Centru de planning familial
Scris 17 March 2006 - 10:39 PM
buna,
Daca e cineva din timisoara care stie unde sunt centre de planning familial, ar putea sa imi zica si mie.
O prietena de-a mea are ceva probleme si m-am gandit ca daca o duc intr-un astfel de loc o va ajuta.
Multumec anticipat
Daca e cineva din timisoara care stie unde sunt centre de planning familial, ar putea sa imi zica si mie.
O prietena de-a mea are ceva probleme si m-am gandit ca daca o duc intr-un astfel de loc o va ajuta.
Multumec anticipat
Scris 17 March 2006 - 11:32 PM
Buna, Rain.
Era unul in zona Dacia, la dispensarul de langa oficiul postal. Nu stiu insa daca mai este. Maine ajung pe acolo, daca nu uit verific.
Era unul in zona Dacia, la dispensarul de langa oficiul postal. Nu stiu insa daca mai este. Maine ajung pe acolo, daca nu uit verific.
Scris 18 March 2006 - 02:56 PM
Rain, la Mar 17 2006, 10:39 PM, a spus:
buna,
Multumec anticipat
Multumec anticipat
Buna,
Eu sunt din Timisoara, si iti recomand sa mergi la Policlinica de la Spitalul Judetean. Este cabinet de planning familial. Nu stiu exact orarul, dar o poti cauta pe doctorita Stanciu. Este de treaba. Sper sa o ajute pe prietena ta.
Scris 18 March 2006 - 03:25 PM
Deci chiar nu se dau gratuit anticonceptionale ci doar cu o reducere de 10% ?
Aceasta postare a fost editata de Wahaha: 18 March 2006 - 03:25 PM
Scris 18 March 2006 - 03:30 PM
Si daca is studenta ? Eu am fost la planing-ul familial al facultatii si nu se dau decat cu reducere de 10%, adica cu vreo 40 de mii mai ieftin.
Scris 18 March 2006 - 09:13 PM
lavinia, la Mar 18 2006, 04:56 PM, a spus:
Buna,
Eu sunt din Timisoara, si iti recomand sa mergi la Policlinica de la Spitalul Judetean. Este cabinet de planning familial. Nu stiu exact orarul, dar o poti cauta pe doctorita Stanciu. Este de treaba. Sper sa o ajute pe prietena ta.
Multumesc frumos, am sa merg acolo sa vad.
Scris 11 April 2006 - 08:08 PM
Buna!
Stie cineva un cabinet de planning in bucuresti? Il caut de doua luni.
Stie cineva un cabinet de planning in bucuresti? Il caut de doua luni.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
BTS
intrebare |
andreea_anton | 0 | 2.510 |
|
Se poate imbolnavi de cancer?
? |
RHS | 14 | 5.618 |