Ce ati alege din povesti?
Scris 18 March 2006 - 12:18 AM
Daca ati putea acum alege un personaj din povesti, romane, filme etc. in care sa va incarnati care ar fi acela si de ce?
Scris 18 March 2006 - 07:59 PM
oaaaau.....cred ca as fi decorul...ca el sufera cel mai putin......da cum nu e personaj, hai sa ma hotarasc totusi pentru fat-frumos
ca doar el are parte cel mai mult de aventuri
Aceasta postare a fost editata de ginnie: 18 March 2006 - 07:59 PM
Scris 20 March 2006 - 10:57 AM
Eu cred ca as vrea sa fiu "Nenea" ala din lampa lui Aladdin, Geniul parca ii zicea, sau duhul lampii, dar numai cu conditia sa-mi pot indeplinii 3 dorinte singur, dupa care mi-as da urgent demisia pe caz de boala.
Scris 20 March 2006 - 03:38 PM
eu,o fetiscana saraca,si frumusica,care se indragosteste de un print,si...invers,si care pana la urma ajunge bogata si traieste pana la adanci batranetii fericita si fara probleme
se poate?as dorii la pachet!!una bucata print atunci..restul le am
Scris 20 March 2006 - 07:40 PM
Andradada, la Mar 20 2006, 03:38 PM, a spus:
eu,o fetiscana saraca,si frumusica,care se indragosteste de un print,si...invers,si care pana la urma ajunge bogata si traieste pana la adanci batranetii fericita si fara probleme
se poate?as dorii la pachet!!una bucata print atunci..restul le am 
Hehehe......dar ce ai zice sa fii saraca si frumoasa si sa te indragostesti de un baiat sarac si frumos si sa traiti fericiti pina la adinci batrineti? Sau totusi banii conteaza?
Scris 20 March 2006 - 08:53 PM
MissEla, la Mar 20 2006, 07:40 PM, a spus:
Hehehe......dar ce ai zice sa fii saraca si frumoasa si sa te indragostesti de un baiat sarac si frumos si sa traiti fericiti pina la adinci batrineti? Sau totusi banii conteaza? 
poi,din poveste nu??este asa poveste,in care amandoi sunt saraci??si..traiesc fericiti pina la adinci batrineti??..nah,pana i'mi spui tu povestea!!Eu raman la Cenusareasa
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: De 3 X Barbat..... | spider | 59 | 15.004 |
|
Concurs de mimat cantatul la chitara ! | peter bahuczki | 0 | 1.375 |
|
Revelion..... | crystyann | 24 | 16.057 |
|
rugaminte personala | ioana c. munteanu | 2 | 2.200 |