Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

5 Pagini V   1 2 3 > » 

Closed TopicStart new topic
Profetiile lui Sundar Sing despre Romania?, Ce parere aveti?
*Arcadia*
mesaj Sep 26 2006, 12:31 PM
Mesaj #1

mortal kombat - armageddon

Grup: Full Members
Conectat: 22-September 06
Membrul Nr.: 55,169

"Misiunea spirituală a ROMÂNIEI

Să nu vă surprindă acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu vă lăsa înşelaţi de această înscenare satanică atât de bine pusă la punct. Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Este necesar să fac această mărturisire-profeţie în faţa popoarelor întregii lumi, creştine sau de alte religii, fiindcă toate semnele marchează schimbările spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând. Spusele mele nu trebuie să vă determine să mă consideraţi un fanatic simpatizant al românilor ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer ."
.....................................................

"Toate căile de legătură prin aer, apă şi pe pământ fiindu-i din plin favorabile, România va ajunge una din cele mai prospere şi îmbelşugate ţări, trăind în pace cu toţi vecinii săi. Basarabia va fi realipită României pentru totdeauna, căci poporul rus va cinsti această ţară aleasă şi va renunţa la această provincie care va da naştere la multe neînţelegeri. Într-un viitor mult mai îndepărtat, însă toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreună Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se gândească demult.

Tot ceea ce v-am amintit până aici este necesar să se împlinească, pentru că sunt adevărate şi tot ceea ce vă spun vă va convinge când toate acestea se vor întâmpla. În vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni în ajutorul lucrării pe care România o va avea de îndeplinit în lume. Înainte de acestea însă va fi foamete prin multe locuri, pâinea va lipsi, vor fi mari cutremure de pământ care vor face o mulţime de victime şi în multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub dărămături, care vor aminti cu mare greutate urmele unor oraşe ce vor dispare de pe suprafaţa pământului. Războaiele, panica şi neînţelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia să se prăbuşească, spre bucuria ţărilor mici care o alcătuiesc. "

Acest mesaj a fost editat de catre Arcadia2006: Sep 26 2006, 12:32 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
flori de camp
mesaj Sep 26 2006, 12:33 PM
Mesaj #2

Ochelarista cârcotaşă!

Grup: Silver Member
Conectat: 31-October 05
Membrul Nr.: 11,282

nu pot spune decat ca viitorul suna bine good.gif
pentru cine il va trai grin.gif

+Quote Post
thunami
mesaj Sep 26 2006, 12:49 PM
Mesaj #3

Orhidee

Grup: Advanced Member
Conectat: 20-October 05
Membrul Nr.: 10,610

O alta parodie la 'razboiul stelelor'. O campanie mascata impotriva integrarii in UE si o preaslavire a poporului rus care e plin de 'dragoste'. Si cu cat se vinde sarlatania asta?

+Quote Post
ellla
mesaj Sep 26 2006, 01:05 PM
Mesaj #4

eu insami

Grup: Gold Member
Conectat: 22-July 05
Membrul Nr.: 6,911

am citit si eu pe undeva ca in Biblie ar fi descrisa Romania , codat cumva desigur, ca avand un rol important in viitorul umanitatii deci ... posibil pe alocuri sa fie adevarat ce a postat Arcadia...

ca, acu sa o luam babeste, prea am fost oropsiti din cele mai vechi timpuri si stim ca Dumnezeu are rasplata preabuna pentru cei ce sufera si rabda...stiti voi , fericirile...deci posibil sa avem un viitor glorios, cine stie, romani

flowers1.gif

+Quote Post
*Arcadia*
mesaj Sep 26 2006, 04:05 PM
Mesaj #5

QUOTE (thunami @ Sep 26 2006, 01:49 PM) *
O alta parodie la 'razboiul stelelor'. O campanie mascata impotriva integrarii in UE si o preaslavire a poporului rus care e plin de 'dragoste'. Si cu cat se vinde sarlatania asta?

O integrare in UE o sa fie, pt ca din punct de vedere spiritual, totul tinde la o reunificare a tot...

