Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
De ce nu as muri? |
Dec 11 2005, 01:22 AM
|
|
|
Boboc ![]() Grup: Mirckuitori Mesaje: 10 Conectat: 11-December 05 Membrul Nr.: 14,447 |
Pro : Scap de tot si de toate nu ma intereseaza ce urmeaza si ce las in urma Contra: Munceste groparu ca nebunu sa sape groapa ------------------------------------------------------------------------------------- Chiar exista cineva caruia ii pasa cu adevarat?? sau e doar fatzarnicia ce ne caracterizeaza Aaaaaaaaa si inca ceva: Rai Iad Purgatoriu Nirvana ... si asa mai departe HWO GIVES A ........ Hai ca ma urmaresc ganduri negre nu mai am mult deci??? |
|
|
|
Dec 11 2005, 01:30 AM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesaje: 333 Conectat: 2-November 05 Membrul Nr.: 11,387 |
pentru ca daca te vei uita in oglinda vei intelege ca nu esti indeajuns de curajos..sau de las ca sa o faci.
pentru ca nu ti-ai dat nastere singur,deci este mult prea arogant sa-ti asumi dreptul de a hotara cand sa mori pentru ca NU STII ca dupa ce o faci..nu va fi mai rau decat este acum.. pentru ca mult mai bine este sa vii sa ma ajuti sa bem vinul asta..si sa vorbim despre ce anume te-ar determina sa sari peste "the thin red line"... Acest mesaj a fost editat de catre Dunedain: Dec 11 2005, 01:35 AM |
|
|
|
Dec 11 2005, 01:48 AM
|
|
|
Boboc ![]() Grup: Mirckuitori Mesaje: 10 Conectat: 11-December 05 Membrul Nr.: 14,447 |
De chestii psihologice si de psihologie inversa sunt satul
Motive reale si palpabile caut . ascult de 2 ore intruna Sanitarium si ...eh..... |
|
|
|
Dec 11 2005, 01:50 AM
|
|
|
MERGI MA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,872 Conectat: 30-March 05 Locatie: somewhere over the rainbow Membrul Nr.: 3,883 |
Si ce? Te "bat" ganduri negre?
|
|
|
|
Dec 11 2005, 01:51 AM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesaje: 333 Conectat: 2-November 05 Membrul Nr.: 11,387 |
hmmm. pentru ca iubesti? |
|
|
|
Dec 11 2005, 01:55 AM
|
|
|
i wanna live forever.. so far, so good :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,273 Conectat: 5-October 05 Locatie: ;-) Membrul Nr.: 9,852 |
da-i un pistol sa incercei cu adevarat acea persoana daca vrea sa moara sau nu
|
|
|
|
Dec 11 2005, 01:57 AM
|
|
|
Daca nu ma "bateau" nu ma complikam cu topikul asta
si "Pt ca iubesc" neah nu iubesc am iubit 1 data si mi-a fost deajuns Porbleme de recuzita: pastile? vene? sfori? etajul 4+? curent electric? otrava? |
|
|
|
Dec 11 2005, 01:59 AM
|
|
|
MERGI MA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,872 Conectat: 30-March 05 Locatie: somewhere over the rainbow Membrul Nr.: 3,883 |
Ai tu ceva cu pistoalele....Nu cred ca e cazul nici aici sa faci misto.
Daca nu ma "bateau" nu ma complikam cu topikul asta si "Pt ca iubesc" neah nu iubesc am iubit 1 data si mi-a fost deajuns Porbleme de recuzita: pastile? vene? sfori? etajul 4+? curent electric? otrava? Eu inca mai astept postul in care ne zici ca faci misto de noi... |
|
|
|
Dec 11 2005, 02:02 AM
|
|
|
pistol am si nu ma sperie deci nu merge
a si nu e vorba de curaj mai degraba de sprijin potzi sprijinii un necunoscult sa nu se sinucida.....adika sa itzi pese cu adevarat? Chiar nu fac misto de nimeni... o ultima cautare , o ultima incercare , o ultima privire innapoi si apoi POWWW |
|
|
|
Dec 11 2005, 02:04 AM
|
|
|
i wanna live forever.. so far, so good :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,273 Conectat: 5-October 05 Locatie: ;-) Membrul Nr.: 9,852 |
nu fac misto , dar in momentul in care are sa fie intradevar in fata faptei , ori e tampit si o face si alege calea scurta , ori intradevar realizeaza ca nu e un looser si ca ar fi mai bine sa lupte !!
Si pana la urma daca te omori pentru cineva , nu are nici un rost !! eu una as omori pe ala care ma duce pe mine la moarte Oricum sunt atatea lucruri pentru care poti sa traiesti |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||