buna ziua!
v-as ruga foarte mult, daca stie cineva sa-mi spuna unde as putea sa gasesc si sa achizitionez un medicament numit ALDACTAZINE. este un produs frantuzesc sau belgian, folosit in tratamentul ascitei din ciroza hepatica decompensata.
am incercat sa-l caut in farmaciile din Timisoara, insa nu este de gasit; unii nici macar nu au auzit de el..
daca cineva ar putea sa ma ajute, rog sa raspunda cat se poate de repede!
multumesc!
Pagina 1 din 1
caut un medicament pentru ascita raspuns urgent!
Scris 17 March 2006 - 10:15 AM
.salut.as vrae as te ajut , dar .sincer nu stiu prea multe despre acest medicament.si tatal meu a fost diagnosticat in urma cu 5 luni cu ciroza decompensata. atunci a scapat cu greu de ascita, medicamentele obisnuite nu au dat roade. in schimb, a tinut regim drastic si a mers undeva , la o clinica nemteasca pe langa arad. lichidul a scazut substantial.
vestea prosta este ca in urma cu 6 zile s/a internat in spital sa mai faca alte analize. in doua zile, cat a stat sub supravegherea medicilor, a facut din nou lichid. mult. mama s/a straduit atata timp sa lupte cu ascita..zadarnic.sa nu ami spun ca mancarea de la spital, desi era pt regim , continea foarte multa sare. tatal meu a simtit gustul sarat si le a atras atentia celor de la bucatarie. interesant este ca o asitenta i a turnat o lingura de zahar in mancare , spunandu/i ca se poate manca..uite nu mai este sarata..
vestea prosta este ca in urma cu 6 zile s/a internat in spital sa mai faca alte analize. in doua zile, cat a stat sub supravegherea medicilor, a facut din nou lichid. mult. mama s/a straduit atata timp sa lupte cu ascita..zadarnic.sa nu ami spun ca mancarea de la spital, desi era pt regim , continea foarte multa sare. tatal meu a simtit gustul sarat si le a atras atentia celor de la bucatarie. interesant este ca o asitenta i a turnat o lingura de zahar in mancare , spunandu/i ca se poate manca..uite nu mai este sarata..
Scris 17 March 2006 - 01:18 PM
salut
eu n-am auzit de aldactazine,insa eu am scapat de lichidul ascetic cu spironolactona,furosemid,perfuzii cu manitol,plasma umana si albumina.
albumina si plasma sunt foarte scumpe dar merita.
eu intr-o saptamana am sacazut 8 kg.iar lichidul s-a eliminat vizibil.
de atunci(3 ani) nu mi s-a mai decompensat.
evident ca respect in continuare tratamentul cu spironolactona si ursofalk.
(si,ca un mic secret,mai mananc uneori si sarat
).
asa ca ar trebui sa-i intrebi pe doctori si despre medicamentele astea!!!
sanatate multa!
eu n-am auzit de aldactazine,insa eu am scapat de lichidul ascetic cu spironolactona,furosemid,perfuzii cu manitol,plasma umana si albumina.
albumina si plasma sunt foarte scumpe dar merita.
eu intr-o saptamana am sacazut 8 kg.iar lichidul s-a eliminat vizibil.
de atunci(3 ani) nu mi s-a mai decompensat.
evident ca respect in continuare tratamentul cu spironolactona si ursofalk.
(si,ca un mic secret,mai mananc uneori si sarat
asa ca ar trebui sa-i intrebi pe doctori si despre medicamentele astea!!!
sanatate multa!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
n-ai cu cine, bă! " | dAImon | 10 | 2.984 |
|
Unde facem analizele? | ppp123 | 0 | 3.122 |
|
metoda naturala de marire a sanilor? | Alina2323 | 2 | 1.102 |