Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
ce ai face daca ai ramine fara nici un ban ? |
Mar 15 2006, 12:43 AM
|
|
|
menumorut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,865 Conectat: 1-June 04 Locatie: mult mai aproape decit crezi...( Cluj-Napoca) Membrul Nr.: 108 |
|
|
|
|
Mar 15 2006, 07:22 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,052 Conectat: 21-December 05 Locatie: in balta :D Membrul Nr.: 15,524 |
Sa presupunem ca un incident neprevazut te lasa la 1000 km (sau cel putin o frontiera de trecut) de casa fara nici un ban si fara acte. Cum ai reactiona? Crezi ca ti-ai putea stapini disperarea? Ce? Sa ma stapanesc? Urlu pana ma consum si apoi gandesc rational cum sa ies din impas |
|
|
|
Mar 15 2006, 09:43 AM
|
|
|
www.catalinpop.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,960 Conectat: 13-September 04 Locatie: Transilvania Membrul Nr.: 757 |
Cred ca mi-as aduna gandurile iar apoi as cauta sa dau un telefon la ambasada, sau pe acasa sa vad cum as putea sa ies din impas. Doar trebuie sa ies cumva, nu ?
|
|
|
|
Mar 15 2006, 10:03 AM
|
|
|
ce bine ca sunt.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,223 Conectat: 5-February 05 Locatie: roportal Membrul Nr.: 3,119 |
care este cel mai rau lucru care s-ar putea intampla? In functie de raspunsul la intrebarea asta, o iau razna sau nu. De obicei sub stres, mintea functioneaza mai bine. acum sunt prea relaxata sa zic exact ce-as face..
|
|
|
|
Mar 15 2006, 10:48 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,467 Conectat: 27-October 05 Locatie: Marlboro Country Membrul Nr.: 11,037 |
care-i baiul cu actele ? |
|
|
|
Mar 15 2006, 11:07 AM
|
|
|
super marmota ;))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,552 Conectat: 12-June 04 Locatie: acolo unde rautatea omeneasca nu ma poate atinge Membrul Nr.: 146 |
Exista Western Union Transfer Money. Undeva in foaia de transfer pe care o completeaza cel care trimite banii se poate stipula daca cel care ridica banii trebuie sa prezinte un act de identitate sau nu. E la libera alegere.
foarte important: Banii se pot ridica de oriunde (banca, c.e.c., posta) in baza unui cod numeric pe care trebuie sa-l stii si pe care ti-l va da cel care iti trimite banii chiar in secunda imediat urmatoare. asa ca....nu e nevoie sa o iau razna, sa ma apuce pandaliile. Se rezolva p.s. niciodata nu umblu cu foarte multi bani lichizi la mine. Am card, pe care normal ca il voi declara nul printr-un simplu telefon la banca keep it cool! |
|
|
|
Mar 15 2006, 11:38 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,467 Conectat: 27-October 05 Locatie: Marlboro Country Membrul Nr.: 11,037 |
si daca nu mai ai nici telefonul ?
|
|
|
|
Mar 15 2006, 11:40 AM
|
|
|
super marmota ;))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,552 Conectat: 12-June 04 Locatie: acolo unde rautatea omeneasca nu ma poate atinge Membrul Nr.: 146 |
|
|
|
|
Mar 15 2006, 11:42 AM
|
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2006, 11:51 AM
|
|
|
de la ce telefon suni ca sa vorbesti cu taxa inversa daca nu mai ai telefonul, Frau ? moaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaa ca sa vezi ce intrebare incuietoare. Daca stii sa legi doua vorbe politicoase si daca nu ti s-a intamplat "povestea" undeva prin centrul Saharei (sau, ma rog, la romanica Si ca sa nu uit...poti suna cu taxa inversa de la orice oficiu postal prevazut cu telefoane publice. uite asa ca un exemplu, chiar daca nu are prea mare legatura cu contextul, |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||