Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

38 Pagini V  « < 26 27 28 29 30 > » 

Reply to this topicStart new topic
Credeti ca putem comunica cu spiritele?
ChrisTinA_Whispe...
mesaj Jul 30 2007, 05:10 PM
Mesaj #271

Blood Elf

Grup: Silver Member
Conectat: 19-March 07
Membrul Nr.: 87,476

deci...puteti sa explicati de la inceput cum se procedeaza?? biggrin2.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Fall3nAng3l
mesaj Jul 31 2007, 03:50 PM
Mesaj #272

Boboc
*

Grup: Members
Conectat: 31-July 07
Membrul Nr.: 108,534

va rog spuneti cum se procedeaza cu cartea si cheia... a incercat cineva sa faca o sedinta de spiritism cu o plansa de spiritism sau cum se cheama ..As vrea sa experimentez anumite lucruri blum.gif

+Quote Post
otilia9
mesaj Jul 31 2007, 04:14 PM
Mesaj #273

un zambet...

Conectat: 6-July 07
Membrul Nr.: 104,890

da' curiosi mai sunteti...
Hasdeu avea o carte despre spiritism,nu mai stiu cum se numeste.
El vorbea zilnic cu spiritul fetei lui.
Sfatul meu...renuntati!

+Quote Post
Fall3nAng3l
mesaj Jul 31 2007, 04:36 PM
Mesaj #274

Boboc
*

.. vreau sa incerc ceva iesit din comun..vreau sa sparg plictiseala..Vreau sa intru in contact cu un spirit adevarat blink.gif ..am auzit ca pot fi chiar periculoase sedintele de spiritism.. focus.gif Abia astept sa fac rost de o plansa de spiritism spiteful.gif

+Quote Post
xtyna
mesaj Aug 2 2007, 09:49 PM
Mesaj #275

Ghiocel

Conectat: 2-August 07
Membrul Nr.: 108,870

Mai eu nu stiu ce sa zic...am inteles ca n e bn sa ii chemi asa zice BIblia.....eu akm ce sa zic...eu vb doar cu cei apropiati mie,,,bunica mea de ex..dar fara sa vreau,si mai am si alte chesti la"cap" stars.gif simt cand televizoru e aprins k toate ca n il vad si mai multe.. oops.gif oops.gif oops.gif [[font="Arial Narrow"][/font]

+Quote Post
Inger Sedat
mesaj Aug 2 2007, 10:46 PM
Mesaj #276

Pustiu...

Grup: Advanced Member
Conectat: 17-June 07
Membrul Nr.: 102,096

de ce nu'i lasati sa se odihneasca in pace? toate lucrurile au un rost. daca nu aveti raspunsul la o intrebare inseamna ca nu trebuie sa stiti lucrul respectiv. de ce vreiti sa fortati mana destinului? de ce va uitati doar cand zice cineva ca a mers si a fost ok si nu'i ascultati pe cei care au avut probleme din cauza asta? nu va mai jucati aiurea cu viata si linistea voastra.

+Quote Post
otilia9
mesaj Aug 2 2007, 11:58 PM
Mesaj #277

un zambet...

Conectat: 6-July 07
Membrul Nr.: 104,890

Sa va povesstesc cam ce s-a intamplat la o astfel de sedinta,poate curiozitatea o sa va lase in pace.

