sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Te poti "indragosti" dintr-un vis Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   alexx_me 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-March 06

Scris 18 March 2006 - 09:29 PM

Nu prea stiu daca am facut bine ca am pus tema asta aici si nu la paranormal, dar in fine.
Am 15 ani si am ajuns pe acest forum special ca preietenii mei nu prea m-au ajutat. Am cautat pe aici si am vazut ca nu sunt singurul de varsta mea(sau mai mic) care cere ajutorul celor de pe forumul acesta.
Acum aproximativ 2 saptamani am avut un vis...ciudat...din toate punctele de vedere. Sper ca ma poate ajuta cineva, caci imi e cam greu sa-mi public visul pe forum.
Eram singur pe o canapea si , ma rog, eram nostalgic dintr-un motiv necunoscut, iar, deodata a aparut langa mine o fata (care o cunosc de 3-4 ani, amica, dar nimic mai mult ) si era o atmosfera ciudata, roz, an inceput sa port o discutie cu ea, o discutie, parca iesita din telenovele, apoi, un moment de tacere totala si...gata.
Asta e vis care sa te sperie asa de tare si sa te schimbe asa de mult cum a facut la mine???
La inceput am crezut ca o fi vreo prostie, ceva nascocit in subconstientul meu, am crezut ca pot ascunde faptul ca tocmai incepuse sa imi placa de acea fata, dar nimic nu mai avea sens cand, am primit canapeaua comandata de parintii mei cu cateva zile inainte si arata...exact ca cea pe care stateam in vis.
0

#2 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 18 March 2006 - 09:36 PM

esti putin paranoic..parerea mea...dar vezi cum merg lucrurile sunt tare curioasa
0

#3 Utilizator offline   alexx_me 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 March 2006 - 09:55 PM

Cum adica "cum merg lucrurile"?
Apropo, am uitat sa adaug ca i-am zis ca o plac, si tot ce a zi e ca admira ca i-am zis asta si nu am trimis mesageri (uneori urasc chesiile astea imature, de ce nu poate sa zica "si mie imi place de tine" sau "esti dragut, dar nu te plac mai mult decat un amic"?)
0

#4 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 18 March 2006 - 10:01 PM

no si ce vrei? sa iti zicem vaiii spectaculos , exact asa se va intampla :spiteful:"
0

#5 Utilizator offline   alexx_me 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 March 2006 - 10:07 PM

Hei, sa stii ca asta a durut, nu e vina mea ca maicamea m-a facut sensibil. De 2 saptamani nu-mi mai plac maimutarerile si chestiile pe care le fac baietii de varsta mea, nici muzica nu-mi mai place, asa ca...
0

#6 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 18 March 2006 - 10:13 PM

of of of , gata rapid te-ai aprins :o:
si io la varsta ta aveam niste viiisuri :o: , oricum sfatul meu e sa nu te strofoci prea tare :spiteful: incercand sa intelegi ceva , lasa lucrurile sa mearga normal , si nu s acrezi ca acel vis chiar se va intampla , am avut si io vis ca m-am imbargitgat cu un amic , si binenteles prosteste io credeam ca va fi adevarat si , am dat-o cu bata in balta , asa ca , noh amu stii faci cum crezi :cheer:
0

#7 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 18 March 2006 - 10:15 PM

Nu are sens sa fiti rautaciosi cu o persoana care isi expune problemele.
Coincidentele sunt multe si se poate intampla sa visezi, ce-i drept, ce te macina in subconstient. Faza cu canapeaua poate fi o conexiune intre visul tau si faptul real, insa modelul sa nu coincida decat in convingerea ta :o: incearca, totusi, sa nu dai prea multa importanta acestui vis pentru ca ar putea sa nu aiba nici o relevanta.
P.S.: Mai bine ca nu ai deskis subiectul la "paranormal" ca pana acum te imbolnaveai sigur daca auzeai pareri de pe-acolo :spiteful:
0

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 19 March 2006 - 04:41 PM

Niste coincidente..nu mai crede in toate tampeniile.. :spiteful:
0

#9 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 19 March 2006 - 04:53 PM

si mie mi s-a intamplat ceva asemanator :spiteful: slava DOMNULUI CA A FOST UN VIS FRUMOS......tot ce se intampla, se intampla cu un sens
0

#10 Utilizator offline   axl 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 06

Scris 19 March 2006 - 09:12 PM

O iubesti? Tii la ea?Vrei sa fie cu tine?Vrei sa fie a ta ?? Lasa omule canapelele in pace si mergi sa vorbesti cu ea .Lasa si visurile caci in momentul cand te vei trezi asa ce te va durea c***l(de la cadere).
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Prima zi alaturi de partener/a Itsi Bitsi  4 1.134
Hot Topic (New) motiv de despartire
ce motive au existat pentru a se destrama o relatie
angry_angel  62 22.210
Hot Topic (New) Virgina sau nu?
Tu primul sau....
Vas1  114 14.545
Hot Topic (New) A fi parasit sau a parasi? catherinedeneuve  25 4.433
Hot Topic (New) "Profilul psihologic" in functie de aspectul nostru fizic cel de toate zilele Cristi din prahova  123 3.310