+Quote Post
Ravl
mesaj Sep 26 2006, 04:40 PM
Mesaj #6

hastetep//veveve.ravl.com

Grup: Gold Member
Conectat: 30-April 06
Membrul Nr.: 33,504

QUOTE (Arcadia2006 @ Sep 26 2006, 01:31 PM) *
"Misiunea spirituală a ROMÂNIEI

asea ... adeca, un fel de new jerusalime ?
Toate căile de legătură prin aer, apă şi pe pământ fiindu-i din plin favorabile, România va ajunge una din cele mai prospere şi îmbelşugate ţări

din europa rasariteana, occidentala sau din lume ?...
, trăind în pace cu toţi vecinii săi. Basarabia va fi realipită României pentru totdeauna, căci poporul rus va cinsti această ţară aleasă şi va renunţa la această provincie care va da naştere la multe neînţelegeri. Într-un viitor mult mai îndepărtat, însă toate teritoriile învecinate României se vor alipi formând împreună Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se gândească demult.

lool... uite Doamni unde erau iubitorii de romani - la rasarit ... si ei taceau malc grin.gif
Tot ceea ce v-am amintit până aici este necesar să se împlinească, pentru că sunt adevărate şi tot ceea ce vă spun vă va convinge când toate acestea se vor întâmpla.

o data aproximativa, se poate ??
În vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni în ajutorul lucrării pe care România o va avea de îndeplinit în lume.

cred ca de la samagon vine dragostea la rusi, nu ?
Înainte de acestea însă va fi foamete prin multe locuri, pâinea va lipsi, vor fi mari cutremure de pământ care vor face o mulţime de victime şi în multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub dărămături, care vor aminti cu mare greutate urmele unor oraşe ce vor dispare de pe suprafaţa pământului. Războaiele, panica şi neînţelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia să se prăbuşească, spre bucuria ţărilor mici care o alcătuiesc. "

pai... daca se prabuseste, cine ne va mai iubii ? crazy.gif

+Quote Post
*Arcadia*
mesaj Sep 26 2006, 08:39 PM
Mesaj #7

Mai multe date despre asta mai puteti citi aci
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?i...257&lang=RO
Da, aici in Bucuresti va fi Noul Ierusalim , iar Casa Poporului va avea un rol important.
Sa mai asteptam macar niste zeci de ani, noi vom avea alte varste pe atunci, dar ne vom aduce aminte ce am vorbit, aici, pe forum... (nu ma refer la tot ce a spus SS, ci numai la un prim eveniment legat de Casa Poporului ). Asta poate o mai prindem, ca restu.. nu se stie ... ph34r.gif

Acest mesaj a fost editat de catre Arcadia2006: Sep 26 2006, 08:45 PM

+Quote Post
thunami
mesaj Sep 26 2006, 10:45 PM
Mesaj #8

Orhidee

Grup: Advanced Member
Conectat: 20-October 05
Membrul Nr.: 10,610

QUOTE (Arcadia2006 @ Sep 26 2006, 09:39 PM) *
Mai multe date despre asta mai puteti citi aci
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?i...257&lang=RO
Da, aici in Bucuresti va fi Noul Ierusalim , iar Casa Poporului va avea un rol important.
Sa mai asteptam macar niste zeci de ani, noi vom avea alte varste pe atunci, dar ne vom aduce aminte ce am vorbit, aici, pe forum... (nu ma refer la tot ce a spus SS, ci numai la un prim eveniment legat de Casa Poporului ). Asta poate o mai prindem, ca restu.. nu se stie ... ph34r.gif

Naivitati! 'Noul Ierusalim' este o sectuta patetica zugravita de diavol pe fata pamantului. Noul Ierusalim va fi exact unde a fost vechiul Ierusalim si nimeni nu stie cand. Romania nu are nici o misie religioasa. Iar casa poporului va disparea inainte sa treaca niste zeci de ani...

+Quote Post
Bagherra
mesaj Sep 26 2006, 11:58 PM
Mesaj #9

Orhidee

Grup: Silver Member
Conectat: 8-September 06
Membrul Nr.: 52,731

Aiurea...
Falsi profeti...
Romania,va fi noul Ierusalim...al suferintei!
Sa nu uitam ca anticristul,vine de la malurile Dunarii!
Si atunci?

+Quote Post
Kether
mesaj Sep 27 2006, 12:22 AM
Mesaj #10

esoteric...

Grup: Politia roportal
Conectat: 31-May 06
Membrul Nr.: 38,624

si atunci ne fugarim in neantul mislociu...

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

5 Pagini V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 17th March 2010 - 03:55 AM