Mihaixl, la 27 January 2012 - 10:59 AM, a spus:
Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca Raul are dreptate. Sincer cred ca pe tema "medicamentelor naturiste" sunt cele mai mari speculatii si sunt incasari din ce in ce mai mari pentru rezultate foarte slabe. La ora actuala sunt foarte multe "tratamente" naturiste care zic ei ca vindeca. Sunt de parere ca e bine sa faci o detoxifiere a organismului si poti folosi aceste medicamente naturiste, dar nu sa te bazezi doar pe ele.
Tratamentele "clasice" sunt singurele care au dat rezultate bune. La ora actuala s-au facut progrese enorme in materie de radioterapie si radiochirurgie (CyberKnife) insa nu exista in Romania pana in acest moment.
Sanatate!!!
Nu stiu si nci nu cred ca poate demonstra ceea ce sustine.
Eu nu am sustinut niciodata ca "medicamentele naturiste",desi nu exista asa ceva ar vindeca o boala.Suplimentele alimentare(sau cum le spun alti naturiste sau medicamente naturale)nu vindeca si nu trateaza nimic,ele ajuta sistemul imunitar sa se refaca si contribuie la sustinerea acestuia in lupta cu oricare boala.Tratamentele clasice fac victime cu duiumul in continuare,mediccina clasica nu areusit nici pana in ziua de astazi se vindece vreo boala,pentru ca medicatia sau o anumita terapie are rolul de a anihila strea de rau nicidecum de a trata cauza bolii.Faptul ca exista in alte tari alte tratamente ,ma face sa ma gandesc la multe peronalitati si oameni binecunoscuti care numai sunt printre noi,oare ele de ce nu au apelat la acele scheme terapeutice?
Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni,insa un dialog civilizat si bazat pe afirmatii ce pot fi demonstrate ar putea conduce la oinformare corecta.
De cand medicamentele au intrat pe piata din romania,precum cancerul in toate celulele oamenii sunt mult mai bolnavi si cu mult mai multe afectuini,sa fim seriosi ,nu cred ca din cauza unui supliment alimentar s-a intamplat asta?corect?
Las loc de buna ziua si astpt un dialog cu oricine fara jigniri si fara afirmatii nefondate.
Multa sanatate!