Eram in ultimul an de studentie si colegele de camera aveau multe intrebari la care doreau un raspuns;si ce s-au gandit...o sedinta de spiritism.Ideea ne-a suras la toate.Am pregatit toate cele necesare si asteptam cu nerabdare ora 12 noaptea(asa auziseram ca la acea ora se incepe pentru ca atunci spiritele vin).
A sosit ora respectiva si cu emotii si unele temeri incepem.Ne-am adunat vreo 8 curioase.
Ne-am asezat frumos in jurul mesei,primele patru,am pus cate un deget pe capacelul improvizat prin care trebuia sa se manifeste spiritul celui chemat pentru a raspunde.Se incepe invocarea unui spirit,nicio miscare,liniste.Trecem la a invoca un altul,niciun raspuns.Linistea devenea tot mai apasatoare si am inceput cu mistouri ca este o pacaleala ceea ce facem.
Mai incercam si chemam un alt spirit.Acum a inceput partea ,,frumoasa".
Geamurile s-au deschis brusc si o raceala de gheata a cuprins intreaga camera(era inaintea sesiunii de vara).
Sub degetele noastre capacelul se misca haotic si repede ca abia reuseam sa ne miscam mainile in ritmul respectiv.
Ne-a inghetat pe buze orice intrebare,luminitele lumanarilor palpaiau in directii diferite si un curent si mai rece trecea pe langa fiecare dintre noi.Parca am incremenit cu toate ,niciuna nu reusea sa-si ridice mana de pe capacel care continua sa se miste de la o litera la alta parca impins de o forta din interiorul lui.Cateva fete au inceput sa spuna rugaciuni,atunci au inceput sa se auda niste pocnete infundate si prin camera apareau niste luminite ca de licurici.O colega cu o prezenta de spirit deosebita a smuls plansa de sub mainile noastre;un ras grotesc a izbucnit ,se auzea ca venind din mai multe directii.
Pe fata tuturor se citea groaza,lumanarile s-au stins si am ramas in intuneric.Pocnetele continuau si prin bezna din camera apareau din loc in loc strafulgerari luminoase.
Am inceput sa ne rugam toate si tinandu-ne de mana am ajuns pana la intrerupator sa aprindem lumina.
Credeam ca s-a sfarsit cand am aprins lumina ,parca totul fusese un cosmar.Dar n-a fost asa,becul a palpait de cateva ori si s-a stins,acel ras grotesc s-a auzit din nou .Am deschis usa si-am iesit toate gramada afara din camera.
Restul noptii ni l-am petrecut toate in fumoar.

Poate ar fi trebuit sa scriu asta la povesti de groaza,dar tinand cont de insistente,am povestit aici un fapt real.

+Quote Post
Fall3nAng3l
mesaj Aug 3 2007, 04:06 PM
Mesaj #278

Boboc
*

Sincer povestea ta ma face sa imi doresc mai mult o astfel de experienta..plus ca atunci cand voi incerca va mai fi cineva cu o camera de filmat cu care sa inregistram intamplarea...si o sa postez inregistrarea pe net ca sa nu mai existe dubii despre existenta vietii dupa moarte

+Quote Post
Danyel20
mesaj Aug 6 2007, 08:21 PM
Mesaj #279

Garoafa
**

Grup: Full Members
Conectat: 26-July 07
Membrul Nr.: 107,838

Am si eu o metoda de a chema un spirit din lumea de dincolo dar nu prea apelezi la divinitate va intereseaza??? Merge sigur am incercat chiar eu si nu odata ci de mai multe ori si a functionat

+Quote Post
Bagherra
mesaj Aug 7 2007, 02:34 AM
Mesaj #280

Orhidee

Conectat: 8-September 06
Membrul Nr.: 52,731

QUOTE (WWE Dan @ Jul 23 2007, 06:08 PM) *
Am citit (parca la topicul cu "povesti de groaza") despre o metoda de a invoca spiritele, care cica e cunoscuta de multi si incercata de multi si care, se spune ca da rezultate aproape intotdeauna (si oricum, pare mai usoara decat cea cu apa):

Nu am inteles exact metoda, dar cica e vorba despre o carte legata de o cheie si nu stiu cum trebuie tinute mainile si se misca ori cheia ori cartea, in functie de intrebarile puse, nu stiu exact...

Poate careva sa imi explice in detaliu aceasta metoda ?

