Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiunea completa: Dragostea din tei
Forum Roportal > Timp Liber > Muzica > Arhiva
roportal
Aici la sarbi (in Muntenegru) melodia lui Ozone este ascultata foarte des: am auzit-o de nenumarate ori pe plaja, in discoteca.
Ritmul a prins, chiar e fredonata de unii.
spider
yep, si aici o aud de cateva ori pe zi. e super sa-i auzi pe astia cum pronunta dragostEEa. :smile.gif:
Black CAT
E un hit peste tot prin Europa!
Eu am avut o cunostinta care sa-a dus in Spania si era sa se inece cu paella cand o auzit O-Zone smile.gif
spider
hei....de foarte curand acest "HIT" a ajuns si in Canada :dee
dorinand
... aveti dreptate este plina europa cu aceasta melodie.
stiti careva cine a mai cantat aceasta melodie :?: imi sunt foarte cunoscute versurile, precis pe vremuri a mai fost cantata de cineva. dar sincer nu imi amintesc. shades.gif shades.gif shades.gif
bartolomeu
Daca nu ma insel...si din cate am inteles o formatie din franta a copiat melodia celor de la O-zone.Astia au cerut drepturi de autor si chiar au castigat.Se pare ca de atunci toti au luat-o razna...
Si sa va mai dau o "bomba"...acum 2 seri la Jocurile olimpice in pauza meciului de baschet dintre Americani si ...greci(daca nu ma insel) canta chiar "Dragostea din tei"!!!! ](*,) Am ramas masca...
roportal
Daca nu ma insel...si din cate am inteles o formatie din franta a copiat melodia celor de la O-zone.Astia au cerut drepturi de autor si chiar au castigat.Se pare ca de atunci toti au luat-o razna...
Si sa va mai dau o "bomba"...acum 2 seri la Jocurile olimpice in pauza meciului de baschet dintre Americani si ...greci(daca nu ma insel) canta chiar "Dragostea din tei"!!!! ](*,) Am ramas masca...

Interesant.
M-am uitat pe topul European si cine credeti ca este pe locul 2.
http://www.mtv.de/europeantop20/index.php
Au mare succes baietii, bravo lor. Sper sa castige ceva din toata afacerea asta.
camitza18
melodia nu mi se pare nu stiu ce :!: versurile mi se par banale; :smile.gif: dar ce sa faci melodia are ritm care prinde :dee acasa nu as opta pentru o melodie ca dragostea din tei dar daca sunt la un chef sau ceva de genu dansez fara treaba si pe ozone oops.gif tay tay
roportal
La melodie imi place doar ritmul si cum ai spus si tu nu as asculta-o acasa dar in discoteca si la chefuri e printre cele mai tari.
bartolomeu
mi se pare ca are un ritm naspa...nu-ti inspira nimic nici versurile nici nimic.Cand aud vocea alora mi se "face pielea gaina". Fiecare cu gusturile lui...doar stiti vorba:de
spider
Se pare ca elvetienilor a inceput sa le placa O-Zone din ce in ce mai mult. Numai ce am descoperit melodia "despre tine" pe locul 18 al unui top elvetian.

sursa
roportal
Au dat lovitura baietii astia.
monique
La mine apare ca-i pe 4 smile.gif

PS: Melodia de pe primul loc e frumoasa rau! :dee :dee :dee
_cata
Da, acum au 2 piese in top ! Incredibil. Si cand te gandesti ca exista trupe in Romania care au cu adevarat valoare si nu vor ajunge nicodata la fel de cunoscute afara...
loredana.popescu

PS: Melodia de pe primul loc e frumoasa rau!  :de  :de  :de

As dori si eu site-ul daca se poate :dee
monique
la-a scris spider in postul sau, acolo la "sursa" smile.gif
loredana.popescu
AAAAAAAAAAA da :dee .
Cred ca am inceput sa nu mai vad. :smile.gif: :smile.gif: Sorry rolleyes.gif
spider

PS: Melodia de pe primul loc e frumoasa rau!  :de  :de  :de

monique..............pe locul 4 este situata "dragostea din tei". Eu spuneam despre cea de a doua..."despre tine" care e pe 18. shades.gif
monique
Aaaa... oops.gif n-am vazut... smile.gif
roRisc
super. caut de zor siteul lor oficial sa vad daca intradevar apar aici in Montreal pe 18.

locuesc chiar langa stadionul Molson si intr-una dintre pauze a jocul de fotbal american dintre Toronto si Montreal, au pus Dragostea din Tei.

super!
pacat ca plec pe 17 spre Toronto.... ahh oricum, i-am vazut Live, la Callatis 2003. hehe. chiar ma intrebam eu de ce se numeste "festivalul romanilor de pretutindeni"
:dee
numai bine!
roportal
super. caut de zor siteul lor oficial sa vad daca intradevar apar aici in Montreal pe 18.

Salut Rorisc si bine ai venit pe Roportal!
Incearca pe http://www.o-zone.go.ro/
corinae
Si in Belgia si Franta au fost in voga mare asta vara. I-am vazut invitati pe la tot felul de emisiuni TV. Plus ca ii dadeau din 5 in 5 minute la radio.
alpad
Am auzit aceasta melodie pana si in discotecile din Egipt! Oribil,daca tinem cont de faptul ca aceasta melodie nu imi place chiar deloc! bad.gif
Si inca ceva...dansau nemtii si rusii cand o auzeau de ziceai ca sunt bagati in priza!
roRisc
mersi, roportal.

mi-aduc aminte... am venit in Romania in vara 2003, si atunci am auzit melodia prima data. prima impresie nu a fost cine stie ce. doua versuri, o linie melodica saltareata... dar te prinde. :dee
putine melodii te fac sa le asculti din nou si din nou, si iarasi inca o data. Dragostea din tei este una dintre ele.

cate melodii din top 10 MTV iti plac? cum au ajuns in tot 10? ..cine a votat pentru cine...?
nesk
imnu poponarilor in spania!!smile.gifsmile.gifsmile.gif
cris73
va salut din chicago,unde am ramas inmarmurit conducind masina ,am dat muzica mai tare ca-mi place cum incepe si imi pica fata....muzica romaneasca ...sint de multisor pe aici dar nu am avut onoarea de a auzii muzica romaneasca si am aflat ulterior O-zon...ce sa zic sint tari mie imi place ffff mult muzica si a 2-a oara sa intimplat in discoteca ...imi pare bine ca in afara de nadia comaneci mai auzi din cind in cind si de altcineva oricum ii felicit pe toti romanii care reusesc sa-i faca pe straini sa ne pomeneasca numele si la ceva bun:sport,muzica...nu numai roboti de munca pa.....
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, formatare si imagini, va rugam sa apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.