Aceasta postare a fost editata de danyel8: 19 March 2006 - 03:10 AM
Pagina 1 din 1
X-fire helP
Scris 19 March 2006 - 03:08 AM
asa nu am citit sa vad daca mai exista o tema cu x-fire asa x-fire e un program care iti arata cate ore te joci pe un joc si mai multe are din cate stiu si un chat
(engleza de balta ) asa si el pt asta se conecteaza la un server pe net si nu stiu dc la mine nu se connecteaza am facut cam tot ce stiu eu am scos firewall am luat portu care il foloseste programelul si nu stiu ce sa mai fac DECI DACA MA POATE AJUTA CAREVA AS FI RECUNOSCATOR HELP
Scris 19 March 2006 - 12:52 PM
Stii, pe site-ul oficial X-Fire ( http://www.xfire.com/ ) este un forum cu sectiune de troubleshooting care trateaza tot felul de probleme legate de functionarea programului.
Majoritatea oamenilor sunt obisnuiti sa primeasca totul mura-n gura...probabil ca le e greu sau lene sa caute pe Google. Noroc si cu Google-ul asta, face si el jumate din munca...
Majoritatea oamenilor sunt obisnuiti sa primeasca totul mura-n gura...probabil ca le e greu sau lene sa caute pe Google. Noroc si cu Google-ul asta, face si el jumate din munca...
Scris 20 March 2006 - 10:30 AM
mda las ca ii bine rezolv io cumva da in orice caz MULTUMESC DE AJUTOR
si asa pt cunostintele tale generale am umblat cam peste tot si pe pagina oficiala si pe google am cautat , dar asta nu conteaza doar asa ca sa sti
si asa pt cunostintele tale generale am umblat cam peste tot si pe pagina oficiala si pe google am cautat , dar asta nu conteaza doar asa ca sa sti
Scris 21 March 2006 - 06:05 PM
Toate forumurile (sau cel putin cele care se respecta) sunt prevazute cu motoare de cautare (adica un camp de editare cu un butonas de "Search" langa el)
Lasa spiritualismul si pune osul la bataie..ca nimic nu e gratis in tara asta !
Lasa spiritualismul si pune osul la bataie..ca nimic nu e gratis in tara asta !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tv-out | Cristi^ | 5 | 3.071 |
|
Windows Error
Nu poate copia un DLL pls help |
Parasutist | 3 | 1.179 |
|