roportal
Aug 12 2004, 05:22 PM
Aici la sarbi (in Muntenegru) melodia lui Ozone este ascultata foarte des: am auzit-o de nenumarate ori pe plaja, in discoteca.
Ritmul a prins, chiar e fredonata de unii.
spider
Aug 12 2004, 05:29 PM
yep, si aici o aud de cateva ori pe zi. e super sa-i auzi pe astia cum pronunta dragostEEa. :

:
Black CAT
Aug 12 2004, 05:54 PM
E un hit peste tot prin Europa!
Eu am avut o cunostinta care sa-a dus in Spania si era sa se inece cu paella cand o auzit O-Zone
spider
Aug 12 2004, 07:59 PM
hei....de foarte curand acest "HIT" a ajuns si in Canada :dee
dorinand
Aug 12 2004, 10:03 PM
... aveti dreptate este plina europa cu aceasta melodie.
stiti careva cine a mai cantat aceasta melodie :?: imi sunt foarte cunoscute versurile, precis pe vremuri a mai fost cantata de cineva. dar sincer nu imi amintesc.
bartolomeu
Aug 20 2004, 03:27 PM
Daca nu ma insel...si din cate am inteles o formatie din franta a copiat melodia celor de la O-zone.Astia au cerut drepturi de autor si chiar au castigat.Se pare ca de atunci toti au luat-o razna...
Si sa va mai dau o "bomba"...acum 2 seri la Jocurile olimpice in pauza meciului de baschet dintre Americani si ...greci(daca nu ma insel) canta chiar "Dragostea din tei"!!!! ](*,) Am ramas masca...
roportal
Aug 20 2004, 04:03 PM
Daca nu ma insel...si din cate am inteles o formatie din franta a copiat melodia celor de la O-zone.Astia au cerut drepturi de autor si chiar au castigat.Se pare ca de atunci toti au luat-o razna...
Si sa va mai dau o "bomba"...acum 2 seri la Jocurile olimpice in pauza meciului de baschet dintre Americani si ...greci(daca nu ma insel) canta chiar "Dragostea din tei"!!!! ](*,) Am ramas masca...
Interesant.
M-am uitat pe topul European si cine credeti ca este pe locul 2.
http://www.mtv.de/europeantop20/index.php
Au mare succes baietii, bravo lor. Sper sa castige ceva din toata afacerea asta.
camitza18
Aug 20 2004, 04:45 PM
melodia nu mi se pare nu stiu ce :!: versurile mi se par banale; :

: dar ce sa faci melodia are ritm care prinde :dee acasa nu as opta pentru o melodie ca dragostea din tei dar daca sunt la un chef sau ceva de genu dansez fara treaba si pe ozone

tay tay
roportal
Aug 20 2004, 05:29 PM
La melodie imi place doar ritmul si cum ai spus si tu nu as asculta-o acasa dar in discoteca si la chefuri e printre cele mai tari.
bartolomeu
Aug 20 2004, 05:48 PM
mi se pare ca are un ritm naspa...nu-ti inspira nimic nici versurile nici nimic.Cand aud vocea alora mi se "face pielea gaina". Fiecare cu gusturile lui...doar stiti vorba:de
spider
Oct 25 2004, 10:04 PM
Se pare ca elvetienilor a inceput sa le placa O-Zone din ce in ce mai mult. Numai ce am descoperit melodia "despre tine" pe locul 18 al unui top elvetian.
sursa
roportal
Oct 25 2004, 10:12 PM
Au dat lovitura baietii astia.
monique
Oct 25 2004, 10:24 PM
La mine apare ca-i pe 4
PS: Melodia de pe primul loc e frumoasa rau! :dee :dee :dee
_cata
Oct 25 2004, 11:29 PM
Da, acum au 2 piese in top ! Incredibil. Si cand te gandesti ca exista trupe in Romania care au cu adevarat valoare si nu vor ajunge nicodata la fel de cunoscute afara...
loredana.popescu
Oct 26 2004, 09:57 AM
La mine apare ca-i pe 4
PS: Melodia de pe primul loc e frumoasa rau! :de :de :de
As dori si eu site-ul daca se poate :dee
monique
Oct 26 2004, 11:47 AM
la-a scris spider in postul sau, acolo la "sursa"
loredana.popescu
Oct 26 2004, 11:52 AM
AAAAAAAAAAA da :dee .
Cred ca am inceput sa nu mai vad. :

: :

: Sorry
spider
Oct 26 2004, 09:04 PM
La mine apare ca-i pe 4
PS: Melodia de pe primul loc e frumoasa rau! :de :de :de
monique..............pe locul 4 este situata "dragostea din tei". Eu spuneam despre cea de a doua..."despre tine" care e pe 18.
monique
Oct 27 2004, 02:49 PM
Aaaa...

n-am vazut...
roRisc
Dec 16 2004, 03:12 AM
super. caut de zor siteul lor oficial sa vad daca intradevar apar aici in Montreal pe 18.
locuesc chiar langa stadionul Molson si intr-una dintre pauze a jocul de fotbal american dintre Toronto si Montreal, au pus Dragostea din Tei.
super!
pacat ca plec pe 17 spre Toronto.... ahh oricum, i-am vazut Live, la Callatis 2003. hehe. chiar ma intrebam eu de ce se numeste "festivalul romanilor de pretutindeni"
:dee
numai bine!
roportal
Dec 16 2004, 08:39 PM
super. caut de zor siteul lor oficial sa vad daca intradevar apar aici in Montreal pe 18.
Salut Rorisc si bine ai venit pe Roportal!
Incearca pe
http://www.o-zone.go.ro/
corinae
Dec 16 2004, 09:04 PM
Si in Belgia si Franta au fost in voga mare asta vara. I-am vazut invitati pe la tot felul de emisiuni TV. Plus ca ii dadeau din 5 in 5 minute la radio.
alpad
Dec 16 2004, 10:26 PM
Am auzit aceasta melodie pana si in discotecile din Egipt! Oribil,daca tinem cont de faptul ca aceasta melodie nu imi place chiar deloc!
Si inca ceva...dansau nemtii si rusii cand o auzeau de ziceai ca sunt bagati in priza!
roRisc
Dec 17 2004, 03:40 AM
mersi, roportal.
mi-aduc aminte... am venit in Romania in vara 2003, si atunci am auzit melodia prima data. prima impresie nu a fost cine stie ce. doua versuri, o linie melodica saltareata... dar te prinde. :dee
putine melodii te fac sa le asculti din nou si din nou, si iarasi inca o data. Dragostea din tei este una dintre ele.
cate melodii din top 10 MTV iti plac? cum au ajuns in tot 10? ..cine a votat pentru cine...?
nesk
Dec 17 2004, 11:19 AM
cris73
Apr 11 2005, 06:54 AM
va salut din chicago,unde am ramas inmarmurit conducind masina ,am dat muzica mai tare ca-mi place cum incepe si imi pica fata....muzica romaneasca ...sint de multisor pe aici dar nu am avut onoarea de a auzii muzica romaneasca si am aflat ulterior O-zon...ce sa zic sint tari mie imi place ffff mult muzica si a 2-a oara sa intimplat in discoteca ...imi pare bine ca in afara de nadia comaneci mai auzi din cind in cind si de altcineva oricum ii felicit pe toti romanii care reusesc sa-i faca pe straini sa ne pomeneasca numele si la ceva bun:sport,muzica...nu numai roboti de munca pa.....
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, formatare si imagini, va rugam sa
apasati aici.