Raspund fara sa fi citit topicul...
Deci,scuze...desi,ma repet...
Dane...nu e drept ca vreunul dintre noi sa aiba bariere in vreun fel.Deci...
Metoda spiritismului "cu cartea"
Am probat spiritismul "cu cartea",fiind adolescenta.
Se ia o carte(se zice,biblia...dar,brrrr...nu recomand) cu coperti rigide(pentru stabilitate...) si se leaga cu o sfoara de cinepa,bumbac...(ceva,natural),pe jumatate,pe latime,perfect simetric...ca sa nu se misce...
Nu se fac mai mult de 3 noduri...la ata.
Apoi,dupa ce ai postit,te-ai rugat..."curat"fiind,ca sa nu poti fi atacat de ceva malefic si ca sa fii protejat,iei o alta persoana(de preferat cu calitati de medium...daca nu le ai tu) si tinind voi,ambele persoane,cu degetul aratator de urechile cheii bine "ancorata",bine legata,cu urechile in afara cartii si cu restul corpului bagat pe jumatate intre copertile cartii si legata bine cheia de carte,ca sa nu se misce nicidecum,fara sa aveti cercei,bratari,ceasuri,orice metal asupra voastra,se cheama spiritul unui mort(mort,mai demult de un an):
"Spirite al lui....x...te rog,vrei sa vii,sa ne raspunzi la citeva intrebari? Daca raspunsul tau e afirmativ,cartea sa se invirteasca de la dreapta spre stinga lui...x(numele tau).Daca raspunsul tau va fi negativ,cartea sa se invirteasca de la stinga la dreapta lui X (numele tau).Daca raspunsul tau va fi "nu stiu",cartea sa ramina invariabil,nemiscata".
Si chemi spiritul unui mort,pe numele de botez..
Ai pui intrebarile ce te framinta...respectos...iar la sfirsit,ai multumesti pentru raspunsuri,ai urezi "Pace tie"!...Intoarce-te de unde ai venit!",spui o rugaciune "Tatal nostru" de iertare pentru ceea ce ai facut si de pace pentru spiritul chemat.
Trebuie sa te asiguri(eventual,intrebindu-l...) ca spiritul chemat e de acord sa plece,ca a plecat...altfel,te va bintui...spre chinul tau si al lui.
Eventual,il rogi ca in caz ca vrea sa mai comunice cu tine,s-o faca in visul tau.Sa-ti vina in vis si sa-ti spuna ceea ce are de spus...
Spiritul persoanei invocate e de preferat sa fie o ruda,moarta de mai mult de un an...
Am probat aceasta cind eram adolescenta...
Toate rasdpunsurile primite s-au adeverit in timp dar mult timp dupa aceasta interogare,am avut cosmaruri cumplite.N-as mai avea curaj sa repet experienta... doh.gif
Cine e curios si are curaj...liber! Sa ne spuna si noua ce a aflat....Succes!
Am intrebat printre altele:"cu ce nota voi lua examenul de asolvire?" Dupa negari repetate la diverse note,am intrebat:"cu 10? ohmy.gif "
Raspunsul a fost,repetat,afirmativ! Asa a fost... yes.gif Cu zece am luat!
Fireste,metodele de invocare sunt multe...aceasta,este cea mai simplista.Si cred ca nu mai este nevoie sa-ti amintesc ca este o practica neplacuta lui D-zeu...adica,un pacat!
Metoda spiritismului...oniric
Eu,aceleasi raspunsuri le primesc oniric ...simplu,rugindu-l pe D-zeu sa-mi raspunda ,in vis...
...............................
Metoda spiritismului "cu paharul"
Acelasi rezultat il poti obtine folosind un pahar,umplut pe jumatate cu apa(daca paharul e de cristal,e minunat...),in gura caruia tii suspendat un pendul.
Procedura,conventia...e aceeasi.
Pendulul,poate fi confectionat dintr-o verigheta "cununata" in biserica,un cristal purificat...etc...legate de un fir de ata(natural) de cca.20 cm lungime.
Firul(capatul liber),se tine infasurat pe degetul aratator cu pendulul coborit pe linia de "gura paharului"...si cotul sprijinit bine,stabil,pe masa.
Conventia:".....daca raspunsul e "da",invirteste cheia in cerc ,fara sa atingi gura paharului.Daca raspunsul e "nu",loveste gura paharului,miscindu-te in linie dreapta"inainte-inapoi"."
........................
Sunt foarte multe metode...dar,importanta este nu metoda folosita ci,capacitatea de a comunica.Capacitatea de medium.... blum.gif
Tu,ce credeai:ca tot ce zboara face miere?

Acest mesaj a fost editat de catre Bagherra: Aug 7 2007, 03:13 AM

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

38 Pagini V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 9th February 2010 - 03:50 PM