Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

2 Pagini V  < 1 2

Reply to this topicStart new topic
Credite in timpul crizei
Pippo
mesaj Nov 19 2009, 12:57 AM
Mesaj #11

Orhidee

Grup: Silver Member
Conectat: 3-January 08
Membrul Nr.: 129,871

QUOTE (Rami @ Nov 18 2009, 09:21 PM) *
vreo 3 banci ,mai precis.

Eu am pus punct oricarei colaborari cu banca, cu exceptia tranzactiilor indispensabile. Doresc ca bancile sa moara in chinuri smile.gif iar banii sa si-i tina fiecare la curea. Bancile sa se transforme in niste societati care sa se ocupe exclusiv de tranzactii imediate, fara stocarea banilor.

Vise frumoase. In realitate o sa se intample exact contrariul. O sa ne forteze statul in colaborare cu bancile sa eliminam complet banii si sa lucram doar in credite. Si atunci oameni o s-o punem cu totii, pentru ca nu vom mai avea alternativa, iar ele vor detine puterea absoluta, stocand intreaga valoare in circulatie, indatorandu-ne la maxim si controlandu-ne vietile, orice miscare.

Pacat ca lumea, ca de obicei, va realiza pericolul asta dupa ce raul va fi facut.
Go to the top of the page

+Quote Post
Maurice_
mesaj Nov 19 2009, 04:33 AM
Mesaj #12

Lalea

Grup: Full Members
Conectat: 28-October 09
Membrul Nr.: 253,732

QUOTE (Pippo @ Nov 19 2009, 12:57 AM) *
Pacat ca lumea, ca de obicei, va realiza pericolul asta dupa ce raul va fi facut.

Cu ce te indatoreaza banca ? Este doar alegerea ta, ca doar nu te trage de maneca pe strada sa iti dea credit.
Faptul ca majoritatea vor sa traiasca mult mai bine decat isi pot permite, a dus la asa ceva.
Daca nu ar fi existat aceasta iresponsabilitate, din partea multora, cat si ignorarea totala a problemelor cetenilor de catre politicieni, ar fi stat altfel lucrurile.

Acest mesaj a fost editat de catre Maurice_: Nov 19 2009, 04:34 AM

+Quote Post
Diela
mesaj Nov 19 2009, 08:57 AM
Mesaj #13

Orhidee

Grup: Silver Member
Conectat: 20-July 07
Membrul Nr.: 107,058

mie mi-au propus la banca sa-mi trec creditul din lei in euro (fara vreun extra comision) si, facand trecerea asta, mi s-a redus rata cu cativa zeci de lei; doar daca ajunge 1 euro 5 ron, va fi rata noua la nivelul celei vechi, ceea ce nu cred ca se va intampla

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 18th March 2010 - 07:55 AM