Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
Jurnal de sampanie, aventurile unei libertine |
Mar 17 2010, 05:08 PM
|
|
|
another stupid girl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,259 Conectat: 14-June 08 Membrul Nr.: 159,346 |
|
|
|
|
Mar 17 2010, 05:09 PM
|
|
|
'nainte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,305 Conectat: 3-November 06 Locatie: Departe cica rau Membrul Nr.: 62,752 |
Mda - sper sa fie ca tine
|
|
|
|
Mar 17 2010, 10:25 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 104 Conectat: 27-January 10 Locatie: Zalau Membrul Nr.: 269,283 |
In sfarsit se mai revitalizeaza conversatia, dupa saptamani fara mai nimic...
Cu vanatorii fosti prazi, nu stiu... o fi in unele cazuri. Ca vezi de toate. Dar in general, victimele raman victime, iar cuceritorii is asa de la inceput. Cu amica si cu el, orice va crede prietena ta ca vede n-ai ce pune la suflet. In definitiv cat aveti voi doi, 5-6 saptamani? Sigur ca dragostea poate fi uriasa din prima clipa, dar tu ai zis ca de data asta o luati incet si ca nu planuiai sa ajungeti la asta si ca vedeti incotro mergeti. Mi se pare ca totusi te-ai innamorat serios. Oricum trebuie tinut cont ca, daca el a fost realmente virgin, e la prima, si aia esti tu. Nu bate nimeni asta, mai ales una de l-a refuzat. Si care i-a mai prelungit virginitatea la 26 ani. Baietii virgini urasc refuzul din fundul glandelor daca e prelungit, repetat si continua in varste avansate, fie ei cat de filozofi si de mucaliti. Prin urmare n-ar fi exclus s-o ignore regal si sa te foloseasca sa-i dea oarecum cu tifla. Sa fie super cu tine sa vada aia ce-a pierdut. etc. Sau poate e chiar un baiat ca un mielutz si nu-i poarta pica si chiar mai are o simpatie, asa, dar atunci oricum nu se mai leaga de ea pt.ca o natura ca asta e la picioarele celei care-l iubeste si pe care o iubeste. Dar oricum ar fi e cam devreme pentru teste. Dragostea poate fi fulgeratoare dar nu "matura" la 5-6 saptamani. Inca mai incerci sa pricepi ce ti se intampla la atata timp... mai ales daca e prima data, chiar nu mai stii pe ce lume te invarti. Ce sa mai vorbim daca e prima data la asa o varsta. Deja esti format ca adult vrand-nevrand de trecerea timpului dar tot mai ai reflexe de adolescent, cu atata mai dezorientante cu cat nu le mai e vremea, in sufletul si creierul de adult. Asa ca tu, care stii mai bine, nu il analiza asa, acum. Nu ca pe un barbat oarecare. Analizeaza-l dupa cum e el. Oricum nu ar tre' sa-ti faci probleme. |
|
|
|
Ieri, 12:21 AM
|
|
|
Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 951 Conectat: 27-August 08 Membrul Nr.: 172,926 |
... decat daca se desteapta
|
|
|
|
Ieri, 09:52 AM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 211 Conectat: 26-January 10 Membrul Nr.: 269,165 |
In sfarsit se mai revitalizeaza conversatia, dupa saptamani fara mai nimic... Cu vanatorii fosti prazi, nu stiu... o fi in unele cazuri. Ca vezi de toate. Dar in general, victimele raman victime, iar cuceritorii is asa de la inceput. Cu amica si cu el... Oricum nu ar tre' sa-ti faci probleme. Am mai zis, nu sunt innamorata, e foarte multa afectiune la mijloc, dar nu sunt indragostita. E altceva, nici nu stiu sa spun ce anume. Dar e foarte placut. Parca inca astept sa ma hotarasc daca putem fi compatibili la cat suntem de diferiti, si la fiecare gest care imi infirma temerile, incep sa tin si mai mult la el. De analizat nu il analizez, dar e asa cum spui tu, o combinatie de barbat in toata firea si licean, si asta e incantator, e nemaipomenit, e o placere. Acest mesaj a fost editat de catre another_kind: Ieri, 09:54 AM |
|
|
|
Ieri, 03:33 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 211 Conectat: 26-January 10 Membrul Nr.: 269,165 |
Dar de intamplarile prietenei mele ce spuneti?
|
|
|
|
Ieri, 03:39 PM
|
|
|
Moftangioaică ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,208 Conectat: 25-May 06 Locatie: Ratacita in Panarama Membrul Nr.: 37,646 |
- timpul (doua saptamani de cand stau impreuna, ca alte detalii nu stim ) e scurt pentru a fi siguri ca e o relatie bazata pe o buna cunoastere reciproca
- e cel mai simplu sa fii gelos - dar seara de seara e o exagerare din partea lui |
|
|
|
Ieri, 03:59 PM
|
|
|
- timpul (doua saptamani de cand stau impreuna, ca alte detalii nu stim ) e scurt pentru a fi siguri ca e o relatie bazata pe o buna cunoastere reciproca - e cel mai simplu sa fii gelos - dar seara de seara e o exagerare din partea lui Exact asa spun si eu. Eu de cand ma stiu militez impotriva geloziei. E inutila si toxica. Dar parca totusi... ieri de pilda, eram amndoua cuplurile la masa, si prietenul prietenei statea pe messengerul de pe telefon, si isi ranja o intalnire pentru astazi cu una dintre ele, sa i dea un ceai special pentru cand te doare burtica de la mancare condimentata. C mone.... |
|
|
|
Ieri, 11:38 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 104 Conectat: 27-January 10 Locatie: Zalau Membrul Nr.: 269,283 |
Exact asa spun si eu. Eu de cand ma stiu militez impotriva geloziei. E inutila si toxica. Dar parca totusi... ieri de pilda, eram amndoua cuplurile la masa, si prietenul prietenei statea pe messengerul de pe telefon, si isi ranja o intalnire pentru astazi cu una dintre ele, sa i dea un ceai special pentru cand te doare burtica de la mancare condimentata. C mone.... Ce-i prea mult e prea mult... cand iesi cu tipa ta, esti cu EA, si de altfel cu prietenii ailalti cu care ati iesit, nu trimiti mesaje la altii care nu-s de fata. Asta-i proasta crestere. Daca te suna x ca are probleme, zici frumos "scuza-ma te sun mai incolo ca-s cu prietenii". |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||