Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

8 Pagini V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
ce ai face daca ai ramine fara nici un ban ?
Nota 5 V
Victor Apostu
mesaj Mar 15 2006, 12:43 AM
Mesaj #1

menumorut

Grup: Advanced Member
Conectat: 1-June 04
Membrul Nr.: 108

Sa presupunem ca un incident neprevazut te lasa la 1000 km (sau cel putin o frontiera de trecut) de casa fara nici un ban si fara acte. Cum ai reactiona? Crezi ca ti-ai putea stapini disperarea?
Go to the top of the page

+Quote Post
OacOac
mesaj Mar 15 2006, 07:22 AM
Mesaj #2

Orhidee

Grup: Gold Member
Conectat: 21-December 05
Membrul Nr.: 15,524

QUOTE (Victor Apostu @ Mar 15 2006, 12:43 AM) *
Sa presupunem ca un incident neprevazut te lasa la 1000 km (sau cel putin o frontiera de trecut) de casa fara nici un ban si fara acte. Cum ai reactiona? Crezi ca ti-ai putea stapini disperarea?

Ce? Sa ma stapanesc? Urlu pana ma consum si apoi gandesc rational cum sa ies din impas grin.gif

+Quote Post
_cata
mesaj Mar 15 2006, 09:43 AM
Mesaj #3

www.catalinpop.com

Conectat: 13-September 04
Membrul Nr.: 757

Cred ca mi-as aduna gandurile iar apoi as cauta sa dau un telefon la ambasada, sau pe acasa sa vad cum as putea sa ies din impas. Doar trebuie sa ies cumva, nu ? smile.gif

+Quote Post
Dulcica
mesaj Mar 15 2006, 10:03 AM
Mesaj #4

ce bine ca sunt..

Conectat: 5-February 05
Membrul Nr.: 3,119

care este cel mai rau lucru care s-ar putea intampla? In functie de raspunsul la intrebarea asta, o iau razna sau nu. De obicei sub stres, mintea functioneaza mai bine. acum sunt prea relaxata sa zic exact ce-as face.. drag.gif

+Quote Post
Lucky Luke
mesaj Mar 15 2006, 10:48 AM
Mesaj #5

Orhidee

Conectat: 27-October 05
Membrul Nr.: 11,037

da de ce si fara acte ???
care-i baiul cu actele ?

+Quote Post
spider
mesaj Mar 15 2006, 11:07 AM
Mesaj #6

super marmota ;)))

Conectat: 12-June 04
Membrul Nr.: 146

Exista Western Union Transfer Money. Undeva in foaia de transfer pe care o completeaza cel care trimite banii se poate stipula daca cel care ridica banii trebuie sa prezinte un act de identitate sau nu. E la libera alegere. smile.gif Deci, as suna pe cineva si as ruga sa-mi trimita in tara in care ma aflu banii de care am nevoie fara sa bifeze casuta ce prevede prezentarea sau nu a unui act de identitate.
foarte important: Banii se pot ridica de oriunde (banca, c.e.c., posta) in baza unui cod numeric pe care trebuie sa-l stii si pe care ti-l va da cel care iti trimite banii chiar in secunda imediat urmatoare.

asa ca....nu e nevoie sa o iau razna, sa ma apuce pandaliile. Se rezolva smile.gif nimic nu e chiar atat de complicat cum pare la prima vedere. Suntem in era iinformatiei computerizate oameni buni! Nu va pierdeti cu firea. Detineti informatia...detineti controlul asupra voastra! good.gif

p.s. niciodata nu umblu cu foarte multi bani lichizi la mine. Am card, pe care normal ca il voi declara nul printr-un simplu telefon la banca biggrin2.gif

keep it cool! ok.gif

+Quote Post
Lucky Luke
mesaj Mar 15 2006, 11:38 AM
Mesaj #7

Orhidee

si daca nu mai ai nici telefonul ?

+Quote Post
spider
mesaj Mar 15 2006, 11:40 AM
Mesaj #8

super marmota ;)))

QUOTE (Marlboro @ Mar 15 2006, 08:38 AM) *
si daca nu mai ai nici telefonul ?

dar tu de convorbire telefonica cu taxa inversa ai auzit herr? doh.gif

+Quote Post
Lucky Luke
mesaj Mar 15 2006, 11:42 AM
Mesaj #9

Orhidee

QUOTE (spider @ Mar 15 2006, 10:40 AM) *
dar tu de convorbire telefonica cu taxa inversa ai auzit herr? doh.gif

de la ce telefon suni ca sa vorbesti cu taxa inversa daca nu mai ai telefonul, Frau ? ok.gif crazy.gif

+Quote Post
spider
mesaj Mar 15 2006, 11:51 AM
Mesaj #10

super marmota ;)))

QUOTE (Marlboro @ Mar 15 2006, 08:42 AM) *
de la ce telefon suni ca sa vorbesti cu taxa inversa daca nu mai ai telefonul, Frau ? ok.gif crazy.gif

moaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaa ca sa vezi ce intrebare incuietoare. Daca stii sa legi doua vorbe politicoase si daca nu ti s-a intamplat "povestea" undeva prin centrul Saharei (sau, ma rog, la romanica laugh.gif)vei gasi cu siguranta si respectivul telefon. Stii tu...minte sa ai ca idei iti vin. wink.gif
Si ca sa nu uit...poti suna cu taxa inversa de la orice oficiu postal prevazut cu telefoane publice. wink.gif there you go!

uite asa ca un exemplu, chiar daca nu are prea mare legatura cu contextul, smile.gif mi s-a intamplat sa ma ratacesc de al meu sotior intr-un supermarket aici. Cand am vrut sa-l sun pe mobil sa ne dam un punct de intalnire am constatat ca al meu era descarcat. Asa ca m-am dus frumos la un bodyguard si i-am spus ce problema am. Mi-a oferit telefonul lui, desi eu il intrebasem unde pot gasi un telefon public, si cu asta basta. Ce mai atata tevatura ca sa vezi....c-o fi...c-o pati.....cum spuneam minte sa ai ca idei iti vin. good.gif

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

8 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 18th March 2010 - 10:08 AM