offline   89Any 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-October 11

Scris 13 October 2011 - 12:47 PM

Am nevoie de ajutor urgent!!!!Tatatl meu a fost diagnosticat cu cancer la pancreas in urma cu 1 an.Am fost internati la Timisoara unde i sa efectuat biopsia care a iesit beligna.Mentionez ca am fost externati de la Timisoara intr-o stare jalnica cu icter mecanic, bilirubina fiind 12.Am plecat la Cluj unde diacnosticul a fost la fel zicand k biopsia nu este valabila.Au pus un stend pentru a elimina bilirubina si au spus sa revenim peste 3 luni la control.Acm suntem la spitalul din Petrosani cu acelasi diacnostic.Intrebarea mea este cum e posibil sa nu ia nimeni in considerare aceea biopsie??Poate fi gresita??
0

#59 Utilizator offline   Mihaixl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-January 12

Scris 27 January 2012 - 10:59 AM

Vezi postareapetreflp, la 08 June 2011 - 07:35 PM, a spus:

Ma intreb acum,dupa ce persoana in cauza nu mai este printre noi(Dumnezeu s-o ierte) si te intreb si pe tine domnule raul sau cum naiba te-o chema:cat de eficient a fost tratamentul clasic si cat de buni au fost medicii?

Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca Raul are dreptate. Sincer cred ca pe tema "medicamentelor naturiste" sunt cele mai mari speculatii si sunt incasari din ce in ce mai mari pentru rezultate foarte slabe. La ora actuala sunt foarte multe "tratamente" naturiste care zic ei ca vindeca. Sunt de parere ca e bine sa faci o detoxifiere a organismului si poti folosi aceste medicamente naturiste, dar nu sa te bazezi doar pe ele.
Tratamentele "clasice" sunt singurele care au dat rezultate bune. La ora actuala s-au facut progrese enorme in materie de radioterapie si radiochirurgie (CyberKnife) insa nu exista in Romania pana in acest moment.
Sanatate!!!
0

#60 Utilizator offline   petreflp 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 30 January 2012 - 09:15 AM

Vezi postareaMihaixl, la 27 January 2012 - 10:59 AM, a spus:

Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca Raul are dreptate. Sincer cred ca pe tema "medicamentelor naturiste" sunt cele mai mari speculatii si sunt incasari din ce in ce mai mari pentru rezultate foarte slabe. La ora actuala sunt foarte multe "tratamente" naturiste care zic ei ca vindeca. Sunt de parere ca e bine sa faci o detoxifiere a organismului si poti folosi aceste medicamente naturiste, dar nu sa te bazezi doar pe ele.
Tratamentele "clasice" sunt singurele care au dat rezultate bune. La ora actuala s-au facut progrese enorme in materie de radioterapie si radiochirurgie (CyberKnife) insa nu exista in Romania pana in acest moment.
Sanatate!!!

Nu stiu si nci nu cred ca poate demonstra ceea ce sustine.
Eu nu am sustinut niciodata ca "medicamentele naturiste",desi nu exista asa ceva ar vindeca o boala.Suplimentele alimentare(sau cum le spun alti naturiste sau medicamente naturale)nu vindeca si nu trateaza nimic,ele ajuta sistemul imunitar sa se refaca si contribuie la sustinerea acestuia in lupta cu oricare boala.Tratamentele clasice fac victime cu duiumul in continuare,mediccina clasica nu areusit nici pana in ziua de astazi se vindece vreo boala,pentru ca medicatia sau o anumita terapie are rolul de a anihila strea de rau nicidecum de a trata cauza bolii.Faptul ca exista in alte tari alte tratamente ,ma face sa ma gandesc la multe peronalitati si oameni binecunoscuti care numai sunt printre noi,oare ele de ce nu au apelat la acele scheme terapeutice?
Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni,insa un dialog civilizat si bazat pe afirmatii ce pot fi demonstrate ar putea conduce la oinformare corecta.
De cand medicamentele au intrat pe piata din romania,precum cancerul in toate celulele oamenii sunt mult mai bolnavi si cu mult mai multe afectuini,sa fim seriosi ,nu cred ca din cauza unui supliment alimentar s-a intamplat asta?corect?
Las loc de buna ziua si astpt un dialog cu oricine fara jigniri si fara afirmatii nefondate.
Multa sanatate!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse